18 maj, 2022

Det hänger på håret…

Det hänger på håret

Jag är åter tillbaka till det där med mitt hår. Nu har jag börjat bli grå hårig igen! Färgningen med Loreal Prodigy höll i någon vecka men inte mer än så. Ett nytt problem som dykt upp, eller det har hela tiden funnits där men det är först nu jag reagerat. Eftersom jag är så kort så ser alla mitt från ovan och då ser dom mer hur pass gråhårig jag är. Det är inte det att jag skäms att vara 35 och gråhårig utan det är kommentarerna som är jobbiga. Det går oftast inte en dag utan att jag hör – Vad gråhårig du är!. Det är ingen livsboost precis.

Så min fundering nu är, skall jag fortsätta färga mörkt, gå över till ljust eller hoppa på trenden och köra helt grått. Helst av allt skulle jag vilja gå till en frisör och dom får helt fria händer. Gör precis vad ni vill bara jag kan visa mig ute bland folk efter. Ja helst skall jag slippa behöva ta banklån för att betala kalaset också. Jag har absolut inga problem med förändringar, älskar utmaningar och förändringar. Problemet är bara att jag inte vet VAD jag skall göra.

Så har ni tips på en bra frisör som gillar utmaningar eller om ni vet en hårfärg som skulle passa är ni välkomna att höra av er. Antingen via en kommentar eller annica@beautyinbloom.se

I förra veckan var jag till min vanliga frisör för att klippa mig och tänkte då passa på att få tips. Men enligt henne skulle det vara omöjligt för mig att bli ljusare och det är bara att fortsätta färga det som jag gör idag med brunt men inte att dra ut det i längderna varje gång. Rätt trist tips, då jag gav henne helt fria händer att komma på tips. Har inte visat någon bild från klippningen då det inte syns vad jag gjort. Hon var otroligt ointresserad och jag orkade inte tjafsa emot. Kände bara att jag ville ha bort topparna och sedan gå därifrån. Ibland känner man hur omöjlig en person är och då orkar man inte lägga mer tid på att argumentera.

//annica

*Bildkredit: Swirly Curls Bad Hair Day from Vector.me (by createsk8.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.