Hälsa & Livsstil

Det nya året – 2019 vad kan de ge mig?

Nyårslöften eller inte, jag älskar att göra listor och några inte allt för komplicerade mål. Så idag skall vi prata mina mål under 2019.

Jag är inte alls mycket för nyårslöften, det är sådana där löften som oftast bara bryts. Nej jag ger mig själv inga löften som jag vet att jag inte kan hålla utan det blir mer punkter som jag hoppas kunna bättra på här i livet. Sedan om det blir under 2019 eller 2020 återstår att se. Men idag tänkte jag ta er igenom några mål och kanske har ni några bra tips på hur jag skall gå vidare med dom.

Mina mål under 2019

Jag måste lära mig att fotografera mer och bättre. Hitta dom där rätta vinklarna. Men framför allt hitta dom där rätta ögonblicken och motiven. Älskar att fotografera men inspirationen försvinner då och då tyvärr.

Posta mer inlägg på Instagram, inte bara när det kommer till blogginlägg. Kanske skall få till att skapa en enhetlig design där när jag ändå håller på. Eller är det bara trist?

Ta vara på dom där små ögonblicken i livet. Allt från att verkligen njuta av min kopp kaffe på morgonen till att gå och lägga mig i tid för att få några extra minuter i sängen och känna mig avslappnad.

Bjuda mer på mig själv i bloggen. Personligen tycker jag det är så sjukt tråkigt med bloggar som bara skriver om produkt efter produkt och du får ingen bild om vem dom egentligen är. Det är väl mer eller mindre därför jag valde att kalla mig mer livsstilsblogg än skönhetsbloggare, även om jag skriver om mer skönhet här än vad vissa renodlade skönhetsbloggare skriver om överlag.

Jag måste vara hårdare med att köra social media detox någon gång i veckan. Det är inte hälsosamt att leva med dator och mobilen 24 timmar om dygnet. Det första och sista jag gör varje dygn är att kolla mobilen. Blir stressad om telefonen ligger i ett annat rum än där jag är.

Äta mindre rött kött, ja det är nog inga problem för min del. Vegetarian / vegan vill jag inte bli då jag älskar kyckling och fisk. Men när det kommer till kött så är jag otroligt kräsen och äter inte alls speciellt mycket av det just nu. Men då doktorn ville att jag skulle minska ner på det så varför inte. Minska ner på något som knappt är befintligt skall väl inte vara så svårt.

När jag väl får reda på vad det är som orsakar mina smärtor i buken så kommer jag även då försöka lägga om mina kostvanor. Alla “sjukdomar” har sin egen kost så det skall bli intressant att se vad jag får äta i framtiden för att hålla mig någorlunda frisk.

Sluta röka, hur många är det inte som säger detta. Men för att det inte skall bli något jäkla nyårslöfte så bestämde jag mig för att inte sluta på själva nyårsafton. Jag har inte satt något datum utan mer en händelse. När det väl sker så kommer jag skriva om det här så ni kan ha koll på mig. *skrattar*

RESOR

London – Resan hit är i oktober så det hinner hända mycket under tiden. Men frågan är, skall vi bila eller tågluffa dit. Sambon skall dit och jobba och jag tar chansen att följa med som vi gjorde oktober 2018 när resan tog oss till Amsterdam. Just nu lutar det mot att åka tåg då ingen av oss vill köra bil i England. *skrattar*

Tyskland – Vart i detta land är inte bestämt. Men vi skall ner och se två olika konserter i sommar är tanken. Nu skall vi bara få biljetter till dom konserterna med någorlunda bra avstånd till varann.

Skottland – Hit vill jag resa någon gång under året med mina föräldrar. Tanken är att flyga till Edinburgh med en övernattning. Sedan tar vi antingen en busstur eller hyr bil för att ta oss runt i landet under några dagar. Resan avslutas som den började i Edinburgh för lite shopping innan vi flyger hem.

Sedan måste vi bli bättre på att ta vara på ledigheter och åka till stugan. Förr om åren kunde vi åka fredag till söndag utan problem, men det var när vi bodde i lägenhet och bara ville komma bort. Nu åker vi aldrig upp till stugan om det inte är minst torsdag till söndag. En dag extra gör otroligt mycket.


Det kanske inte var så himla exalterade mål jag hade under 2019 men det var inte tanken heller. Jag vill hellre sätta mål som jag vet att jag kan fullfölja än att göra en lista med omöjliga saker. Det blir ingen lycklig utav. Har ni några mål under 2019?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Louise 10 januari 2019 at 09:55

  Woop woop! Skit bra mål ju! Och ja kommrr va på dig om rökningen mohahahahaha ?

  • Reply Annica 10 januari 2019 at 10:13

   Det är bra att jag kan räkna med dig! ?

 • Reply Karinsbeautyroom 10 januari 2019 at 20:01

  Superbra mål. Tycker att mål skall vara uppnåeliga annars blir man ju bara nedslagen om man inte når dem. Filar lite i huvudet på mina egna mål för året men vi får se om jag delar dem på bloggen eller håller dem för mig själv.

  • Reply Annica 11 januari 2019 at 08:32

   Ja jag hoppas detta är mål som jag kan uppnå. 🙂
   Ibland är det bra att hålla mål för sig själv men en del kan man behöva lite stöttning av. Ser fram emot att läsa dina mål om du kommer skriva ut dom på bloggen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.