Det är ändå hälsan som räknas…

Mitt huvud har haft så mycket idéer till inlägg för januari och februari, så många faktiskt att jag inte riktigt vet vart jag skulle börja. Fotoinspirationen har flödat och texter har kommit och gått. Ja ni vet hur det är. Man kommer på massa bra saker men ibland är det svårt att få ner dom på papper eller i datorn.

Men lustigt nog behöver jag en liten paus just nu från denna idéspruta. Denna vecka fick jag besked om att jag äntligen kommit med på ett rehab program på en smärtklinik och startar redan nästa vecka. I tisdags startade jag med nya mediciner och mitt kropp sa ifrån direkt. Så jag känner lite nu att min hälsa går före bloggen. Jag behöver fokusera på min kropp till 100% för att få denna rehab att verkligen fungera. Om några veckor skall jag åka till värmen och jag vill verkligen inte att något skall gå fel innan.

Det är inte så himla dramatiskt som det låter. Jag behöver bara hitta en balans mellan alla sinnen och kroppsdelar just nu. Pandemin gör det inte lättare heller. Vågar ju för tusan knappt gå utanför dörren nu då tydligen alla har omicron nu enligt läkare. *skrattar*

Ta hand om er så höres vi snart igen! (känner jag mig själv så blir det fortare än man tror, för jag kommer garanterat inte kunna hålla mig från att testa nya produkter, matvaror och dyl under tiden jag håller mig här ifrån) Och så finns jag ju på instagram om jag får allt för tråkigt.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.