Skönhet & Mode

Dermosil Spa & Sauna

Skäm bort huden med skonsam peeling. Bort med trist hud och mjuka upp den men härliga produkter som skämmer bort dig för en stund.

Dermosil släppte till julen ett kit med kroppspeeling och body butter. Nu är tyvärr julen slut men produkterna finns fortfarande kvar att köpa var och en för sig.

Dermosil Spa & Sauna

Deras julförpackning hette Merry & Bright innehöll två produkter; den skonsamma kroppspeelingen Spa & Sauna Body Scrub Senses och fuktcrémen Spa & Sauna Body Butter Senses.

Dermosil är kanske inte ett så välkänt märke i Sverige, än. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag kom i kontakt med märket men har under en längre tid använt lite olika hudvårds- och makeup produkter ifrån dom. Just Merry & Bright köpte jag själv för att ge bort i present så det var lite skoj att jag själv fick en sådan förpackning när jag besökte Acadermia mässan förra året. Den har kommit väl till användning här på mina bastufredagar. Kroppen har fått en rejäl genomgång och peeling och sedan återfuktning.

Dermosil Spa & Sauna

Lyxiga Spa & Sauna Kroppspeeling Senses innehåller rikligt med glycerin och sheasmör som tillför fukt till huden. Den peelande effekt får produkten från krossade riskorn och krossat skal från sheanötter. Det blir riktigt riv av dessa produkter i peeling något jag gillar så man känner att den gör något med huden.

Sedan kommer Spa & Sauna Body Butter Senses som är en rikligt återfuktande crème som passar perfekt att använda efter peelingen eller separat för att återfukta torr hud. Även Body Butter innehåller rikligt med sheasmör och glycerin. Konsistensen är lyxigt tjock och absorberas snabbt.

Dermosil Spa & Sauna

Båda produkterna har en mild citrusdoft något jag gillar. Inte för sött och inte för starkt. Jag tror faktiskt att doften gått hem även hos sambon.

Jag hade dock velat ha dessa produkter i en annan förpackning, har lite svårt för burkar med skruvlock. Iallafall när det kommer till produkter som används i tex dusch eller bad. Det kan vara svårt att få upp ett skruvlock och sedan finns risken att man råkar ha ut allt innehåll. Tub vore mycket bättre till peeling.

Produkterna finns att köpa hos Dersmoil Spa & Sauna Kroppspeeling Senses 73SEK, Spa & Sauna Body Butter Senses 77SEK

PR & Policy
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma - Merakibeauty.se 12 januari 2016 at 15:34

    har aldrig hört talats om det märket faktiskt, men behöver en kroppsskrubb! 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.