Dior
Skönhet & Mode

Dior – I´m posion

Om man kan bli småkär i ett märke så tror jag nog att jag blivit det. Så små förpackningar men så mycket värda.

Det här blir inget långt inlägg om min nya Dior crush utan jag kommer bara visa er vad som får mitt skönhetshjärta att slå lite hårdare just nu. (Detta pga ögonmigrän som gör att jag endast ser på ena ögat, lite jobbigt att skriva då)

Under Daisy Beauty Expo tidigare i januari så blev jag inte bara sminkad av duktiga Susanna hos Dior utan jag fick även årets snyggaste necessär. En liten necessär i pianolack och chockrosa text. Extra lyxigt då det endast var vi inbjudna till detta expo som nu äger en sådan necessär. Woop woop!

Dior

Jag kommer att presentera varje produkt för er senare när jag väl testat på dom. Än så länge vet ni redan vad jag tycker om Poison Girl som man fick ett litet prov på. Älskar den doften! Kanske man skulle önska sig den till Alla hjärtansdag!

Dior

Detta innehöll neccesären:
Backstage Pro Fix It Concealer – 2-IN-1 Prime & Conceal
Diorshow Iconic Overcurl Mascara
Dreamskin – Global Age-defying skincare perfect skin creator
Diorskin Forever Foundation Medium Beige 030 (dock för mörk för mig kan jag anta då jag blev sminkad med 022)
Poison Girl Eau de Parfum
Sauvage EdT

Mascara från Dior är något jag tidigare använt mig av men är osäker på om jag testat just denna tidigare. Fix it ser jag fram emot att använda, det skall bli intressant att se vad den kan göra med min ansikte.

Sauvage kanske jag skall försöka locka sambon med att testa. Återkommer om jag lyckas eller inte.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.