Doft av våren – Coach Floral

Doft av våren - Coach Floral

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

En doft av frukt och blommor får mig att längta till våren. Med en doft av våren – Coach Floral, mitt senaste tillskott bland härliga och helt oväntade parfymer.

Under det senaste året har jag gått och förälskat mig i olika parfymer och då även utökat min doftgarderob. Perioden innan så höll jag oftast fast vid en och samma doft under en väldigt väldigt lång tid. Nu vill jag byta varje dag, ibland flera gånger om dagen. För doften du bör säger så mycket om hur du mår och vilket humör du är på. Jag har lärt mig uppskatta dofter jag aldrig tidigare trodde jag skulle tycka om.

Senaste tillskottet i min samling är Coach Floral*. Detta var parfymen som stack ut mest bland dom som jag fick dofta på under Daisy Beauty Expo. Varför den stack ut så pass mycket från alla andra tror jag var doften av ananas. Hur många parfymer har en sån stark doft av just ananas? För skall vi prata frukter, nöter och bär så är det faktiskt ananas, kokos och lime som går hem hos mig. Både när det gäller doft och till att äta / dricka.

Doft av våren - Coach Floral

Toppnoter: ananassorbet, citrushjärta och rosépeppar.
Hjärtnoter: tea rose, arabisk jasmin och gardenia.
Basnoter: kristalliserad mysk, krämigt trä och patchouli essens från Indonesien.

Utan att bli så där sötsliskig är Coach Floral en söt och varm doft med enligt mig en otroligt härlig blandning av blommor och frukt. Jag längtar verkligen till våren när alla blommor börjar knoppa och jag kan sätta mig i solen med en härlig fruktdrink.

“With Coach Floral, we wanted to create a positive and uplifting scent. It’s inspired by our signature Tea Rose and evokes the lightness of spring and summer.” Stuart Vevers, Creative Director.

Dofter jag är sugen på att testa härnäst är bla:

Doft av våren - Coach Floral

Och när vi ändå är inne på Coach så hittade jag tre helt underbara saker jag gärna skulle vilja äga till våren. Alltså hur söta är dom inte! Favoriterna är card case och camera bag, tror jag blivit lite kär. Kan det vara vårkänslor i luften!

Coach

| Keith Haring Flat Card Case* | Keith Haring Tote* | Keith Haring Camera Bag* |


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.