Skönhet & Mode

Deborah Lippmann – Roar Collection

ROAR_collection_1060_1

Denna säsong lanserar Deborah Lippmann en kollektion som uppmuntrar kvinnor till att stå upp och ryta ifrån – Roar Collection! Denna Limited Edition-kollektion består av fyra nya lack som framhäver den feminina styrkan och hyllar kvinnor världen över!

Inspirationen till Roar Collection kommer från framstegen inom lika rättigheter, jämställda möjligheter och kvinnlig solidaritet. De nya nyanserna är skapade utifrån de starka färgerna hos ikoniska förebilder så som Grace Jones, Madonna och Cher – allt från energiskt rött till glittrande guld!

Likt Deborah Lippmanns tidigare nagellack är dessa 5-free och ej testade på djur. Formulan är även berikad med biotin och extrakt från grönt te för att vårda naglarna.

Samtliga färger i denna kollektion visades för första gången upp på Badgley Mischkas AW-15 modevisning i New York.

Deborah Lippmann - Roar Collection-1

Det tegelröda nagellacket Respect är ett heltäckande crémelack i en stark nyans, lika tidlöst och klassisk som utstickande och vågad!

Can’t Be Tamed är ett holografiskt glitterlack i en bronsaktig guldton. Det metalliska glittret skapar en fantastisk tredimensionell effekt som lyser starkt i vintermörkret!

Den intensivt pigmenterade Miss Independent har en bärfärgad nyans i djuplila toner. Detta krämiga lack ger full täckning och passar såväl en dressad vardagskostym som en festlig galablåsa!

She Wolf är ett mullvadsgrått lack med en heltäckande formula. Denna vackra nyans är perfekt för alla tillfällen och klädval!

Deborah Lippmann - Roar Collection

Lacken i Roar Collection kostar 169 kr/st och säljs på Eleven.se från och med slutet av November 2016.

Jag är lite små kär i Miss Independent och She Wolf. Så jag hoppas att dessa kommer hitta hem till mig under vintern. Så otroligt läckra färger både tillsammans och var och en för sig.

Vilken färg fastnade du för?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.