Dejtboxen augusti ramlade ner i brevlådan

Dejtboxen augusti ramlade ner i brevlådan

Under vår och sommar dejtast det mest under året. Nykär eller långtidsförhållande så är det alltid kul med lite nytt i förhållandet. Dejtboxen Augusti ramlade ner i brevlådan innan semestern och tänkte hjälpa oss på traven med en liten utmaning.

Jag har ännu hunnit få till en bra dejt med sol och glass innan Dejtboxen Augusti ramlade ner i brevlådan. En spännande box då det satt en stor lapp om ömtåligt gods på paketet. Med spänning öppnade jag upp boxen några minuter innan jag var tvungen att packa ihop allt inför semestern. Men jag han inspektera innehållet. Ett tydligt tema går igenom boxen. Temat är fotografering.

Dejtboxen augusti ramlade ner i brevlådan

Selfiepinne för att kunna ta foton

En fotoram (Galleri1) för att kunna rama in ett bra foto på er från månadens uppdrag

30 gratis foton att framkalla (Smartphoto)

Självklart månadens uppdrag till oss båda

Ett roligt uppdrag denna månad måste jag säga. Vi har tidigare försökt att ta kort på oss tillsammans när vi gör något roligt i hop men av någon anledning blir det sällan några på sistonde. Med detta uppdrag kanske vi kan ta upp detta igen och se till att få ett snyggt foto att sätta upp. Uppdraget går ut på att vi skall fotografera oss på tolv olika ställen. En del blir lite knepiga men det skall bli kul att försöka. Självklart kommer jag försöka visa alla uppdragen här eller via Instagram vart efter vi försöker oss på dom.

Selfiepinnen kommer till användning vid uppdragen kan jag lova. Visst äger jag två stycken redan men dom glöms alltid bort när man väl behöver dom. En enkel ram som passar i allas hem gillas.

Dejtboxen augusti ramlade ner i brevlådan

Har du missat det här med Dejtboxen? Lugn, du får en chans varje månad att få hem boxen. För 199SEK får du hem en box som kan liva upp livet som par. Nykära eller varit tillsammans i evigheter spelar ingen roll. Alla behöver säkert något nytt i vardagen för att inte fastna i ett ekorrhjul.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.