Hälsa & Livet

Daretobeyou´s julkalender 2018 – Lucka 5 Glossybox

I dagens lucka hittar du något för alla sinnen skulle vi kunna säga. Glossybox står denna gång för skönhet, kreativitet och resande!

En lucka med flera användningsområden har vi öppnat idag. Glossybox delar med sig av en underbar box som innehåller produkter för kropp och själ. Men vi hittar även en superfin anteckningsbox och ett passfodral. Kanske är detta produkterna som får följa med dig på nästa resa!

Vi börjar med den störta produkten i luckan nämligen den superfina boxen. Självklart vilja jag inte spoila hela innehållet, men kan du inte hålla dig så kan du läsa om innehållet här (värde över 398SEK). Men för att lyxa till det har jag adderat några hemliga produkter i boxen. (hemligt värde)

Denna underbara bok har jag i mina ägor och jag är så nöjd över den. Den fina rosa pärmen med guldtext som verkligen stärker dig. På dom vita sidorna kan du skriva ner precis vad du vill. Kanske är det dina drömmar, resedagbok eller önskelistan.

Vad vore nästa resa utan ett snyggt passfodral! Självklart skall du känna när du står där i passkön att du har det snyggaste passet som du stolt visar upp.


Tävlingsregler:

 1. Hur ofta kommer Glossybox ut med en box?
 2. Vad skulle du använda den snygga anteckningsboken till?
 3. Gilla Dare to be you  och Glossybox på Instagram (meddela gärna i kommentaren vilket alias ni har)

Lycka till!

Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen under veckan som följer, men kommer även att meddela vinnaren per mejl så glöm inte att dubbelkolla din mejladress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Lucka 6 – Måndag 24 december

Previous Post Next Post

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Yohanna af Skovde 23 december 2018 at 07:27

  En gång i månaden kommer Glossybox!
  Jag skulle använda boken till bra idéer, speciellt såna jag får nattetid! Har en dotter på 10 veckor som äter en-två gånger per natt och medan resten har huset är tyst kommer jag på allt mellan hur vi ska fixa den omöjliga listen till den bästa formulerade blocketannnonsen för vår air fryer som bara tar plats. Men jag glömmer alltid till nästa dag.

 • Reply Anja Lennartsson 23 december 2018 at 07:38

  Hej!
  Perfekt att hitta sitt pass då bi är 6 i familjen… Den rosa boken skulle användas att låta barnen skriva och rita om resorna vi är på dagbok. Roligt att läsa både när vi kommer hem och i framtiden
  Mvh Anja
  anjalennartsson

 • Reply Anna 23 december 2018 at 08:37

  1. Glossybox kommer ut med en ny box varje månad
  2. Anteckningsboken skulle jag göra till en bullet journal. Har varit sugen på det ett tag men inte hittat ”rätt” anteckningsbok än.
  3. Mitt Instagramalias är annathornell86

 • Reply Jenny 23 december 2018 at 08:43

  1: Glossybox kommer 1gång/månad.

  2: Augusti 2019 blir det bröllop på Cypern, en dröm jag haft länge. Det blir “dubbelbröllop” , då min fästmans syster & hennes fästman gifter sig samtidigt som oss.
  Jag & min svärsyster planerar bröllopet ihop och alla detaljer, därför skulle denna lyxiga anteckningsboken användas flitigt till all bröllopsplanering framöver. Tänk att ta fram den om några år och minnas tillbaka allt det roliga och fina minnen.

  Kram Jenny

 • Reply Jenny 23 december 2018 at 08:45

  Glömde säga att jag följer självklart på Instagram (Benzelin)

  Kram och god jul!

 • Reply Edgarochjag 23 december 2018 at 09:24

  Glossybox kommer en gång i månaden.
  Jag skulle använda anteckningsboken till bloggen. Jag är sjukt förvirrad så behöver alltid göra listor. Följer @edgarochjag

 • Reply Johanna 23 december 2018 at 09:27

  1. “Originalet” kommer en gång per månad, men utöver det tillkommer limited edition-boxar och “the man box”.

  2. Jag skulle använda anteckningsboken till att anteckna vilka böcker jag läser, vilka jag vill läsa, recensioner, tankar osv. En litteratur-bok 🙂

  3. Följer er <3 @litteraturlivet

 • Reply Zara 23 december 2018 at 09:29

  1.Svar: 1 gång i månaden
  2. När jag var yngre skrev jag alltid resedagbok, det är väldigt kul att läsa i efterhand. Skulle därför använda boken till just det, för det är mycket roligare än 117 likadana bilder i telefonen på “moln genom flygplansfönster”. Saknar det skrivna ordet lite:)
  3. Följer sen innan, @zarabirath

 • Reply Paola 23 december 2018 at 09:35

  Hej!

  Svar: varje månad

  Insta: mikkimuz

  Min dotter ska resa till Indien i slutet på januari och hon har pratat om att hon vill skriva dagbok. Skriva på riktigt alltså! På PAPPER!! Sånt måste man ju bara uppmuntra. Eftersom hon redan är en inbiten Glossie (dock med stopp i prenumeration nu, så detta kommer ju väldigt lägligt!), vore detta den allra bästa, finaste, mest perfekta dagboken man kan tänka sig. Åh vilken rolig överraskning det vore 🙂

  God jul!

 • Reply Carina 23 december 2018 at 09:39

  Boxen kommer en gång per månad!
  I boken skulle jag skriva resedagbok på min och dotterns resa till LA i februari. Hon är 7 år och kan inte skriva så mycket så det vore ett kul minne för henne när hon blir större. Resan är ett stort äventyr för oss båda för vi har aldrig varit så långt bort tidigare.

  God jul och gott nytt år till dig!
  Tack för att du anordnar en fin kalender???!

  Mitt alias är mina båda efternamn du ser i mailadressen!

 • Reply Malin Svensk Björck 23 december 2018 at 09:47

  1. Varje månad kommer en box
  2. Jag skulle ha den bredvid sängen och skriva ner alla mina idéer, funderingar och annat som jag jämt kommer på, på kvällar och nätter.
  3. Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  God jul!

 • Reply Jenny 23 december 2018 at 10:17

  Glossybox kommer varje månad- året om! Lovely? Dwn fantastiska anteckninhsboken skulle jag ha som anteckningsbok för det nya året. Jag kör bullet journal med olika listor och trackers som komplement till vanlig almanacka. Följer såklart – jennytavlar. ?

 • Reply Lise-Lotte Larsdotter 23 december 2018 at 10:47

  1. Varje månad kommer en ny härlig och spännande box.

  2. Jag och min lilla dotter skulle använda boken tillsammans och skriva ner dagliga händelser i hennes liv som hon kan läsa när hon blir stor. Vi älskar rosa båda två och hon skulle såklart passfodralet få!

  3. Gillar på Instagram. @larsdotterl

  God Jul!

 • Reply Ellen Ekheim 23 december 2018 at 11:05

  1. Varje månad ??
  2. Så snygg! Hade varit perfekt att samla exakt allting inför vårt stundande bröllop i den. Just nu är där post-it-lappar, fakturor, skissar och anteckningar precis överallt i hemmet. Hade varit kanon att få samla allting och därmed underlätta för min stackars ADD-hjärna som sliter med att få ihop planerna inför ett Juni bröllop. Framför allt hade det varit magiskt att spara den sen, så vacker utanpå och alla bröllopsplaner inuti. Hade garanterat hittat mig uppkrupen i soffan flera gånger långt senare för att nostalgiskt titta tillbaka och njut av allt det som ledde fram till den viktigaste dagen i mott liv.
  3. Check ??

 • Reply Linn Lundebo 23 december 2018 at 11:46

  glossybox kommer en gång i månaden! om jag vinner (hoppas ???!) ska jag använda anteckningsboken på jobbet. arbetar som sjuksköterska på en mottagning för cancersjuka patienter och jag älskar älskar älskar mitt jobb men skulle sannerligen kunna behöva lite pepp och flärd under många av mina arbetsdagar. god jul på dig!

 • Reply Ronja 23 december 2018 at 12:11

  En gång i månaden, och sen några special boxar per år.
  Jag skulle använda anteckningsboken till att skriva ner tankar, ideér och poesi.
  Har gillat på instagram @Ronjabrann.

  Hoppas hoppas ????
  Ronjabrann@hotmail.com

 • Reply Mirre 23 december 2018 at 14:04

  1. Glossybox kommer ut varje månad!
  *
  Det är något magiskt med alla dessa blanka, vita sidor som finns i en anteckningsbok. Alla dessa tomma blad som väntar på att bli fyllda medsmå dikter och kanske början till en bok…
  Troligast är att de blir fyllda med anteckningar från någon mer eller mindre rolig föreläsning i yrkets vägnar. Jag brukar då alltid tänka när jag sitter där i samlingen att jag har i alla fall roligast och coolast anteckningsbok bland alla andra präktiga ladies med knytblusar och svarta kjolar. Yes, det bor en småskalig rebell inom mig och låt mig rocka nästa föreläsning i januari med den alldeles bedårande rosa anteckningsboken
  *
  Gillar båda på Instagram sedan läääänge 🙂 @mirresyr

 • Reply Vanessa 23 december 2018 at 16:16

  Glossybox kommer ut med en ny box 1 gång varje månad, jag skulle använda anteckningsboken till bullet journal

 • Reply Camilla Sandmark 23 december 2018 at 17:17

  1. Den kommer ut en gång i månaden.
  2. Jag skulle skriva ned alla mina tankar om min sjukdom (cancer), olika behandlingar jag gjort hur jag ser på framtiden. Jag skulle se det som en bra bok att återkomma till och som en minnesbok för mina anhöriga om jag en dag inte skulle finnas. Man blir så glad av färgen och den inger både positiv styrka och kärlek, dessutom så är det ju rosa bandets egen färg som passar så bra för mitt ändamål.
  3. Gillar på insta som kubbov30

  camillasandmark@gmail.com

 • Reply Tatiana 23 december 2018 at 18:14

  1) Varje månad.
  2) Den underbart snygga anteckningsboken skulle jag skriva ned allt bra jag åstadkommer varje dag. Det kan vara småsaker som att ringa en vän och se hur hen mår eller le åt en främling på stan eller vara barnvakt åt en släkting.. ja bara fantasin sätter gränser! En dagbok över allt gott jag kan göra åt någon annan helt enkelt. Det behövs mer godhet på vår planet!
  3) Gillar på Instagram som _vieille_ame

  God Jul!

 • Reply Rachel 23 december 2018 at 19:41

  Jag hoppas du har en trevligt fjärde advent!
  Wow, jag skulle blivit så glad ifall jag vann dethär!?✨?
  1- Glossybox kommer ut med nya boxar varje månader, de innehåller olika produkter allt ifrån smink, hudvård osv… man får då testa nya produkter hela tiden och därmed kan man upptäcka nya favoriter inom skönhetsvärlden! Vilket jag älskar!
  2- Anteckningsboken skulle komma till stor användning, just nu är det mycket som pågår i skolan, nationellaprov, inlämningar och annat, denna fina anteckningsbok skulle hjälpa mig att hålla kolla på exakt allt, allt blir organiserat och jag kan planera mina studier bättre!
  Jag följer båda konton på instagram där jag heter @rachelmouraad
  Nu håller jag alla tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnare av din fantastiska julkalender!
  Mail: rachel.mrad@live.com

 • Reply Johanna 23 december 2018 at 20:26

  En gång i månaden. Anteckningsboken skulle jag använda till tankar och reflektioner, till att lyfta och utveckla mig själv och mitt tänk.
  Jag följer båda sedan tidigare som vinsalundback på instagram
  God Jul!

 • Reply Sanna 23 december 2018 at 20:34

  Hur ofta kommer Glossybox ut med en box?
  Svar: 1 gång/månad

  Om jag vann skulle jag använda anteckningsboken som resedagbok och skriva och berätta om alla fantastiska resor dottern och jag far runt på tillsammans. I boken skulle jag även klistra in bilder som jag framkallat så att det blir ännu roligare att bläddra i boken efteråt.

  Följer på på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Selma sabet 23 december 2018 at 20:36

  Glossybox släpper en ny box varje månad, och då och då lite limited edition boxar! 🙂

  Den fina boken hade jag använd som bok till när mina nära och kära gör något kul – jag skriver nämligen upp tillfällen då något gjort eller sagt något extremt roligt och någon gång var femte år sitter vi och gåe igenom dessa och skrattar lika mycket igen! Skratt förlänger livet ? skeiver just nu ner dessa i ett fult anteckningblock så en uppgrade vore så tacksamt!

  (Selmasabet på instagram)

 • Reply Samantha Claesson 23 december 2018 at 21:38

  1. Glossybox kommer med en box per månad!
  2. Skulle använda anteckningsboken till att skriva upp massa roliga aktiviteter och planera mitt 2019! Vore riktigt roligt att använda som en kalender, som jag är helt beroende av för övrigt som studerande! Vore toppenkul att vinna!
  3. Gillar och kommenterar på instagram @detnaturligalivet

 • Reply Hannah N 23 december 2018 at 22:15

  Wow! Ja, glossybox har en box i månad, riktig nåt att se fram emot värje månad då! Anteckningsboken skulle sitta stolt i min kök som en plats att skriva precis som du säger, drömmer, önskelistor, ja, och även dagens planer och städning. Det är alltid lättare att få sig i ordning om man kan göra det på ett snyggt sätt! Följer på insta som svengalskan. Kram och god jul till dig.

 • Reply Linnea H 23 december 2018 at 23:18

  Glossybox kommer ut varje månad
  Jag skulle ta med blocket till jobbet, för där har vi bara tråkiga anteckningsblock och det här blocket skulle verkligen förgylla mitt skrivbord och min arbetsdag.
  Följer med @tryblondie

 • Reply Marie Tranåker 24 december 2018 at 23:18

  Glossybox kommer ut 1 gång per månad.

  Jag skulle skriva ner det som jag fastnat för under dagen tex en komplimang, en rolig historia eller nåt kul och originellt som hänt ?❤ på så sätt får jag öva mig i mindfulness, vilket är något jag siktar på att bli bättre på under 2019.

  Mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com Följer er båda på Instagram! @marietranaker

 • Reply Sophie 25 december 2018 at 00:17

  1 Glossy box kommer som ut med en box per månad.12 st per år.
  2 Jag skulle skriva upp dagboksanteckningar och funderingar som kommer
  upp i boken och ta med mig den överallt.
  3 sockerbiten2016 är mitt instagramalias och jag gillar dig och Glossybox sedan tidigare ?

  Hoppas på turen ??? och på att få en liten minijulafton i efterskott.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.