Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Det hänger på håret

Håret

Gråa hårstrån förknippar man med personer i den övre åldern (farmor/mormor), i min familj skall man vara glad om man nått 25 innan man börjar blir gråhårig. Så ni kanske förstår vad jag kommer vilja få ut av detta inlägg.

Den här gången är det faktiskt inte jag som skall komma med tips utan ni. Jag blir gråhårig, bokstavligen talat på allt det här med hårfärger. Sedan tidigt tonår har jag färgat håret, allt från rosa till svart. (Ett badrum blev mer blått än mitt hår). Och jag vet att det inte är pga all färgning som jag blivit gråhårig utan det är något ärftligt.

Jag tycker det är jätte kul att färga håret och ändra frisyrer hela tiden, men problemet är att jag har beslutsångest varje gång över vilket märke eller nyans jag skall välja. Ni kanske inte tycker det är några problem då ni färgar håret varannan månad kanske. Jag behöver färga mitt hår varje månad, helst var fjortonde dag. Jag har nämligen små fina grå hårstrån ÖVERALLT som försöker ta över mitt liv. Antigen väljer jag helt enkelt fel märken eller så är dom där stråna otroligt mäktiga.

Funderade lite smått på en omvänd ombre för att på så sätt ”dölja” dom grå/vita stråna lite längre, eller skall man bara göra slingor kanske.

 

Så en sammanfattning av frågan till er:

Vilken frisyr skulle passa just mig? Gråhårig, oval ansiktsform med dubbelhaka. Att ändra längd eller färg är absolut inga problem för min del, sånt älskar jag. Wild and crazy är mitt andra namn! Eller skall jag helt enkelt avvakta med en frisyrförändring och påbörja en ”behandling” med hårskuggor?

Tipsa mig om det perfekta märket, frisören, frisyren, produkten ja vad som helst som får mig till en roligare framtid utan att känna mig som en gråhårig tant…..

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.