Julen Arkiv

Daretobeyou´s julkalender 2018 – Lucka 4 Davines

Håret är en viktig del av vår kropp enligt många, en dålig hårdag kan innebära att du kanske stannar hemma istället för att gå på festen. Men med dagens lucka skall vi se till att du inte behöver ha några dåliga hårdagar!

I dagens lucka lägger vi all fokus på håret. För det är väl egentligen nu som håret behöver mest kärlek? Sveriges konstiga vinterväder då vi inte riktigt vet om det är isande kallt, fuktigt eller torrt i luften. Temperaturförändringarna är inget vår hår gillar. Så ja, extra kärlek till håret kommer vinnaren få här.

Hur ofta unnar du dig riktigt bra produkter till håret? Säkert inte alls lika ofta som du lägger några kronor extra på den där foundation eller mascaran som var så himla bra. Nu får du chansen att slippa tömma plånboken och få produkter som är riktigt bra till ditt hår.

Davines är ett italienskt hårvårdsmärket som grundades 1983 och är idag ett av Europas snabbast växande varumärken och finns representerade över hela världen. Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa – därför används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. Verksamheten försörjs med 100% ren energi.

Davines Essential OI

Davines Essential OI är en serie som passar alla hårtyper. För visst är det skönt i bland att inte behöva tänka på om produkterna passar just ditt hår. Nackdelen är kanske dock att du inte får behålla produkterna för dig själv om du delar hushåll med flera personer. IO serien känns riktigt lyxig för håret. Förutom dessa tre produkter hittar du även en handbalm, oil och body wash. Så totalt hittar ni sex produkter i denna serie.

Davines Essential OI Absolute Beautifying Shampoo*

Ett krämigt schampo som är skonsamt och fuktgivande. Efter tvätt så är håret mjukt, friskt och glänsande redan efter första användningen. Perfekt för användning innan OI Conditioner, OI All in one milk och OI Oil.

Innehåller roucou-olja och aktiva ingredienser från rosolja som ger håret fantastisk glans, verkar stärkande och neutraliserar fria radikaler.

Applicera jämt i håret och i hårbotten och massera försiktigt. Skölj och upprepa om det behövs.

249SEK 280ml

Davines Essential OI Absolute Beautifying Conditioner*

En mjuk- och fuktgivande creme som ger volym. Balsamet ger glans och gör håret mjukt och friskt. Genom att snabba på torkningsprocessen så skyddar det håret från att skadas av värmen från stylingverktyg.

Aktiva ingredienser är roucouolja samt aprikossmör som mjukar upp och återfuktar. Rik på A- och C-vitamin.

Applicera jämt i schamponerat och handdukstorkat hår. Arbeta sektion för sektion med masserande rörelser. Låt verka i 2-3 minuter innan du kammar igenom håret. Skölj noga.

279SEK 250ml

Davines Essential OI All in One Milk Multibenefit Beauty Treatment*
All-in-one-milk är en multi-funktionell leave in spray är ett multifunktionellt leave-in spray som kombinerar många olika effekter i en enda produkt och gör underverk. Den är rik och näringsgivande som en creme, men är samtidigt en lätt produkt som inte tynger ner håret.

Den ger glans, gör håret mjukt och silkigt, gör håret lätt att reda ut och att kamma i både vått och torrt tillstånd. Produkten tar bort frissighet, har vårdande effekter, återfuktar håret, skyddar mot värmestyling och passar utmärkt vid föning.

Aktiva ingredienser är roucouolja, provitamin B5 och ett funktionellt amino komplex.

Applicera 10-15 spray i tvättat och handdukstorkat hår. Skölj inte ur utan fortsätt med styling. Beroende på hårtyp kan du öka eller minska antalet spraytryck.

(279SEK / 135ml)

Denna lucka har ett totalt värde: 807 kr


Tävlingsregler:

 1. Hur många produkter finns det i serien OI?
 2. Varför skulle du vilja vinna dessa produkter?
 3. Gilla Dare to be you  och Davines på Instagram (meddela gärna vilket alias ni har)

Lycka till!

Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen under kommande vecka, men kommer även att meddela vinnaren per mejl så glöm inte att dubbelkolla din mejladress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

VIKTIGT! Alla kommentarer kommer att vara dolda fram tills jag dragit en vinnare. 

Lucka 5 – Söndag 23 december
Lucka 6 – Måndag 24 december

Previous Post Next Post

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Malin Svensk Björck 16 december 2018 at 01:23

  Finns 6 produkter.
  Skulle vilja vinna så jag kan få ordning på håret nu under utväxten redan och sen slippa klippa av mig det i panik pga slitet och eländigt.
  Tänkte försöka sköta om håret noga redan nu så kanske jag kan lyckas få tillräckligt långt hår för en tofs !
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen

 • Reply Karinsbeautyroom 16 december 2018 at 08:40

  1. Det finns totalt 6 produkter i denna serie

  2. Jag skulle vilja vinna som en jultröst då jag tampas med förkylning nr2 inom loppet av 5 veckor. Mitt hår har också börjat hata vintern och blir otroligt fett mycket fortare än vanligt så tror att det behöver ännu mera kärlek och fukt än vad mina produkter jag använder idag kan ge det.

  3. Följer båda kontona på Insta @karinsbeautyroom

 • Reply Anja Lennartsson 16 december 2018 at 08:47

  6 olika produkter.
  Vilken fantastisk vinst! Självklart vill jag vara med och tävla

 • Reply Ellen Eklund 16 december 2018 at 09:42

  1) det finns 6 produkter i serien.
  2) för ett hår som är mer rufsigt och fluffigt behövs riktigt bra produkter. Jag var ännu inte lyckats hitta min perfekt-match och hoppas att detta kan vara serien jag väntat på!
  3) följer på Instagram, alias @elleneklund

 • Reply Paola 16 december 2018 at 10:01

  Hej!

  Svaret är: 6 produkter.

  Jag har faktiskt testat Davines produkter tidigare och de är verkligen superbra. Älskar deras koncept, och deras minimalistiska förpackningar. Framförallt gillar jag de naturliga ingredienserna och att de verkligen värnar om miljö och har ett hållbarhetstänk. Det enda negativa – för mig – är väl priset …. hur som helst. Jag skulle gärna vilja ge detta kit till min dotter som har midjelångt, vackert, naturligt hår – men som behöver bra vård. Hon är student, så detta kit ligger i “drömklassen”!

  Insta: mikkimuz

 • Reply Emmy 16 december 2018 at 10:19

  Totalt sex produkter finns i denn serie! 🙂
  Vet inte om det är att jag nu är 30+ eller om det är graviditeter och hormoner som satt sina spår men mitt hår är inte som det en gång var.. Torrt och slitet och många brutna hårstrån. Ibland känns det som att jag har två frisyrer, dels mitt långa hår men sen en kort frisyr under som bildas av alla korta strån som tittar fram när jag har håret upssatt. Nersläppt ser jag mest ut som ett frissigt lejon så skulle vara så otroligt härligt att bara få skämma bort sig med lyxiga hårprodukter! Håller alla tummar och tår att jag får testa dessa drömmiga produkter <3

  Följer på insta som emmyklasen

 • Reply Joanna 16 december 2018 at 10:40

  1. Det finns sex stycken produkter i OI-serien.
  2. Jag har haft en tuff december och i och med det har ingen julkänsla infunnit sig. Detta skulle vara en så himla fin och mysig present att pigga upp sig med.
  3. Gillar Dare to be you och Davines på insta. Mitt alias är Fixafejjan ?

 • Reply Carina R Axdorff 16 december 2018 at 11:14

  Sex produkter i serien!

  Jag vill vinna detta till mig och min dotter. Så kan vi ha spa kvällar tillsammans. Hon har tunt fint och lockigt hår som snabbt blir stripigt. Hon vill så gärna ha långt hår men när det är så tunt så blir det lätt slitet och lockarna drar ihop det så det växer dåligt. Kanske kan dessa produkter hjälpa på traven? Mysigt att spaa tillsammans, då kan man prata om veckan som varit och bara mysa! ??

 • Reply Julia olsson 16 december 2018 at 11:16

  Svar: 6st produkter!
  ”Nybliven mamma med blöjor o skrik, ingen dag är sig lik! Denna julklapp skulle mitt hår gilla, för just nu har jag ingen vidare frilla.. med dessa produkter kanske håret skulle få sig lite glans, jag skulle iallafall ge de en ärlig chans..” hoppas på tur! God jul!

 • Reply Lise-Lotte 16 december 2018 at 12:05

  Hej!

  Det finns sex produkter i serien OI.

  Mitt torra trötta vinterhår är i behov av riktigt proffsig vård. Så jag behöver produkter som detta klarar med en effekt som länge varar!

  Gillar på Instagram som larsdotterl

 • Reply Ida Arvidsson 16 december 2018 at 13:14

  Sex stycken produkter. Jag älskar denna serien. Mitt tunna hår behöver all kärlek den kan få och därför vill jag få ge detta till mig själv i julklapp. Så får jag äntligen vad jag önskar mig ?

  Heter Idatjejen på insta

 • Reply Camilla Sandmark 16 december 2018 at 14:24

  Jag hoppas att du har en Trevlig tredje advent!
  Jag är gärna med och tävlar och svarar så här:
  1. Det finns 6 olika produkter.
  2. Jag fick cancer förra året och äter nu förebyggande medicin efter att alla behandlingar är avverkade. Så förutom vintervädret som spökar och som håret inte gillar så har jag den här medicinen att tas med. Mitt hår är inte alls vad det har varit men med bra produkter så tror jag nog att jag kommer att hitta tillbaka till vad det var. Skulle gärna testa dessa som verkar vara toppenbra! Dessutom är det ju suveränt att de är bra för miljön.
  Jag följer sidorna på insta. kubbov30 heter jag där.
  camillasandmark@gmail.com

 • Reply Tatiana 16 december 2018 at 15:44

  1) Totalt 6 produkter finns i serien OI.
  2)
  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll.
  För denna motivering kan jag komma att få skäll.
  För här passar det inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja.
  Jag är mamma och väldans bra, så det så.
  Leker, stöttar, uppfostrar och håller på.
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg?
  Som med lyxig hårvård från Davines till duktiga mig?
  I Annicas blogg hjälpen finns,
  jag för evigt det minns.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att denna vinst till mig fann.
  😉

  Gillar och följer på Instagram som _vieille_ame

 • Reply Anna-Märta Stålnäve 16 december 2018 at 17:11

  1. 6 st produkter

  2. Har sniffat och klämt på Davines produkter SÅ många ggr då jag tycker att de har så häftiga förpackningar och doftar underbart men aldrig fått tummen ur och faktiskt köpt något. Har hos frisören testat oljan i serien och den är underbar så jag gissar att övriga serien är minst lika bra och håller tummarna att jag nu får prova.

  3. Följer sedan innan på ig som miss_steelfist

 • Reply Ronja 16 december 2018 at 17:38

  Följer på instagram @ Ronjabrann

  Oi serien har 6 produker.

  Detta hade vart en räddning ifrån ovan, jag behöver ett mirakel just nu för mitt SUPER torra hår. Och då vill jag även använda nått som även inte är dåligt för miljön. så jag hoppas, hoppas att detta kan ge liv igen till mitt långa hår. (går ned till rumpan)

 • Reply Selma Sabet 16 december 2018 at 17:43

  I IO-serien finns produkter till antalet 6, 6️⃣
  Och tillsammans serde till att alla dina behov täcks! ?
  Ojojoj vilka produkter detta tycks vara! ?
  Jag hade gett bort dom, men bett om att få prova lite bara ?
  Produkterna hade gått till min underbara mor.. ❤️
  Jag vill verkligen bli som henne när jag blir ”stor” ?
  Något jag dock inte vill ärva är hennes hår.. ?
  Om jag säger att vi kallar det iron-maiden hår kanske ni förstår ?
  Hon skulle aldrig riktiga kvalitetsprodukter sig själv unna.. ?
  Men skulle det funka skulle hårtrasseldagarna vara övervunna! ??‍♀️
  Därför hoppas jag att jag för hennes skull vinner! ☝?
  Så att hennes slitna hår försvinner! ?

  (Instagram: selmasabet)

 • Reply Rachel 16 december 2018 at 18:18

  Åh vad mitt hår behöver dethär! Jag har verkligen komplex över mitt hår, speciellt under vintern då det blir så jäkla torrt och livlöst ut!! Känner mig inte alls bekväm i det!
  Serien innehåller 6 produkter!
  Har hört mycket gott om denhär kollektionen, hoppas jag har chansen?
  Följer båda på instagram @rachelmouraad
  Mail: rachel.mrad@live.com

 • Reply Zara 16 december 2018 at 19:18

  6 produkter.

  Har kollat på denna serie så länge och velat prova, hört om mirakel och det vill jag gärna uppleva med mitt frizz.

  Brukar inte få så mycket julklappar själv så hoppas hoppas kunna glädjas över detta!

  Följer på insta

 • Reply Linnea 16 december 2018 at 20:34

  1. 6 produkter
  2:
  Håret spretar åt alla håll,
  vad ska jag göra för att få kontroll?
  Jag önskar håret vore blankt och slätt,
  med OI skulle håret bli det lätt,
  då kan jag få ett vackert svall och en hållbar frisyr,
  hoppas på ett OI kit när tomten hem till mig styr.
  3: Gillar @tryblondie

 • Reply Hannah 16 december 2018 at 21:08

  11 produkter om man inte räkna de speciell kits. Mitt hår är lockig, så den blir extra torr på vintern, lite extra kärlek behövs! följer på insta som Svengalskan. Kram och god jul!

 • Reply Malin 16 december 2018 at 21:57

  6 produkter och heter filurfigur på Instagram ❤️

  “Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
  Och så röstade vi och vann gjorde sidan “ja”.
  Så nu blir det inga julklappar till mig
  – inte en endaste pytteliten grej.
  Men i smyg skriver jag nu min önskelista till er,
  jag drömmer om att få EN julklapp – jag behöver inte fler.
  Tänk att få lägga ett detta hårpaket från Davines under min gran,
  det vore så härligt att få en sådan magisk klapp på själva dopparedan’!

 • Reply Sanna 16 december 2018 at 22:28

  Hur många produkter finns det i serien OI?
  Svar: 6 stycken.

  Det hade varit underbart att få unna sig detta kit, då jag sällan (läs aldrig) unnar mig något extra. Det var därför år och dar sedan håret fick lite nya produkter och lite extra omsorg. Detta kit hade därför passat perfekt och extra kul hade de varit då OI är ett helt nytt varumärke för mig som jag aldrig provat på tidigare. Håret behöver verkligen en liten extra boost nu dessutom i kylan, då håret blir som svinto då de krullar ihop sig till bollar.

  Följer bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Sophie reyes 16 december 2018 at 23:02

  Svar 4 olika produkter, hoppas vinna för det va den serien som räddade mitt hår

 • Reply Alexandra 17 december 2018 at 09:52

  I Oi-serien hittar du 6 produkter,
  & de har alla oemotståndliga lukter.
  Min frisör använder Davines javisst,
  men det var år sedan jag var där sist.
  Jag kommer ihåg det luktade gott & blev lent,
  efter hon masserat & tvättat det rent.
  nu i vinter är håret slitet & torrt,
  jag kommer säkerligen få klippa det kort.
  Jag önskar såå att vinna detta kitt,
  så jag får behålla håret mitt.
  På instagram följer jag nu er båda,
  Kolla efter ”Alexsvens” vill jag dig råda.
  Jag önskar dig ett fortsatt trevligt år,
  & att du också får använda Davines till ditt fina hår.

 • Reply Caroline Jansson 17 december 2018 at 15:51

  Vilken härlig vinst!

  Det finns 6 produkter i serien.

  Varför jag vill vinna detta?
  Levt länge med struma. Det påverkar både hår och hud och välmående. Så håret har fått mycket stryk och tappat väldigt mycket hår. Kliande hud. Extra känslig. Även för snart 3 år sen åkte jag på diagnos utmattning. Psykisk ohälsa. Så stress har gjort att håret åkt på ännu mera stryk. Även huden är värre än vanligt. Är påväg tillbaka till en vardag där jag fungerar, orkar jobba och även träna. Så denna vinst hade varit helt fanstiskt till mitt stackars hår som fått utstå några smällar på vägen tillbaka!

  God jul:)

 • Reply Anna 17 december 2018 at 23:07

  Svar: 6 produkter.

  Jag har ett otroligt sprött och risigt hår och serien OI verkar innehålla precis de fuktgivande ingredienser som behövs!

  Följer båda, analui.

 • Reply Marie Tranåker 17 december 2018 at 23:58

  Det finns 6 produkter i serien! ❤

  Jag vill vinna så att jag får ett bättre hår-år 2019 än jag haft detta år ?

  Mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com
  Följer på Instagram! @marietranaker

 • Reply Linn Lundebo 19 december 2018 at 16:54

  det finns sex produkter! har provat davines produkter tidigare och gillar deras miljötänk – omtanke om både djur natur och människa ❤️. tyvärr har jag lagt märket på hyllan ett tag eftersom jag är föräldraledig och inte tycker att jag har råd med dessa produkter i nuläget. skulle vara guld och glans värt att ändå få hålla efter frippan lite så här på vinterhalvåret! bor i magiskt vintriga men ack så torra kalla östersund. mitt hår skulle verkligen behöva sig en ordentlig renovering. tänker också att jag så småningom kan fasa in detta märke hos mina två små nissar eftersom deras produkter verkar så milda och hudvänliga! god jul påre! – linn (och sickan och hedvig)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.