Hälsa & Livsstil

Det är inte alltid man har råd med dom där snygga prylarna

Är du inte så kräsen så går det att ordna riktigt bra lösningar istället för att lägga halva lönen på olika produkter.

Efter att jag installerat mig en sminkspegel som inte kostade flera tusen så var det dags för nästa steg. Nu behövdes en bakgrund (fotovägg) som både dolde allt skräp i bakgrunden och självklart skulle göra alla foton lite bättre. Så vad fanns det för alternativ? En skärmvägg, klädställning, rullgardin eller bokhylla.

Skärmvägg, klädställning och bokhylla skulle ta för mycket plats av rummet när jag väl inte använde dom. Rullgardin från taket var nästa lösning. Skulle fungera jätte bra om det inte var så att jag hade snedtak. Så min sista lösning och också den billigaste fick det bli. Det var även den lösning jag kom på när jag väl var på väg ut för att handla en bakgrundslösning.

Så vad blev det?

Jo ett träskaft, snöre och två krokar. Krokarna sattes upp i tak och snedtak, snöret anpassade jag så att skaftet skulle hänga jämt. Över skaftet hänger jag sedan tyget, lakanet eller gardinen. Man tager vad man haver. När jag sedan inte använder bakgrunden kan jag bara ta bort skaftet från pinnen och ställa den in till väggen. Inget som är i vägen eller tar någon plats.

Skaft 29,90SEK, Krokar 24,90SEK Snöre 29,90SEK. Totala kostnaden: 85SEK

Tyg är inte med i priset då jag tog något som jag hade hemma, men skall se om jag hittar något roligt senare.

Nu säger jag inte att det vart jätte snyggt, men det fungerar och det är väl det som är huvudsaken?

Gillar ni när jag skriver sådana här inlägg om hur du kan fixa saker till en billig penning?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin Svensk Björck 29 november 2018 at 08:05

  Ja sånt älskar jag! ?

 • Reply Louise 29 november 2018 at 09:19

  Men smart ?? Blev ju skitbra ?

  • Reply Annica 29 november 2018 at 09:57

   Tack för att du fick mig inse att det inte behöver kosta massa pengar att fixa till saker! ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.