Dreams - Appen som räddar ekonomin
Hälsa & Livet

Dreams – Appen som räddar ekonomin

Trögt att komma igång eller orkar du helt enkelt inte boka tid hos banken? Dreams – Appen som räddar ekonomin utan att du ens behöver ta dig ut i höstmörkret. Sparandet helt på dina villkor!

Vi fortsätter med mina favoriter bland appar, och denna gång handlar det egentligen också om att spara pengar men på ett annat sätt än hur och vart en äter. Dreams är en app som hjälper dig att spara pengar till små eller stora mål.

Men hur går det till?

Jo du knyter ditt lönekonto till ett sparkonto i Ålandsbanken, som är helt gratis att öppna. Du får hjälp med detta direkt i appen och det tar bara någon minut innan du är i gång med ditt sparande. Fördelen med detta än att gå till din bank är att du slipper passa tider, dumma frågor och du kan börja spara utan att det känns löjligt.

Jag personligen har satt ett mål att spara till vårens resa. Men då jag går på tjänstledighet i december så vet jag att jag troligen kommer ha så väldigt mycket pengar att spara ifrån under ca 6 månader. Målet är även att sluta röka under samma veva så då kan jag spara pengarna som skulle gått till cigaretterna istället. Men det jag använder mig av just nu är något som kallas “Tjuven“. Appen tar nämligen en summa upp till 200SEK i veckan av mig. När och hur mycket vet jag inte. Om det är så att min ekonomi säger ifrån så kan jag enkelt pausa sparandet.

Självklart kan du föra över pengar precis när du känner för det. Skippade du lunchen ute idag så kan du föra över 50SEK istället. Ja du fattar. Dreams har en hel del olika sparhack som du kan ta hjälp av om du känner dig osäker.

Jo! En annan rolig sak är att du kan spara ihop med vänner. Skall ni kanske göra en gemensam resa så varför inte spara gemensamt till betalningen? Bjud in dina vänner och börja spara pengar.

Det ända som krävs av dig för att du skall kunna öppna ett konto är att du fyllt 18 år, ha ett svenskt BankID och bör vara folkbokförd i Sverige och inte ha skyddad identitet/adress. Enkelt va! Du kan snabbt och enkelt avsluta ditt Dreamskonto – när du vill om du vill. Du tömmer då ditt drömkonto och får tillbaka alla sparade pengar till ditt lönekonto. Ett kontoavslut sker permanent och alla uppgifter raderas.

Appen finns både för Andriod och iOS.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.