Daretobeyou.se fyller 1år!

Födelsedag med 3ina

Daretobeyou.se fyller 1år! Det vill jag självklart fira med er. För att ge tillbaka till er så anordnar jag en liten tävling idag där ni kan vinna fantastiska produkter från engelska märket 3ina.

Oj vad tiden går fort, Daretobeyou.se fyller 1år! Det är ett helt år sedan jag startade upp bloggen. Ångrar mig inte en sekund då jag verkligen har haft hur kul som helst under året. Under tiden som jag byggt på denna blogg har jag fått lära mig otroligt mycket om hudvård, makeup osv. Träffat så många härliga människor som jag troligen aldrig skulle möte utan denna blogg. Självklart har det inte bara varit en dans på rosor, men det gör mig absolut ingenting för det är detta jag älskar att göra.

Självklart hoppas jag att ni fortsätter att följa mig under minst ett år till. Har så mycket mer att ge er och jag är absolut inte fullärd. Jag får lära mig något nytt nästan varje dag. Det finns så många personer jag skulle vilja tacka förutom er mina fantastiska läsare, men skulle jag börja namedroppa så skulle detta inlägg bli så långt. Så en stor puss på er alla istället! Jag är så glad att ni följt mig under året och jag vill ge tillbaka på något sätt. Så därför anordnar jag en liten tävling. Inget svårt alls, ni kommer fatta.

Daretobeyou.se fyller 1år!

Ni har nu chansen att vinna produkterna som visas i detta inlägg från 3ina. Ett engelskt märke som nyligen kommit till Sverige. Än så länge finns det endast två butiker och dom finner ni i Täby och Kista (Stockholm). Otroligt färgglad makeup med hög pigmentering. Märket kan jämföras lite med Make up Store. Inga produkter är testade på djur och jag tror mig att dom är parabenfria.

Vinsten består av:
Matt and Smooth primer
Eyeshadow (Shifting sand)
Cream eyeshadow (312)
Eyeliner (505)
The Intense Lipstick (Red violet)

Daretobeyou.se fyller 1år!

The Intense Lipstick i nyansen Red Violet (308) är så sjukt snyggt! Ett par riktiga höstläppar som du kommer äga med detta. Otroligt bra pigment som sitter länge på läpparna.

Daretobeyou.se fyller 1år!

The Cream Eyeshadow har grym pigmentering och fick självklart följa med mig hem. Vet inte riktigt hur jag skall beskriva nyansen, den är inte riktigt rosa. Rosé kanske är ett bra ord. Med denna produkt på ögonen till höstens fester behöver du absolut inte lägga ner mycket mer tid på makeupen. Då jag köpte samma nyans till mig själv så kommer ni mycket väl få se den i framtiden här på bloggen eller kanske på Instagram.

Daretobeyou.se fyller 1år!

The Eyeliner, verkar vara så pass ny att den inte ens kommit ut på hemsidan. En storsäljare redan då den roströda nyansen kan göra riktigt snygga ögon då du vill ha minimal makeup. Flytande metalic.

********************************************

Genom att ge mig ert bästa tips för det perfekta hemma spa kvällen är ni med i tävlingen.

Fram till den 31 oktober 23:59 kan ni antingen lämna en kommentar här eller maila annica@daretobeyou.se. Jag kommer sedan presentera vinnaren här på bloggen.

Om ni gillar mig på Instagram och Facebook får ni en extra chans, men inget krav

Tävlingen avslutas som sagt 31 oktober 23:59
Deltagare måste vara bosatta i Sverige

Denna tävling är inte sponsrad utan betald helt ur egen ficka.

You Might Also Like

6 Comments

 1. Madeleine Jonasson

  Älskar din blogg? följer dig på instagram: madelad83

  1. Annica

   Tack snälla Madeleine! 🙂 Kram

 2. Josephine

  Jag tävlar verkligen aldrig, har alltid trott att jag har mer tur i kärlek, men de här produkterna verkat guld så jag slår på stort! Haha

  Min perfekta hemmaspa inkluderar ett badkar, en stor härlig Yoga badbomb från lush (avslappning deluxe, innehåller avslappnande olibanum och kamferträ), The Bodyshops rengörande ansiktsmask Himalayan Charcoal purifying glow mask (=bästa känslan efteråt), Kerastase hårinpackning Resistance Masque Therapiste (ditt hår kommer tacka dig för alltid) och sist men inte minst din absoluta favorit choklad (det är man alltid värd). Slå på lite härlig musik eller se på din favorit-youtuber och bara njut<3

  Jag följer dig btw redan på Instagram och Facebook:)

 3. deliquatese

  Jag älskar tävlingar, så kul! Jag följer både på facebook och instagram <3

  Mitt tips får bli min egen SPA-rutin och – eftersom jag är en stor förespråkare för badkar – att man skaffar ett kar om man har möjlighet. För man kan ju alltid duscha i ett badkar, men man kan inte bada i en dusch. Fast har man en sån där rolig "badbalja för vuxna" (googla på det) så går det förstås. Sen gäller det att fixa bubblor. LUSH har utmärkta bubbelbitar så där är det bara att välja någon man tycker luktar gott (jag älskar THE COMFORTER), eller en badolja/badbomb om man inte är lika barnsligt förtjust i bubblor som jag själv är.

  Fyll upp karet med varmt vatten och bubblor/olja, bind upp håret och lägg på en återfuktande ansiktsmask (British Rose från The Body Shop rekommenderas varmt) som du lätt kan skölja av efter 10-15 min (ingen peel-off eller någon med "bitar" i som smutsar ner badvattnet, hela vitsen är att man ska ta det lugnt, ligga länge och inte behöva lämna badet för att skölja av masken.) När masken är avtvättad och man har tvättat håret så kan man även lägga i en återfuktande hårmask, jag gillar Lánza Moi moi Hair Masque.

  Jag brukar även göra i ordning en islatte vanilj som jag kan dricka med sugrör i badet, det är viktigt att dricka mycket vätska/vatten för huden i allmänhet, men lyxiga chokladpraliner och vin/bubbel/alkoholfritt är annars ett trevligt förslag. Vill man inte äta eller dricka i badet så kan man passa på att smörja in sina läppar också, de får på tok för lite omtanke och behöver extra mycket näring nu på hösten/vintern.

  Sen så kan man antingen ha lyset tänt och läsa en lättsmält bok eller släcka ner och tända massor med ljus över hela badrummet, verkligen hänge sig åt lugnet i nuet. Extra lyxigt är det om man har en högtalare i badrummet som man kan streama lugn musik till via sin telefon eller dator, personligen så älskar jag att lyssna på Romancepodden i badet. Så sjukt sköna tjejer, perfekta sällskapet om man inte har möjlighet (utrymme) att mysa med en partner eller vän.

  Lycka till med ditt hemma SPA <3
  Kram

 4. Johanna Kvarnström

  Vill också vara med och tävla! Aldrig hört talas om produkterna och vill självklart prova! Spännande!!???(Har själv en tävling på min instagram som du gärna får vara med i, @beautybykvarnstrom

  En hemmaspakväll innebär avslappning och ta de lungt. Med en hårinpackning i håret och ansiktet. Fötterna har jag stoppat ner i en hink me varmt vatten och barnolja… fixar naglarna och sedan halvsittandes så tar jag hörlurar och sätter på ett poddavsnitt eller en P3 dokumentär… sååå avkopplande!! Självklart ska de vara massa tända ljus och såklart ljus från partylite som ger doft… alla sinnen är tillfredsställda ???

 5. Helena i Uppsala

  Lena och jag har våra rötter i Finland och jag vill flytta över en finsk lördagkväll till svensk jord.
  Man börjar med att göra sig ren i bastun, piskar sig och andra med björkriskvastar som doftar ljuvligt och kastar sig sedan i sjön. Därefter äter man korv grillad på de heta bastustenarna och dricker öl och hemmagjord mjöd till.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.