Påsk 2017
Hälsa & Livet

Daretobeyou önskar er en Glad Påsk

Ännu en högtid och lite ledighet har hittat till oss. Ska bli så skönt med ledighet upp i stugan, äta massa godis och ägg. Vad skall ni göra?

Jag tänkte faktiskt bara titta in här idag och önska er en riktigt härlig påsk! Just nu befinner jag mig på landet och tänkte stanna här tills någon kommer och drar mig tillbaka till kontoret på tisdag. Skall försöka njuta av varje minut och tänkte därför lämna datorn hemma. Det är dags för mig att göra en digital detox. Fick mer eller mindre digital stress efter ha tittat i min kalender och insåg att det var flera månader sedan jag hade en hel helg utan några som helst inplanerade måsten.

Så till er alla, en riktigt GLAD PÅSK! (Jo ni kommer hitta mig på Instagram mycket troligt nu under ledigheten, jag kan aldrig slita mig helt). Ses här efter påsk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.