Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Depend – Garden Dreams

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Våriga pasteller kommer över oss så fort solen visar sig. Bort med mörka dystra naglar, nu vill vi ha färg, glädje och lite skimmer.

I mitten på februari släppte Depend en kollektion vid namnet Garden Dreams. Detta är en limited edition så ser man något man gillar är det bra att passa på att shoppa. Måste tyvärr säga att det har inte varit lätt att hitta dessa lack norr om Stockholm. Den ända butiken jag hittat dom på är Ica Maxi. Verken H&M, Kicks, Lindex har dom.

Än så länge äger jag fem av dessa lack, men hoppas på att få tag på några fler innan dom försvinner. Lyssna på namnen, helt underbara! Blooming roses, Spring romance, Secret garden, Sweet blooms, Apple pie, Daisy petals, Garden tea party, Sunshine kisses..

Depend - Garden Dreams-7

Jag började med att testa Daisy Petals. Har alltid varit lite skeptisk mot vita naglar då det får mig att tänka på när man satt och målade naglarna med tipex. Daisy petals är dock långt ifrån tipex. Vit med pärlemoskimmer gör att denna nyans fungerar vår som vinter. Man längtar både till ljuva våren och gnistrande vinter när man lackar med denna. Två lager räcker för att få en halvt täckande yta av  men kan behöva ett till lager om man vill få till en helt täckande nagel. För att verkligen få mig en åsikt om lacken så körde jag två dagar utan top lack och två dagar med. Jag gillar både och faktiskt. Har svårt att bestämma mig för vilken jag gillade mest. Matt skimmer eller blankt glittrande.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Två lager av Sweet blooms och jag blev lite små kär. Här skall det minsann inte på något top lack. Den matta och skimrande ytan får verkligen en att längta till en blomstrande sommar. Dessa två lager täckte mer än vad två lager av Daisy petals gjorde. Dock måste jag säga att denna nyans mer går åt det rosa än lilla. Min uppfattning på produktbilderna är att denna skall gå i ljuslila toner, men jag kan ha fel.

Av någon anledning har jag aldrig varit speciellt förtjust i blåa nyanser på naglarna, kan tyvärr inte säga varför. Så “Garden tea party” är en chansning för mig. Med två lager på naglarna av denna isblå nyans försökte jag vänja mig i några dagar. Nyansen är verkligen vacker men den passar inte på mig helt enkelt.

Apple pie och Sunshine kisses får mig att längta lite extra till påsken i år.

Favoriterna av dessa fem lack som jag nu har testat hamnar helt klart Sweet Blooms och Daisy Petals i topp. Nu hoppas jag självklart på att jag för tag på resterande lack och hittar fler favoriter. Jag gillar dom små flaskorna och självklart att priset är så pass lågt att man inte blir pank av att köpa flera nyanser.

Vilken har du fastnat för?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.