Skönhet & Mode

Depend – Friends Spring 2019

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

När dagarna känns grå och trist så kan ett par färgglada naglar liva upp stämningen. Depend har släppt en härlig kollektion med inspiration från tv serien Friends. Du kommer väl ihåg den?

Alla minns nog Friends (Vänner) som tog över tv tablån under 1994-2004. Serien som handlade om sex vänner som bor i New York. Varje person hade sin personlighet och vi kunde fly vardagen för några minuter varje gång. Många ville se ut som Rachel både till mode och hår. Depend har inspirerats av hennes tidlösa klassiska look till denna kollektion. Mixa denim och T-shirts med lekfulla pasteller på naglarna för en cool ”Girl next door look”. We want Rachel back! Don’t you? Vem ville du vara i serien?

Jag skall absolut inte sticka under stolen med att Rachel stod för modeintresset men jag har alltid gillat Phoebe bäst. Så underbara människa! Smelly cat är svår att glömma.

Först ut att testa bland nagellacken blev Tyrannosaurus Ross och Rachel Got Off the Plane. Kändes som allt blev så mycket trevligare med fler färger på naglarna istället bara för att använda en på alla naglar.

Jag gillar verkligen dessa lack. Penseln är så där lagom bred så det behövs endast ett drag på mina naglar. Formulan torkar tillräckligt fort för att inte behöva tänka på vad du kan göra minuterna efter.

Jag älskar namnen på denna kollektion. Du hittar många klassiska citat från serien bland alla nyanser. Å vad jag saknar serien nu när jag tar mig igenom namnen och minns olika scener.

Denna kollektion kommer i Depend 7day som är ett lacksystem med superglans och högklassig hållbarhet. Denna hybridformula håller i upp till en vecka. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus. För bästa resultat bör du använda dig av Depend 7day Base och Top till dessa lack.

Du hitta denna kollektion hos bla Kicks, Åhléns, ICA samt välsorterade parfymerier och webbutiker för 39 kr/st. Kollektionen släpptes under vecka 4 så vänta inte allt för länge innan du tar dig ut och letar efter dom.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 21 februari 2019 at 09:37

    Dom är så fina ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.