Hälsa & Livet

Det är redan december..

Det har verkligen bara sprungit iväg kan det kännas som. Denna vecka har temperaturen sjunkit till ca minus 10 när jag behövt gå ut genom ytterdörren och ta mig till kontoret. Och i går kom det faktiskt en del snö här i Stockholm. Skall det nu vara december och julkänslan skall infinna sig så kan det se till att vara vitt på marken och någon minus grad, fast solen får ju faktiskt visa sig lite på dagarna också om den vill.

Men det var inte vädret vi skulle prata om idag. Det har redan som sagt blivit december och den 3:e. Har du börjat öppna alla julkalendrar ännu? Jag gjorde en fuling i år och beställde mig 3 stycken den sista november då dom flesta satt ner priserna till 70%. Det blev tre ätbara detta år. En med chili, popcorn och choklad. Hade så gärna velat ha en kaffekalender men dom ända som fanns kvar med kapslar och det vill jag inte ha, antingen malet eller med hela bönor.

Nu gick jag mer eller mindre ifrån ämnet igen. Jag hade tänkt tipsa er om digitala julkalendrar i dag, för alla har inte råd att köpa sig en maffig kalender och öppna luckorna på. Men ni har tur, för i år är det så många fina kalendrar ute på nätet som ni kan delta i.

JULKALENDRAR PÅ INSTAGRAM

Louiseandersson.se – Louise öppnar en lucka varje dag där ni kan vara med och tävla om riktigt fina priser. Denna får ni absolut inte missa.

Treasures & Finds – Det är faktiskt Louise som äger även denna julkalender. Varje dag på stories har hon en vara med kraftigt nedsatt pris som ni kan köpa från hennes handplockade second hand & vintage skatter.

Clarion Hotel – Här kan du varje dag tävla om riktigt fina priser som tex middagar och hotellövernattningar.

hampus_ironbaytattoo – Bor du i kring Köping och tycker om tatueringar får du inte missa denna kalender. Varje dag öppnar Hampus en lucka med ett färdigt motiv för 1000:- och det gäller att vara först till kvarn att boka sig.

PÅ NÄTET

Gratisprinsessan – Här samlar hon varje dag olika deals som ligger ute på nätet. Så smidigt att få jobbet gjort av henne så slipper då klicka runt i alla butiker och leta erbjudanden.


Har du någon julkalender online (på nätet, Facebook eller Instagram) som du vill dela med dig av?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.