Drömgarderoben
Hälsa & Livet

Drömgarderoben

Som jag längtar efter denna dag, är det inte allas dröm egentligen att få en riktigt stor och fin klädkammare? Men hur skall jag kunna inreda den med alla idéer jag har?

Imorgon kommer äntligen dom efterlängtade hantverkarna och skall dra igång med projekt källare. Vi (ja eller dom) skall göra om vår gillestuga till två rum. Det större rummet skall fortfarande vara gillestuga med projektor och bardel. Men det är det nya rummet som skall bli så otroligt spännande att få klart. Det skall nämligen bli vår nya klädkammare! Under veckan har ni säkert sätt på Instagram att jag stått i just detta rum och skrapat väggarna. Gillestugan har haft många skepnader sedan det byggdes under 70 talet. Under den panel som satt på väggarna kunde vi få en hel del bilder av vad som skett. Men nu skall hela rasket bort och bli ett modernt men mysigt rum.

Så nu förstår ni säkert vad detta inlägg kommer handla om, jag sitter på nätet och jagar inspiration till klädkammaren och börjar bli smått hispig. Det finns så mycket som jag skulle vilja få in i detta rum men det ända jag vet idag är att själva hyllsystemet kommer bli Algot från IKEA. Det är detta system som jag har i min klädkammare idag så vi tänkte att varför inte bygga vidare på det systemet när vi vet att det fungerar.

Drömgarderoben
Drömgarderoben
Drömgarderoben
Drömgarderoben
Drömgarderoben
Drömgarderoben

      

Det är rent ut sagt livsfarligt att surfa runt på Pinterest. Alla dessa möjligheter som finns där. Jag vill ha lite av allt jag ser där!

Vad får jag inte glömma när jag väl börjar skissa upp garderobsinredningen? Jag vet att väggarna kommer bli vita idag och golvet blir parkett / klickgolv. Men vore det inte coolt att ha tapet i taket som bryter av lite. Det ända tråkiga är att jag skall dela denna klädkammare med sambon så jag får den inte helt för mig själv. hihihi

Har ni gjort en klädkammare och har några bra tips på vad jag skall eller inte göra?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply My secret passions 25 februari 2018 at 11:33

  Åh så underbart att få en riktig klädkammare. Riktigt avundsjuk att jag inte har plats till det men det kanske kan gottgöras att jag för övrigt bor helt fantastiskt 🙂
  Har inga tips att komma med för skulle sannolikt ha panik över allt man vill göra och vad som är möjligt. Ser fram emot att se det färdiga resultatet.

  • Reply Annica 25 februari 2018 at 21:01

   Ja det är hundra punkter som snurrar omkring i huvudet, vad får jag inte missa och vad är det största misstaget jag kan göra med klädkammaren. Det är dock veckor om inte någon månad kvar innan allt är klart. Hantverkarna kommer bara hit och gör grovjobbet sedan tar vi över och det är där allt kan gå fel. Hahaha Kommer självklart uppdatera under tiden allt sker.

 • Reply Blowfish 26 februari 2018 at 12:59

  Jag vill så gärna ha en klädkammare.. Men det funkar inte, vi bor i en liten liten trea. Men en dag då jävlar haha! Det finns så många inspirationer där ute så kan tänka mig att det är svårt att välja. Jag hade gjort den vit för jag är trist.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.