Daretobeyou´s julkalender 2018 – Lucka 2 Isadora

Denna lucka är sponsrad av Isadora. 
Inlägget innehåller även annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Allt är inte guld som glimrar sägs det, men idag kan jag verkligen inte hålla med. För i dagens lucka är det både guld och det glimrar för fullt!

I dagens lucka får vi ta del av Isadora GALACTIC Holiday Collection! En kollektion som verkligen glimrar i guld. Varje år släpper Isadora en julkollektion som är lite utöver det vanliga. Produkterna är pryda i underbara guldförpackningar som gör att varje produkt du tar i handen känns extra lyxig.

Är inte detta en riktigt lyxig lucka måste jag säga! Jag har själv inte haft råd att köpa mig något från kollektionen detta år så jag är faktiskt riktigt avundsjuk på den person som vinner hela detta kit.

Ni hittar nästan hela kollektionen i denna lucka. Det saknas tre produkter från kollektionen och det är: Stretch lash mascara*Perfect contour kajal* och Face Glow Highlighter Wheel – 51 Champagne Glow. Helt magiskt kollektion måste jag säga. Så nu väntar vi inte längre utan dyker ner i dagens lucka och tittar på vad den innehåller.

EYE SHADOW PALETTEGolden Edition (189SEK)

Så snygg ögonskuggspaletten, kanske den perfekta! Här har kan du variera din makeup precis som du vill. En diskret men ändå glittrande makeup i guld och rosé eller en snygg sotning i silver och svart. 


Glossy star glow • Sparkling gold • Metallic rosé gold • Silver chrome • Black galaxy

GLOW DROPS Face & BodyGolden Edition (149SEK) 

Älskar du att glänsa på festen är denna ett måste. Med glitter drops som innehåller ett lyxigt gnistrande skimmer för både ansikte och kropp! En praktiskt liten glasflaska som du lätt bär med dig i handväskan ifall du behöver bättre på under småtimmarna.

Applicera på dina kinder, brynben, ögonbryn, dekolletage, axlar eller var du vill för en extra touch av magisk glow i vinter!

44 Moonwalker* | 45 Pink Planet* | 46 Space Jewel*

LIQUID LIP CHROME (129SEK) 

Tre underbara färger i flytande läppstift  med fantastisk 3-D och spegel-kromeffekt. Du kan använd ensamt eller över ett läppstift för extra glow-effekt.

920 Supernova* | 921 Cosmo Rose* | 922 Shooting Stars* | 408 Galaxy Rose* |Galaxy Gold* | 409 Galaxy Silver*

Wonder and Glitter Nails (79SEK)

Du får hela sex stycken nagellack! Tre vanliga wonder nails i festens metalliska färger och sedan tre stycken glitter nails i matchande färger. Med dessa kan du få extra 3-D glitter effekt genom applicera Glitter Nails ovanpå de metalliska nagellacken. Så snyggt!

Jag personligen älskar nagellacken från Isadora då penseln är som gjord för min nagel. Otroligt snygga färger och dom sitter väldigt bra.

Och självklart får ni även den snygga necessären i guld när vi vinner denna lucka. Ni måste ju ha något snyggt att lägga alla härliga produkter!


Tävlingsregler:

 1. Vart färdas vi detta år med årets Holiday Collection?
 2. Varför du vill vinna denna kit?
 3. Gilla Dare to be you  och Isadora på Instagram (Nämn gärna vilket alias ni har på Instagram)

Lycka till!

Tävlingen avslutas i kväll 9 December kl 24:00

Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen under veckan som följer, men kommer även att meddela vinnaren per mejl så glöm inte att dubbelkolla din mejladress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

PS: Kommentarerna kommer att vara dolda fram tills att jag dragit en vinnare. 

Lucka 3 – Torsdag 13 december
Lucka 4 – Söndag 16 december
Lucka 5 – Söndag 23 december
Lucka 6 – Måndag 24 december

You Might Also Like

43 Comments

 1. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Till rymden!

  önskar detta då jag lätt glömmer bort mig själv. Är så mån om nära och kära så mitt “uppdrag” att vara omtänksam och ställa upp för dem blir prio ett. Nu utför jag ett uppdrag till mig själv och hoppas på en fin julklapp lagom till tomtens ankomst ?

  Gillar på ig med colatjejen89

  Mail colatjejen89@hotmail.com

 2. Johanna VL

  1. Vi färdas till rymden

  2. Jag känner mig hemskt trist och grå och skulle verkligen behöva uppmuntran och lite sparkle i livet. Efter ett tufft år med dödsfall, sjukdomar, arbetslöshet, olyckor så känns det som att det snart måste vända. Och min treåriga dotter skulle fullkomligen skrika av glädje om vi vann nagellacken 🙂

  3. Följer på insta (vinsalundback)

 3. Ellen

  1.Detta år färdas vi ut i rymden
  2. Efter en kaotisk morgon då min pojkvän fick skynda sig hem och jag inte vet vad jag ska göra resten av dagen . Så jag tittade i mailkorgen och såg denna tävling och ju mer jag läste om tävlingen kände jag att detta skulle jag vilja vinna . Då skulle jag måla naglarna i en härlig nyans tills nästa gång jag träffar min pojkvän ?
  3. Gillar på Instagram mitt namn där är Ellen__89

 4. Anja Lennartsson

  Gillar båda på Instagram sedan tidigare anjalennartsson
  GALACTIC vi färdas ut i rymden!
  Jag vill vinna för att börja sminka mej mer och med snygg stil. Vet inte vad som hände, men har plötsligt blivit medelålders med ett inre kvar i 20-årsåldern… Dags att skapa ett snyggt yttre som stämmer med det inre…

 5. Emmy

  Vi sträcker oss mot stjärnorna och flyr ut i rymden med denna kollektion. Så himla gnistrande drömmig!
  Som småbarnsmamma till två små söta tjejer är det full fart hela dagarna. Dom är självklart prio ett i mitt liv precis som det ska vara <3 mycket står på listan att inhandlas före smink till mamman så skulle vara höjden av lyx att få vinna detta! Var så länge sedan jag unnade mig något och jag tycker jag är värd det så jag kan stråla lite extra 😀 följer på insta som emmyklasen

 6. Johanna Lind

  Detta års holiday collection till vårt nyårsstylade hem oss tar, eftersom våra långväga gäster sej hem till oss far. Att få vara lite xtra glammig denna speciella nyår med fantastiska vänner, inför detta är det svårt att berätta hur mycket jag verkligen känner..
  Mannen säger att pengarna ska investeras i annat, och jag kan inte låta bli att tänka F..BANNAT!! Vill så gärna vinna detta kit, som student är det svårt att annars få detta att bli mitt 🙂 yohanna_k på insta

 7. Chanette Büchel

  Vi färdas ut i rymden! Detta är den ultimata julklappen till mig själv i år, älskar färgerna och allt skimmer! Jag heter chabu78 på Instagram.

 8. Karinsbeautyroom

  1. Vi färdas ut i rymden

  2. Jag vill vinna för att jag är omåttligt förtjust i Isadoras produkter och formligen älskar deras nagellack. Sedan vore väl en liten present för att fira 4år som rökfri inte så tokigt kan jag tycka 🙂

  3. Följer redan dig och Isadora sedan länge 🙂 @karinsbeautyroom

 9. Ellen

  1. Ut i Rymden ??
  2. Efter en fattig vår utan någon stark inkomst hade det varit en fantastisk möjlighet att få vara fabulous när jag för första gången ska fira jul och nyår med min sambo familj i Norge. Håller tummar och tår att jag ska ha glittra som en avlägsen stjärna ?
  3. Det gör jag redan – eekheim

 10. Helena Karlsson

  Vi färdas ut i rymden med detta års Holiday Collection; högglansigt metalliskt och helt enkelt skitsnyggt.✨⭐️?

  Jag har haft en småtuff höst. Mindre efterlängtade saker har hänt privat. Det har även varit kämpigt på jobbet och jag har varit sjukskriven när nacken och ryggen kraschade så pass att jag inte kunde gå ur sängen. Dessutom bet tandläkarrädda jag sönder en tand vilket resulterade i ett par kostsamma besök hos tandvården.
  Nu ser jag framåt och hoppas kunna smycka mig med det vrålsnygga Isadora-kitet både ”civilt” och på jobbet. Tänk vad dessa fina produkter skulle pigga upp en trött sjuksköterska i den tråkiga vita landstingspyjamasen! ?✨??

  Självklart gillar och följer jag redan Dare to be you och Isadora på Instagram; som @goodiesoftemptation ✨?

 11. Edgarochjag

  Vi färdas till rymden!
  Som arbetslös så har jag inte råd att köpa nya skönhetsprodukter. Jag lägger alla pengar på min son. Så detta set skulle verkligen kännas lyxigt att vinna. 🙂
  Instagram @edgarochjag

  /Magdalena

 12. Maria

  1. I år färdas vi ut i rymden
  2. Vill vinna detta kit eftersom det ser helt magiskt ut, precis de färger jag önskar mig just nu
  3. Följer båda 2 på instagram. @maria.helmer

 13. Rachel

  Så fint av dig att tävla ut de här fantastiska produkterna!
  Med denna kollektion kan vi färdas hela vägen upp till rymden☄️
  Jag behöver verkligen en uppdatering på min sminkväska, har speciellt inte råd med det nu när jag ska köpa en massa julklappar! Men även för att jag har varit nyfiken på denhär kollektionen! Jag älskar att glittra lite mitt smink och därför är detta kit perfekt för mig! ✨✨?❤️
  Följer båda på instagram! Användarnamn @rachelmouraad
  Mail: rachel.mrad@live.com

 14. Caroline jansson

  Vilken drömvinst!
  Följer på instagram- ccjansson

  Skulle vilja vinna detta underbara kit för jag tycker att välja bra smink är en djungel. Finns så mycket, så man får svårt att välja rätt. Så detta kit vore fantastiskt att vinna och testa dom olika produkterna. Finns garanterat många favoriter bland alla härligheter. Skulle även dela med mig av detta till min mamma. Som en liten överraskning till henne. Håller tummarna!
  Trevlig andra advent!

 15. Maria berg

  Vi färdas ut i rymden med denna kollektion! Galactic ! ?

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta smink för att det för det första är helt magiskt! Var inne på Åhléns och fingrade på det i veckan. Så himla fint!

  Och för det andra för att jag så gärna skulle vilja ha detta med mig till stugan i mellandagarna och göra fina naglar med mamma och min syster och mysa runt ?

  Vore verkligen jättekul att få vinna detta magiska kitt! ?⭐️

  God jul! 🙂

  Mail ; mariakristinaberg@gmail.com
  Instagram ; mariakristinaberg

  Följer nu båda kontona :)..

 16. Camilla Bartholomew

  Galactic färdas vi till.
  Jag älskar makeup men unnar mig sällan något då allt läggs på barnen. Det skulle vara så roligt att vinna detta så att jag kan skapa en utomjordisk ny stunning look till jul och nyår och till varje dag jag vill vara extra snygg. Följer på Instagram som camilla.unse.billberg

 17. Anna-Märta Stålnäve

  Vi fördas ut i rymden/galaxen (Galactic).

  Har det senaste halvåret haft en rejäl dip och tyvärr samtidigt tappat lite av mitt stora skönhetsintresse. Nu har jag tagit tag i det och är på bättringsvägen och vill komma igång med att känna glädje och intresse över beauty igen lagom till det nya året. Det här fantastiska glitterkitet hade ju suttit perfekt till nyårsfesten och verkligen gett mig en glittrande start på det nya året och förhoppningsvis lockat fram min inre vesutynerd igen.

 18. Laura

  Ut i rymden! Skulle så gärna behöva lite uppmuntran nu i vintermörkret och en efter en tuff höst.

  Mitt alias är Lauraochsiri

 19. Y

  Glad andra advent!

  1. Upp i galaxen!

  2. Usel på att ta mig tid med smink överlag men tycker det är jätteroligt när jag väl gör det. Med ett helt nytt lyxigt kit tror jag att jag skulle ge mig hän på ett sätt jag inte brukar. Glittrig make till nyår? Det vore superkul!

  3. Följer båda som vittsvart

  Kram Y

 20. Märta

  Hej! Vi fördas till rymden med julens collection! Jag skulle vilja vinna för att jag skulle behöva lite vardagslyx inför den kommande B-uppsatsen, som motivation! Jag heter marta.kristin på insta! Glad andra advent på dig! ?

 21. Stina Polvi

  Vi färdas ut i rymden till ett universum fullt av färger <3

  Detta MÅSTE ju vara drömmen för alla <3 Jag älskar allt som glittrar och har använt deras nagellack som favoriter, vi har en silver och guldfärgad tub med lite kvar på botten för ögonen… Helt underbara , en stor favorit, det vore en underbart lyxig Julklapp <3 Jag vill glittra och glimra denna mörka årstid, det gör mig bara så glad <3
  Ha en fin andra Advent <3 Följer såklart på Instagram som stinap888.
  Kram
  Stina,
  sstimic@gmail.com

 22. Selma Sabet

  Åh, detta är min dröm ska du veta..??
  Men detta hade jag kunnat fixa mig själv och mina vänner så vi blev glödheta! ?
  Från slitande student till hårt arbete inom vården varje dag! ??
  Och någonstans har jag glömt mig själv och mitt välbehag..???
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå! ?
  Och just nu känns vardagen så tråkig och grå! ☠️
  Att vinna detta vore så himla kul ?
  Så man verkligen kan impa på tomten i jul! ???

  Följer på instagram : selmasabet

 23. Selma Sabet

  Glömde svara på frågan i min tidigare kommentar! RYMDEN!

 24. Jenny Johnsson

  1 ut i rymden.
  2 efter en lång tids sjukskrivning har jag äntligen börjar jobba lite smått , och det känns fantastiskt. Trodde aldrig jag skulle kunna komma tillbaka , så denna fantastiska gåva hade jag velat vinna en present till mig själv för att jag trotsade alla odds och reste jag mig ur askan och är nu på banan igen starkare än någonsin.
  Heter Jenny_bjds på instagram .

 25. jenny

  En trebarnsmamma ruggigt dålig på att piffa sig till,
  går runt och känner sig som en unken sill.
  Men det betyder ej att önskan inte finns,
  att någon dag få stråla vacker för sin prins.
  Tänk att få överraska sig själv med att få känna sig läcker,
  å pappan i familjen tycker man är riktigt smäcker.
  Med Isadora Galactic holiday collection kan det inte gå fel,
  när jag strålar vacker likt en äkta juvel.

 26. Madeleine Jonasson

  Svar: rymden
  Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan snart 13 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av(till exempel så har jag precis börjat arbetsträna och det är såååååå roligt ?) så jag tycker att jag är värd en liten present ? Följer på instagram: Madelad83

 27. Malin Svensk Björck

  Ut i galaxen!
  Vill gärna vinna denna drömvinst för som sjukpensionär skulle jag aldrig ha råd.
  Men dom tillfällen där jag får sminka mig och göra mig fin, betyder enormt mycket för mig.
  För då får jag känna mig “normal” för en stund och vara med i det liv som friska lever, inte bara ha ett liv i hemmet.
  Det ger mig ork att orka med alla dåliga dagar jag tvingas att tillbringa i hemmet och i sängen.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Ha en underbar andra advent!

 28. jenny

  glömde även säga att jag följer på IG (Benzelin)

 29. Sanna

  Vart färdas vi detta år med årets Holiday Collection?
  Svar: Till rymden färdas vi.

  Hade varit fantastiskt att som ensamstående mamma få lyxa till det med denna fantastiska kollektion. Det är nämligen något som jag sällan (läs aldrig) ges möjlighet till i vardagen annars, vilket gör att det skulle betyda otroligt mycket. För faktum är att jag inte ens kan minnas när jag senast bytte ut något ur sminkväskan här hemma. Det hade därför varit en otroligt fin start på det nya året och gett mig stor glädje.

  Följer bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 30. Ellen Eklund

  1) Isadoras helg kollektion tar oss med ut i rymden för ett ordentligt äventyr.
  2) jag fastnar ofta för de produkterna jag är bekväm med och testar sällan nytt smink. Det vore så roligt att vinna detta fina kit och till julfirandet kunna variera med en spännande sminkning för att på nyår låta glittret få ta sin välförtjänta plats.
  3) Följer dig och Isadora på Instagram under alisas @elleneklund

 31. Johanna

  Holiday kollektionen tar oss till galaxen!! ??‍???✨
  Jag vill vinna för att min hy är så blek och torr just nu så att det nästan är parodiskt. Tror nya sminkprodukter hade livat upp mitt ansikte lite och särskilt dessa med mycket glitter, färg och glow vilket jag älskar och föredrar framför mattare produkter.

  Jag heter @johannaewards på Instagram!

 32. Linda

  Svar på frågan: ut i rymden såklart!

  Vill såå gärna vinna dessa, behöver verkligen mer glitter i livet! Paletten ser helt amazing ut, läppstiften låter spännande (älskar flytande läppstift!), och nagellacket hade jag verkligen behövt då alla jag äger har torkat ut ? skulle bli otroligt glad av att vinna! Har skrivit min Instagram efter min mail i rutan:) Instagram: samma som min mail -s

 33. Carina

  Serien heter galactic så ut i rymden!

  Jag vill vinna för jag har svårt att komma på vilka färger jag skall köpa på smink. Kör ofta samma. Vore kul med något nytt! Sen nagellacken kommer jag om jag vinner dela med min dotter, vi brukar måla varandras naglar. Delad glädje dubbel glädje!

  På insta heter jag mina båda efternamn, se mailadress

 34. Louise Johansson

  1. Till rymden
  2. Detta smink-kit behöver vinnas av mig,
  så att sminkproblemet löser sig.
  Isadora vet vilka färger som passar bäst,
  Isadora vet vad modet pekar åt mest.
  3. Mitt namn på Instagram är ”lizza_johansson”

 35. Tatiana

  1) Vi färdas ut till rymden!
  2) Här sitter jag och försöker rimma,
  det har väl gått någon timma.
  Fönstren är nu helt täckta av imma,
  kanske måste jag mina hjärnceller trimma,
  så att jag det rätta rimmet kan finna!
  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll,
  för denna motivation kan jag komma att få skäll.
  Här passar det inte att säga man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja.
  Jag är mamma och väldans bra, så det så,
  leker, stöttar, uppfostrar och håller på.
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg,
  med skönhet från Isadora, till duktiga mig?

  3. Gillar på Instagram som _vieille_ame

 36. Rosanna

  Jag förstår inte riktigt frågan haha, men antar att du menar rymden eftersom att den är inspirerad av rymden 🙂
  Jag vill vinna för att jag precis (efter 28 år) börjat älska smink och måste fylla på!

  @rosannaochmies på instagram

 37. Ulrika Armano

  I år färdas vi ut i rymden, till det okända, som alltid fascinerat….
  Isadora är långt ifrån okänt för mig och jag har använt deras produkter sedan tonåren alltid varit supernöjd och därför inte haft skäl att byta!:)
  En vinst hade varit underbar, jag ska nämligen snart göra en egen resa; tillbaka in i arbetslivet efter snart två års mammaledighet och behöver en boost för att få tillbaka självförtroendet. Har sista åren inte haft smink många gånger men är redo att sminka på mitt ”superface” och ge mig själv de superkrafter som krävs för att både vara mamma och en grym medarbetare! Hoppas på tur!:) kram

 38. Linnea H

  1. Ut i rymden
  2. Jag bara sitter och klagar,
  på att jag vill få vackrare naglar,
  snygga lack önskar jag därför få,
  så jag kan bli fin på både finger och tå.
  Så mina naglar vackert kan glimma,
  utan att behöva lösnaglar på limma.
  Med Isadora är det bara att på naglarna pensla,
  så får man direkt en härligt, lyxig känsla!

  3. Gillar på Insta @tryblondie

 39. Åsa Lissdaniels

  1. Rymden
  2.
  Är så grymt imponerad av dotterns studieresultat,
  på tuff utbildning som hon valt.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska henne med bravur.
  Hennes glåmiga vintertrötta hy,
  ger henne huvudbry.
  Ja, usch och fy,
  lite smink skulle få henne att känna sig som ny.
  Alltid lika tryggt i IsaDoras regi,
  produkterna är ren magi.
  För en fattig student,
  skulle Daretobeyou vara det bästa som hänt,
  vilken uppiggande present!
  3. Gillar!
  malarbacken (insta)

 40. Emmely von appen - Engström

  Vi färdas genom rymden/galaxen! ?☄️
  Jag hade mer än gärna velat vinna då jag haft ett riktigt tufft år.
  Min sambo klämde sig i en kantmaskin på jobbet en maskin som bockar och klipper plåt. Han skadade sin högra hand så pass dåligt att han inte har något muskel kvar i tummen. Har genomgått 8 operationer och som det ser ut krävs det en till.
  Han kommer aldrig få åter samma kapacitet i höger handen som innan och det smärtar mig.
  Förlåt för långt inlägg.
  Men nu när han varit sjukskriven sedan 3/5 i År har jag inte haft ekonomin på att lägga på något fint till mig själv utan det har gått till vårt nya hus och förnödenheter. Så jag hoppas på ett litet julmirakel.
  Kram
  Alias på instagram är samma som mitt namn.
  Emmely.von.appen.engstrom

 41. Anna

  Denna säsong färdas vi ut i rymden!

  Jag vill vinna därför att hela kitet passar mitt vinterbleka jag och för att mitt drömjobb under mina första 20 år var att bli astronaut!

 42. Maria sundllf

  Californien?!? ?
  Jag vill vinna för att jag bara älskar dessa färger!! Min sminkväska behöver fyllas med rent & fräscht & nytt smink inför det nya året då jag rensat ut jättemycket nu!! ?
  Gillar båda med mitt alias Scrapmia

 43. Hannah N

  Vi ska färdas till rymden, så häftigt! Ja, detta blir en fin uppdatering till det gamla make-up har hemma…kul initiativ. Kram och god jul. Följa på insta som svengalskan

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.