Daretobeyou.se önskar er en riktigt God Jul!

Daretobeyou.se önskar er en riktigt God Jul!

Sista luckan är öppen och snart dukas julmaten fram på bordet. Kanske sitter ni i bilen på väg till ert julfirande eller firar ni inte jul överhuvudtaget. Jag hoppas du gör det som får dig att må bra.

Idag har vi öppnat sista luckan på julkalendern och vi blickar nu framåt mot att få avsluta detta år på topp. Jag hoppas att ni alla mår bra och får tillbringa denna dag precis så som ni vill. Oavsett om ni firar eller inte så hoppas jag att ni får lite extra kärlek.

Är så otroligt glad över att ni följt mig här på bloggen, inte bara nu under december utan sedan starten. Att ha en julkalender till er är mitt sätt att visa hur mycket ni betyder för mig. För att ha denna julkalender ger mig ingen vinst i ekonomin, utan den kostar egentligen mig både tid och pengar. Men det gör inte mig något för jag vet hur glada ni blir över att få ta del av julkalendern. Jag lägger gärna ner både pengar och tid för att ni skall få lite extra kärlek under december. För jag får faktiskt något som är värt så mycket mer från er under hela året, och det är all er kärlek och tid när ni är här inne på bloggen. Oavsett om ni lämnar en kommentar eller inte så vet jag att ni är här och läser och det betyder så mycket mer.

Jag vill önska er en riktigt God Jul och hoppas på att ni fortsätter att följa mig här på bloggen. Efter nyår kommer det hända en hel del saker här på bloggen, stora som små. Kommer även att fortsätta ha lite tävlingar då jag fick ett sådan härlig respons från sponsorer i år.

Nu ska jag släppa iväg er till vad ni än skall göra på denna dag och framför allt innan jag blir allt för sentimental. Lätt att bli det då jag mer eller mindre tillbringat 24 timmar om dygnet i 14 dagar tillsammans med Bull och inte gått utanför huset.

Stor kram och all kärlek till er!!

You Might Also Like

4 Comments

  1. Raili Pikkusaari

    Önskar god jul .Julkalender älskar också

  2. Anna-Märta Stålnäve

    God jul! ???

  3. Carina B

    Tack för fina julkalendern! God fortsättning!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.