Dejtboxen
Hälsa & Livet

Dejtboxen Juli

En ny månad och det är dags för dejt! Juli är här med stormsteg och solen har varit med oss rätt bra hittills. Vad passar då inte bättre än en dejt med lite glass.

Förra månaden var det premiär för en ny box, Dejtboxen! Nu är det en ny månad och boxen kommer som en julklapp med posten. Ett tungt paket låg och väntade på mig och redo att ta oss på en somrig dejt. Jag måste faktiskt säga att jag gillar detta koncept. Håller Dejtboxen denna nivå kommer jag garanterat att fortsätta. Riktigt roligt att öppna paketet.

Dejtboxen Juli

Denna månad är temat Kärlek och glass i stora lass. Som även är ett samarbete med Parpoddens Linda och Ola Lustig. Trevligt initiativ. För vad passar inte bättre än glass nu på sommaren. Dom flesta av oss älskar glass att svalka oss med när värmen är framme. Och ni som följt mig ett tag vet att jag gärna gör egen glass med ett superenkelt recept. Månadens box har tagit an detta och låtit boxen utgå från exakt samma super lätta recept. Med bara två ingredienser får du fram världens godaste glass. Ja självklart blir det troligen lite mera ingredienser när du vill smaksätta, men grunden är simpel.

Dejtboxen Juli

Så skall vi ta oss vidare till vad boxen egentligen innehåller.

Sötad kondenserad mjölk
Glassbägare
Skedar
Chokladrån
Glasskopa
2 olika sorters strösel (Borgeby Kryddgård)
Flaggor och dekoration
100g Werthers original karameller
100g turkisk peppar

Dejtboxens spel – Kom näramare och självklart en varsin utmaning för denna månad.

Med dessa produkter kan du skapa en trevlig dejt som värmer i hjärtat. Jag gillar det verkligen. Nu är dock frågan om jag skall spara detta lilla kit och ta med mig till landet under semester och göra en dejt där ute i skogen eller hitta en bra dag här hemma. För er som inte gjort denna glass tidigare så måste man tillsätta 5dl vispgrädde. Sambon gillar inte sötsaker men jag vet att glass alltid går ner!

Dejtboxen Juli

Något som jag tyckte var extra trevligt denna månad var spelet “Kom närmare”. En bunt med frågor som man ställer till varandra eller så svarar båda på samma frågor. Du kan få veta en hel del roliga och kanske pinsamma saker om varann. Stort plus för detta!

Månadens utmaning var självklart med i små kuvert. Ni får en varsin utmaning som ni skall utföra innan nästa box kommer. Ett bra satt att göra det där lilla extra, något man lätt glömmer bort i ett förhållande. Vi har som sagt varit tillsammans i 17 år nu till vintern och då är det väldigt lätt att hamna i den där vardagscirkeln och glömma bort att göra något för eller med varann. Denna box ger en liten knuff varje månad.

Nu längtar jag redan till augusti när nästa box kommer! Berättade om priset på 199SEK förra månaden som säkert många reagerar på när dom ser innehållet. Men jag tycker det är värt pengarna. För jag hade mycket troligt aldrig kommit på dom där små sakerna utan boxen. Och boxen är till er båda så ni får något trevligt att se fram emot båda två.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Misstossequeen 13 augusti 2016 at 21:43

  Vi ska prova denna box ikväll ?

  • Reply Annica 13 augusti 2016 at 22:36

   Tycker jag ni för rätt i. Vi väntar på en varm dag så vi kan njuta av glassen i solen innan jobbet börjar igen. ?

 • Reply Jessica 24 oktober 2016 at 23:59

  Hej,
  Jag hamnade på din blogg när jag sökte efter dejtboxen. Bra beskrivningar du har gjort men jag blir nyfiken på vad det är för typ av utmaningar? Kan du ge exempel på några? / Jessica

  • Reply Annica 26 oktober 2016 at 20:55

   Hejsan Jessica!
   Kul att du hamnade här. 🙂
   Å det kan vara så olika utmaningar. Men några exempel: Lämna kärleksfulla lappar till din partner, köp blommor, ge frukost på sängen. Lite såna där små självklara saker men som man oftast glömmer bort. Ibland kan det dyka in lite annorlunda, men det är inga jobbiga eller hemska utmaningar. Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.