Davine Minu haircare

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Håret har blivit flera decimeter kortare under julen men jag behöver fortfarande ge det lite extra kärlek. Min senaste hårvårdsrutin har bestått av produkter från Davines MINU.

Många av er vet säkert att jag behandlar mitt hår väldigt ofta med hårfärger och pigmenterade inpackningar. Även om nu inte inpackningarna tar skada på håret så känner jag att mitt hår behöver extra kärlek lite då och då. Och nu den senaste tiden har jag använt Davines MINU.

Det italienska hårvårdsmärket Davines grundades 1983 och är idag ett av Europas snabbast växande varumärken och finns representerade över hela världen. Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa – därför används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. Verksamheten försörjs med 100% ren energi.

MINU Shampoo(249SEK) är ett schampo för dig med färgat hår. Ger glans, skydd och extra lyster åt håret. Schampot innehåller extrakt från kaprisblomman. Den är rik på quercetin, en kraftig aminosyra med en skyddande effekt på hårets struktur samt polyfenoler som skyddar hårfärgen.

MINU Conditioner* (269SEK) Glansgivande och skyddande balsam som ger extra lyster åt färgat hår. Innehåller extrakt från kaprisblomma, är rik på quercetin, en kraftig aminosyra med en skyddande effekt på hårets struktur, samt polyfenoler som skyddar hårfärgen.

Applicera i handdukstorrt hår efter det att du använt MINU Shampoo. Låt verka i 5-10 minuter innan du kammar igenom håret. Skölj sedan och fortsätt med önskad styling.

MINU Hair serum* (298SEK) är ett glansgivande leave-in serum som ger extra lyster och förlänger effekten av en hårfärgning.

Minu Hair serum innehåller extrakt från kaprisblomman och är rik på quercetin, en kraftfull aminosyra med skyddande effekt på hårets struktur samt polyfenoler som skyddar hårfärgen. Om du har mellangrovt hår applicerar du produkten i handdukstorkat hår efter MINU Conditioner. Om du har fint hår applicerar du den direkt efter MINU Shampoo. Fortsätt med önskad styling.

Då jag har väldigt tunt och fint hår så har jag använt mig av MINU Hair serum varannan gång vid tvätt. Måste dock hålla tungan rätt i munnen och komma ihåg att inte skölja ur den. *skrattar*


Essential Haircare förpackningarna tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring. Hur bra är inte det! Jag har dock haft lite svårt med att produkten är i en burk och inte på flaska. Det är lite svårt att få upp locket med blöta händer och risken finns att det kommer in massa vatten i burken.

Essential Haircare produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

Som en del av projektet LifeGAte Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.