Hälsa & Livet

DBExpo 2016

Så här dagen efter försöker jag fortfarande förstå att det är sant. Även då jag lyckades slå av mig en framtand och hade lite ont så måste jag säga att 2016 hade faktiskt inte kunnat börja bättre.

Jag är så otroligt tacksam för att jag fick gå på detta underbara event. Det har varit en dag full med nya lärdomar, bekantskaper och intryck. Kan nog inte sätta ord egentligen på hur lyckad denna dag varit. Sitter fortfarande och är helt uppspelt.

DBEXPO16

Tänkte försöka sammanfatta dagen lite kort innan jag skall dyka ner bland alla arbetsprover som vi fick med oss hem. Självklart kommer det komma inlägg om allt sedan, jag måste bara utvärdera allt först.

DBExpo16-3

Morgonen började med frukost på Tändstickspalatset, som för övrigt är en underbar plats att tillbringa en hel dag på. Så fort dörrarna slogs upp så tog vi oss upp till Hörsalen där man fick skriva upp sig för dagens föreläsningar. Sedan tog jag raska steg över till Björn Axen som gjorde mitt hår. Två inbakade flätor fick mig att känna mig otroligt fin. Tack så mycket!

DBExpo16-1

Under dagen han jag med sminkning hos Dior och Mette Cosmetic, Hudanalys hos Numie och Eucerin. Japp jag har lite att arbeta på men inte mycket måste jag säga. Trodde det skulle vara värre, men lite fukt och peeling kommer jag långt. Gjorde min egna handkräm hos CCS. Fick ansiktet rengjord hos Akademikliniken (innan sminkningarna).

En underarm fick agera brun utan sol provdocka hos Marc Inbane. Provade glasögon hos Max Factor, hallå hur coolt var inte det! Så snygga bågar som absolut fick mig att vilja bära glasögon. Japp jag är glasögonbärare egentligen men bär dom nästan aldrig pga fel modell tror jag. Handmassage hos Garnier var verkligen underbart, mina fingrar var så svullna av allt bärande under dagen.

DBExpo16-2

Alla underbara blomsterarrangemang som fanns hos dom olika företag som ställde ut kunde verkligen få en att stå och drömma sig bort under en längre tid. Hos L’Oréal Paris hade man lite svårt att hålla sig från att äta upp bordsdekorationen.

Jag har fått lära mig så otroligt mycket av massa företag och personer idag, känns lite som att huvudet håller på att explodera. Tyvärr missade jag L.Y.X. Cosmetics, GHD och Elemis som jag hade sett fram emot att besöka. Men jag får hoppas på andra tillfällen.

Vill absolut inte gå tillbaka till jobbet imorgon och riskera behöva tömma ur någon information för att få plats med siffror.

DBExpo16-4

Hur vackra är inte dessa förpackningar på Apolivas nyheter? Dessa kommer jag absolut berätta mer om i ett separat inlägg.

Är som sagt otroligt tacksam för att jag fick komma på denna dag! Hela dagen var så bra planerad och jag längtar och hoppas på ett DBExpo17. Stort tack till Kicki, Sam och Daisy Beauty som gjorde att denna dag blir verklig!

Nu ska jag hoppa ner bland alla påsar och ta in all information, klämma och känna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.