Daretobeyou´s julkalender 2018 – Lucka 3

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det blir mörkare för var dag som går så länge snön inte kommer. Vi drar oss längre in i husen och söker efter det där lilla extra. Och idag kan jag ge er chansen att mysa riktigt ordentligt i vintermörkret! Lucka 3 innehåller produkter för ett ordentligt hemmaspa.

Vintermörker råder och oavsett om du har en dusch eller badkar så kan du alltid göra ditt egna hemma spa och mysa riktigt ordentligt. Ja för i dagens lucka handlar det helt och hållet om att ta hand om dig själv. 

Jag älskar att tappa upp ett varmt bad, tända ljus och dra igång någon härlig musik. Medan jag ligger i badet så avverkar jag gärna en eller två masker, en hårinpackning och sedan kanske jag skrubbar kroppen ordentligt innan jag tar någon riktigt härlig kroppslotion.

Nu har ni chansen att göra något liknade. Men ni behöver självklart inte ha ett badkar för att vinna dagens lucka. Ni kan mycket väl bädda ner er under en mysig filt och bara njuta medans dagens produkter jobbar åt er.

I dagens lucka hittar vi bla ett litet spa kit från B.O.N (199SEK) som innehåller en tvål, olja och en intensiv fuktighetskräm. 

Natural Olive & Rose Oil Soap är 100% naturlig och passar både för kropp och ansikte. Den innehåller olivolja som bas och en svag doft av roselolja. Samtidigt som den försiktigt rengör så ger den även huden näring. Tvålen passar även på känslig hud. Den innehåller inte några färgämnen, paraffin, parfym, konserveringsmedel, sulfater eller andra ytaktiva ämnen. Dermatologiskt testad på normal och känslig hud.

Nourishing oil har kliniskt bevisade resultat på torr, flagnande och kliande hud. Den är berikad med E vitamin för att få fram bästa effekt. Oljan bygger på en unik blandning av naturliga oljor från Avokado, druvkärnor och Nyponros för att ge näring till huden. Den skall inte efterlämna något kladdig fet yta på huden. Den förbättrar utseendet på ärr, hudbristningar, rynkor, åldrande och uttorkad hud. Du kan använda den under graviditet och den är testad även på spädbarn.

Har du badkar så rekommenderar jag att hälla i några droppar nästa gång du tar ett bad. 

Intensive Moisturiser är en  fuktighetskräm för kropp och händer som kan användas separat eller tillsammans med Nourishing oil och ger djup näring till din hud. Den är rik på naturliga oljor, urea, bivax och E-vitamin. Den ger en förbättring av hudens fukthalt, elasticitet, mjukhet och huden känns fastare. Berikad men en mild allergenfri doft och en pH balanserad formula ger intensiv befrielse från torr och kliande hud.

Och sedan har vi hela sju masker för ansikte, hår, händer och fötter! Visst börjar detta luta mot en riktigt härlig spadag. 

Kiss New York Aloe vera Moisturizing 100% Cotton facial sheet mask* (49SEK)
Bomulssmask med Aloe vera som är fuktgivande och mjukgörande.

Kiss New York Charcoal Pore Minimizing, bamboo facial sheet mask* (49SEK)
En tygmask gjord av bambu, fylld med aktiva ingredienser. Den lätta fibermasken lägger sig tätt emot ansiktet och låter ingredienserna verka. Masken innehåller inga färgämnen. Den rengör och ger en jämn och fin hudton samtidigt som den minimerar porer.

KISS New York African black soap, bamboo facial sheet mask* (49SEK)
Tygmask med rengörande egenskaper. Ansiktmask med exktrakt av rent kol som rengör och ger en jämn och fin hudton. Sheabutter ger fukt åt huden och verkar milt exfolierande och dämpar rodnad. 

KISS New York Coconut Water, 100% cotton facial sheet mask* (49SEK)
Bomullsmask med kokos som ger mycket fukt. Innehåller naturliga electrolyter och mineraler. 

Kiss New York Hair Treatment Mask, Charcoal & Argan oil* (79SEK)
Vårdande Sauna hårmask för torrt och skadat hår. 
Näringsämnena tränger ner i det djupaste lagret av hårstrået tack vare sauna effekten. Tillför håret ett långvargit skydd mot yttre faktorer. 

Kiss New York Hand & Nail Mask Gloves (59SEK)
Mjukgörande handmask. Ger fukt och näring åt torra händer. Rengör händerna och dra på vantarna och låt sitta 15-20 minuter. Ger långvarig fukt till torra händer. Berikade med Arganolja, Kollagen och Vitamin E. Innehåller inga parabener eller färgämnen. Vantarna är gjorda av ett material som göra att du kan använda en touch screen under tiden.

Kiss New York Foot & Toe Nail Mask Gloves (59SEK)
Engångsmask för fötter. Ger fukt och näring åt torra fötter. Rengör fötterna och dra på sockor och låt sitta 15-20 minuter. Gör fötterna mjuka och sköna och ger en lätt exfoliering av döda hudceller. Berikade med Macadamia olja, Shea smör och extrakt från lavendel


Tävlingsregler:

 1. Vilken vitamin innehåller oljan från B.O.N?
 2. Hur ser din ultimata myskväll ut med dessa produkter?
 3. Gilla Dare to be you  och KISS NY Pro på Instagram (meddela gärna i kommentaren vilket alias ni har)

Lycka till!

Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen under veckan som följer, men kommer även att meddela vinnaren per mejl så glöm inte att dubbelkolla din mejladress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Lucka 4 – Söndag 16 december
Lucka 5 – Söndag 23 december
Lucka 6 – Måndag 24 december

You Might Also Like

15 Comments

 1. Tatiana

  1) E-vitamin

  2) Åh vilka ljuvliga produkter! Jag har precis flyttat till en lägenhet med badkar för ett par veckor sedan och inte hunnit ta mitt första bad här än. Har haft fullt upp med flyttkaos och målande och uppackning. Men om jag hade den otroliga turen att vinna så skulle jag tappa upp ett varmt bad, sätta på avslappnande musik, tända några levande ljus och unna mig ett hemma-spa! Händerna är helt nariga efter allt slipdamm, fötterna frusna då lägenheten är iskall och kroppen alldeles torr och knottrig. Skulle sätta Kiss New York-masken i håret och vira runt en handduk och lägga på African black soap bamboo-masken på ansiktet och låta dessa verka under badet. Skulle även passa på att använda hand och fot maskerna och på så sätt ge hela kroppen en välförtjänt behandling. När jag är ren och torr så avslutar jag med att smörja in mig med den fuktgivande Intensive moisturiser och ta på mig mysdressen. En varm kopp choklad med mycket vispgrädde och en rolig komedi framför tv’n får avsluta den perfekta myskvällen! Ååh, så himla sugen jag blev nu att testa denna dröm!

  3) Gillar på Instagram som _vieille_ame

 2. Karinsbeautyroom

  Tävlingsregler:

  1. Vilken vitamin innehåller oljan från B.O.N?
  E-vitamin

  2. Hur ser din ultimata myskväll ut med dessa produkter?
  Gillar inte att bada så kliver in i duschen och skrubbar hela kroppen och ansiktet samt tvättar håret.
  Väl ur duschen smörjer jag in hela kroppen med olja och hoppar i en pyjamas. Lägger i hårmasken och tar med hand- fot och ansiktsmasker ner till TV soffan där jag bullat upp med det gottis jag känner för just denna dag. Njuter av alla masker och låter dem säkert vara på lite för länge till en serie jag gillar. Avslutar kvällen tidigt genom att göra klart hela hudvårdsrutinen och krypa ner tidigt i sängen och lyssna på ljudbok.

  3. Klart, @karinsbeautyroom

 3. Ellen

  Min ultimata myskväll ser som så ut att efter en isande kall promenad från jobbet . Slå på lite härlig julmusik och tända ett ljus och ha egentid och bara njuta av detta spa kit .För att sedan avsluta kvällen med min pojkvän framför kaminen ?
  Följer på insta som ellen__89

 4. Hannah N

  E Vitamin. Jo, dröm hemmaspakväll blir nog att bjuda över bästisen, ser till att min man är helt barnvakt och han sova barnen, sätta på och smälta lite choklad i den gamla goa choklad fondue jag ärvt av min mamma, och sätt igång med juliga musik och att testa alla de goa produkter…och många bilder tas, själv klart! Både jag och min bästis har fått passa sjuka familjemedlemmer länge, så det blir en gott upprfrisknings kväll!

  Kram och god jul. (Följer på insta som svengalskan).

 5. Stina Polvi

  E-vitamin 🙂

  Vilket härligt spa-paket, jag är gärna med <3
  Då skulle jag lägga mig i badkaret med inpackning och ansiktsmask, verkligen ta mig tid för mig själv och njuta, smörja mig efter och kura in mig i min morgonrock och titta på gamla julfilmer eller serier <3
  Jag följer som stinap888 <3

 6. Linnea H

  1. E-vitamin
  2. Jag skulle bjuda hem ett gäng tjejkompisar och testa de olika produkterna tillsammans samtidigt som vi kollar på någon bra film.
  3. Gillar på Insta @tryblondie

 7. Johanna VL

  1. E-vitamin

  2. Perfekt i min vedeldade bastu. Att rengöra ordentligt medan porerna liksom öppnar sig i den varma och ångande luften. Avslutar med en härlig sheetmask som fuktbombar hyn i ansiktet. Är helt såld på sheetmasks och det är den enda lyx jag unnar mig då och då. Gillar som vinsalundback.

 8. Emmy

  Oljan innehåller E-vitamin 🙂 ultimata spakvällen med dessa produkter skulle börja med att få ungarna i säng för mina små flickor är inte överförtjusta i att se mig göra ansiktsmasker, speciellt inte minstingen 😛 efter det skulle det bli ett långt bad gärna med lite alkoholfritt bubbel till för lite extra lyx och den härliga oljan i vattnet. Under tiden jag ligger i badet skulle jag använda en djuprengörnande ansiktsmask och den vårdande hårmasken med arganolja. Efter det blir det mysiga kläder och gosa ner sig under filten i soffan med fot och hand-masken framför en romantisk komedi 😀 det skulle vara drömmen för den här småbarnsmamman! <3

 9. Malin Svensk Björck

  Den innehåller D-vitamin.
  Jag skulle smörja in mig med allt som går och sen skulle jag lägga mig i sängen på en handduk och titta på en julfilm.
  När allt sen här gjort sitt jobb så skulle jag lägga mig i badet och läsa en bok och dricka te.
  Sen skulle både kropp och själ må bra.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen

 10. Laura Tossavainen

  Oljan är berikad med vitamin E!

  Skulle bjuda hem min allra bästa vän för spamys. Bara ta hand om oss själva, sätta igång en skön film som man sätt sisådär 50 gånger. Även äta något gott och bara snacka en massa 🙂

  Mitt alias på Instagram är Lauraochsiri

 11. Carina Roos AXdorff

  E-vitamin!

  Jag skulle ta en spakväll med min dotter. Köpa hem frukt och bär och stänga in oss i badrummet för att mysa och ta hand om varandra. Inga telefoner får störa, bara prata med varandra om vardagliga ting!

 12. Sanna

  Hade varit underbart att mysa ner sig i ett varmt skönt bad med en härlig ansiktsmask. Njuta till fullo med tända ljus, avslappningsmusik i bakgrunden och ens egna tankar bara. Kanske ett glas med någon härlig dryck och en skål med färska frukter (jordgubbar, ananas, melon och vindruvor). Längtar bara jag tänker på det!

  Vilken vitamin innehåller oljan från B.O.N?
  Svar: E Vitamin

  Följer bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 13. Ellen

  Åh vilka fina priser! ??
  1. Vitamin E – guld för min uttorkade hy.
  2. Som arbetslös lever jag i konstant stress och ångest så der hade varit fantastiskt att få unna sig sån här lyx. En ultimat SPA kväll för mig hade varit ett varmt bad med lugn musik eller en spännande ljudbok – gärna true crime relaterad. Givet med lite tänd ljus också. Efter det behöver mina slitna fötter lite vård av Kiss New York också en sheetmask på det framför en julfin på Netflix. Avslutningsvis ultimat fuktåtergivande omsorg för ansiktet med produkterna från B.O.N! Min nariga och flagnande hud hade njutit till fullo ?
  3. ✅

 14. Elaisa

  1. Oljan innehåller E-vitamin.

  2.
  ¤ Den ultimata myskvällen ser ut som följande: Massor med tända ljus på badkarskanten
  och runtom i badrummet. Badkaret fyllt med väldoftande, bubblande badskum.

  ¤ Soft och avslappnande musik som ger lugn och ro för både kropp och själ.

  ¤ Något svalkande och gott att dricka och gärna färska jordgubbar och några bitar god
  mörk choklad är gott till.

  ¤ Välbehövlig ansiktsmask och hårmask medan jag ligger i badet, både ansikte och hår
  har stort behov av det, kommer att göra så gott och stärka hud och hår.

  ¤ Absolut förbud mot mobil och dator! Inget stressande och störande runt om, utan bara
  avslappnande, vacker musik och lugn och ro.

  ¤ Viktigt att tänka goda tankar och vara snäll mot sig själv; säg att “Jag är bra som jag är” och ge mig
  själv en klapp på axeln, det är jag värd. Försöka bortse från negativa tankar och personer,
  för sådant kommer tyvärr alltid att finnas, men borsta bort alla sådana tankar, de bara
  tynger, utan tänk och fokusera på alla fina, snälla och goda människor som finns i min närhet
  och som vill mig bara väl.

  ¤ Tänk på tre goda ting som jag gjort för andra under dagen.

  ¤ Smörj in huden med en väldoftande bodylotion. Sedan kommer jag att sova så gott hela natten,
  tacksam för att jag skött om mig själv och min kropp på allra bästa sätt.

  3. Följer på Instagram som elaisa_56

 15. Anja Lennartsson

  E-vitamin
  En myskväll med alla dessa fina produkter skulle självklart inledas med en härlig middag. Sedan njuter jag och tonårsdottern tillsammans. Familjens fem killar får hålla sig undan. Vi spelar 90-talsmusik och sjunger med. Mys

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.