Daretobeyou´s julkalender – Vinnare vecka 49

Daretobeyou´s julkalender - Vinnare vecka 49

Nu har det gått en hel vecka och vi har öppnat 7 nya luckor! Julkalendern börjar ta sig mot mitten och än finns många härliga luckor kvar till er.

Jag sitter med ett leende när jag läser igenom alla era underbara motiveringar. I dag snöar det för fullt och jag känner mig lite som jultomten. Önskade dock att jag kunde ge tröstpriser varje dag till er som inte vinner. Ni är som sagt helt underbara som tar er tid att gå in här på bloggen varje dag och tävlar. Men idag säger vi ett stort grattis till vinnarna av lucka 4 till 10! Har du inte vunnit denna vecka så ge inte upp, varje dag kommer en ny lucka öppnas till jul och jag lovar att det är lika fina vinster varje dag.

Lucka 4 Nivea– Carina B

Lucka 5 Maria Nila – Yvonne

Lucka 6 Kiss New York – Kim

Lucka 7 OPI – Hannah

Lucka 8 L’oréal Paris – Liisa

Lucka 9 Keune – Lotta

Lucka 10 Vita Liberata – Anna

Alla vinnare har kontaktas via mail. (titta gärna i skräpposten så mailet inte hamnar där av misstag) Jag hoppas självklart att ni stannar kvar och öppnar resterande luckor på julkalendern.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.