Dejtboxen - Det lilla extra i september
Hälsa & Livet

Dejtboxen – Det lilla extra i september

Ös med kärlek och minns tillbaka på stunder som är värda att bevara. Med Dejtboxen – Det lilla extra i september får ni pyssla tillsammans med någon som kanske består många år framåt!

Dejtboxen - Det lilla extra i september

Månadens box kom inte i den traditionella storleken utan var avlångt. Funderingarna satte igång på direkten men jag lyckades inte komma i närheten av vad paketet kunde innehålla. Dejtboxen – Det lilla extra kan jag intyga att det verkligen är denna månad. Ser så mycket fram emot att få en lugn stund för oss tillsammans så vi kan sätta oss ner med innehållet.

Dejtboxen - Det lilla extra i september

Paketet innehöll många olika delar denna gång. En riktig pysselbox faktiskt. Lite designförändringar och något riktigt spännande faktiskt. Med temat: A walk down memory lane väcktes pysselandan i mig på direkten. Vi går snabbt in lite djupare på innehållet tycker jag.

Dejtboxen - Det lilla extra i september

Det är dags att gå tillbaka från början och minnas olika stunder tillsammans. Genom att skriva på små löv eller hjärtan som man sedan fäster på träden man ett litet minnesträd. Nu gäller det att minnas dom där små tillfällena man vill bevara. Två större hjärtan fanns med som man kan skriva två lite extra trevliga tillfällen. Jag vet redan vilka två tillfällen jag skall skriva upp. Det här ser jag verkligen fram emot!

Dejtboxen - Det lilla extra i september

Men boxen tog inte slut där! Vi skall odla ett varsitt citronträd. Hur kul låter inte det. Ett kärleksträd som dom skrev så fint i produktbladet som följde med boxen. Det här ser nog både jag och sambon lika mycket fram emot. Vi har nämligen dom senaste åren börjat odla väldigt mycket grönsaker och örter från frö så varför inte utöka våran odling med två maffiga citrusträd (om några år är dom maffiga kanske).

Dejtboxen - Det lilla extra i september

Denna gång kom det inte bara något helt nytt utan det var ny design på partnerkorten. Ser ni att det finns ett tredje kort denna gång. Detta kort skall man öppna tillsammans och den skall vara lite extra pirrig. Spännande!

Jag är riktigt nöjd med månadens box och väntar med spänning inför oktoberboxen. Hur skall dom toppa detta mån tro?

Vill du också få lite av det lilla extra varje månad? Dejtboxen kostar 199SEK i månaden och kan beställas här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.