Skönhet & Mode

Depend Beat it!

Vem har inte härliga minnen från 90 talet. Åren då ingen brydde sig om vad andra tyckte, du bar dom plagg och färger du ville helt enkelt. Färg, hårspray och klubbmusik. Japp det är 90 talet och nu kan vi minnas dessa tider med Depend Beat it!

Förra veckan, vecka 21 släppte Depend en kollektion (Beat it) som jag faktiskt är min favorit. Ni vet att jag klär mig i svart från topp till tå men försöker alltid bryta av med någon härlig färg på naglar eller accessoarer. Och nu tror jag faktiskt att jag hittat något som jag kommer bära med glädje under hela sommaren. Det är det färgglada 90 talet, det där årtiondet där inga gränser fanns bland mode och färger.

Som Depend beskriver kollektionen: Kliv ut på klubbscenen och känn pulsen vibrera till beatet av 90 talets Eurodance. Nu har vi inga hämningar, djärva färger mixas med mer jordnära, oversized med tight och gatumode med elegans. Vi räds verken att bryta stilregler eller att skapa egna trender. Hit the dance floor!

| Pump it up* | KING OF POP* | LET’S GO CLUBBIN’* | SAVED BY THE 90S* | OVERSIZE ME* | NEON MOTION* | BEAT THE BEAT* | HIT THE FLOOR* |

Alltså jag saknar 90 talet när jag ser dessa underbara neon färger. Mitt liv som 11 till 21 var nog den bästa tiden i mitt liv. Jag hade verkligen inga hämningar när det kom till mode och hårfärger. (Hårfärgerna fick hänga med några år till)

Hur kan man inte älska namnen som “Saved by the 90s”, “pump it up” och “Let´s go Clubbin”. Innan jag ens testat färgerna på naglarna så har jag redan hittat mig några favoriter som jag skall försöka hitta på något roligt med. Favoriterna är: King of pop, Saved by the 90s och Neon Motion. Så härliga!

Dessa lack finns som sagt ute i butik nu. Du hittar dom bla på Kicks, Åhléns och ICA samt på välsorterade parfymerier och webbutiker. För 39SEK / flaskan kan du återuppliva det härliga 90 talet!

Depend 7day* är lacksystemet för dig som vill ha ett nagellack med superglans, hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och enkelt att ta bort. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus. Så himla smidigt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.