Daretobeyou´s julkalender – Vinnare vecka 48

Daretobeyou´s julkalender - Vinnare vecka 48

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Daretobeyou´s julkalender har äntligen dragit igång och vi har hunnit öppna 3 luckor. Idag presenteras vinnarna av lucka 1-3 och håll hårt i tummarna för kanske är det just du som vinner.

Visst är det olidligt att vänta när en vill ha ett resultat? Så första veckan med julkalendern är över och vi han öppna tre spännande luckor. Det är så kul att ni vill vara med och öppna alla luckor med mig och jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser att någon varit in och tävlat. Det är för er jag gör detta och jag hoppas att ni gillar vad ni hittar i alla luckor. All kärlek till er!

Lucka 1 ACO – Anna

Lucka 2 Kiss and Broadway – Mia

Lucka 3 Hexter & Baines – Ruth

Alla vinnare har kontaktas via mail. (titta gärna i skräpposten så mailet inte hamnar där av misstag)

Om jag kunde så skulle jag låta alla vinna för det är otroligt svårt att välja ut bara en varje dag. Men som litet tröstpris för er som inte vann i lucka 3 men väldigt gärna skulle vilja äga en klocka från Hexter & Baines* så har jag en rabattkod till er! Med koden “dare2beyou” så får ni 300SEK när ni köper en klocka. Kanske är det den perfekta julklappen till någon du håller kär?

Jag hoppas självklart att ni stannar kvar och öppnar resterande luckor på julkalendern.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Stina

    Grattis ?❤?

  2. Gunilla.M.B

    Mörkblont med koppartoner

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.