Dejtboxen Premiär

Dejtboxen

Slut på ideér inför nästa dejt, eller har ni helt enkelt hamnat i ett ekorrhjul utan någon spänning i förhållandet. Dejtboxen Premiär som jag har valt att kalla månadens box kanske kan hjälpa er med det där lilla extra. Nyfiken?

En ny box har hittat hem till mig. Nu i juni hade nämligen Dejtboxen premiär och jag nappade självklart. Jag ska förklara lite för er vad dejtboxen är innan jag går vidare på månadens innehåll. Dejtboxen är en månadsbox som inspirerar till mer tid för varandra! Varje månad kommer en ny box med något roligt för en unik dejt med din partner. En perfekt box för paret som fått slut på idéer till nya dejter, småbarnsföräldrarna eller till dom som helt enkelt behöver en push i förhållandet. Jag funderade inte så mycket på varför jag skulle beställa boxen utan mer väldigt nyfiken på vad den kunde innehålla. Det här är alltså en box som kan hitta på en annorlunda dejt en gång i månaden, vem säger nej till sånt. Någon får bestämma vad ni skall göra.

Dejtboxen Premiär

Innehåll: Massagekaka från Klockargården. En massagekaka fylld med upplyftande dofter av grönska. Perfekt för kärleksmassagen. Naturens ljus även denna från Klockargården. Ett romantiskt doftljus för den där underbara massagen. Boxen innehöll även två små kuvert, ett till vardera partner. Varje kuvert innehåller en utmaning, månadens utmaning.

Dejtboxen Premiär

Med fanns även ett litet häfte där det stod hur man kan gå till väga massagen i olika steg.

Jag har lite svårt för produkter med eteriska oljor då dom kan lukta väldigt starkt, men jag ska ge dessa ett försök då jag inte vill misslyckas med månadens box. Tycker personlig en sådan här box är riktigt skoj. Och nej denna box behöver inte alls leda till sex det handlar om mänsklig beröring och värme. Massage kan vara perfekt om man har det stelt i förhållandet och behöver slappna av. Lite vardagslyx faktiskt måste jag säga. Det följde med en liten påse med några praliner som jag har svårt att hålla mig borta ifrån, måste dock se till att spara dom.

Dejtboxen Premiär

Priset för denna box per månad är 199SEK + frakt, vilket kanske kan kännas lite saftigt. Men då jag ser detta som en rolig grej och lite vardagslyx så tycker jag absolut det kan vara värt pengarna.

Jag måste ge ett plus för en otroligt bra packad box. Det var bubbelplast, strimlat papper och silkes papper som höll produkterna på plats. Mer sådan packning när det finns produkter som lätt kan gå sönder i paketen. Nope jag har inte läst vad som står på lapparna i kuverten, dom skall öppnas samtidigt och jag vill inte veta vad min sambo fått för utmaning.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.