Daretobeyou fyller 2 år!

Daretobeyou fyller 2 år!

För två år sedan startade jag upp Daretobeyou och jag hade verkligen ingen förväntning alls att jag skulle få säga Daretobeyou fyller 2 år!

Idag är ingen vanlig dag, Daretobeyou fyller nämligen 2 år och det skall firas!! Att en blogg fyller 2 år kanske inte är mycket att hänga i granen tycker du, men för mig är det de. Detta innebär att jag hållit bloggen vid liv i 2 år och jag brinner fortfarande lika mycket om inte mer för den idag. Har en hel del planer för bloggen framöver och snart kan jag verkligen lägga mer ner tid på bloggen. Jag längtar så jag spricker!

Men det var egentligen inte det vi skulle prata om just nu, utan för att fira denna födelsedag vill jag ge er chansen att vinna något roligt. Jag har satt i hop ett paket med två olika paket. Rörigt? Nä det är enklare än så. Det ni kan vinna är ett set från Real Techniques och ett set från Soap & Glory. Båda seten är limited edition och vad jag vet så finns dom inte i Sverige att köpa i dagsläget.

Daretobeyou fyller 2 år!

Real Techniques All About That Glow innehåller:
Miracle complexion sponge: använd fuktig med en flytande grund för en dystra bas
New strobe + blend brush: fast, vinklat huvud för att svepa på ett tyngre lager av toppljus + fluffigt, rund huvud för att blanda produkten på huden
New set + spotlight brush: avsmalnande, fluffigt huvud för lätt blandning av highlighter + liten, tätt packat borste för precisionstillämpning
Miracle mini eraser sponge: bort med fallande mascara och ögonskugga, detta lilla mirakel hjälper till att sopa bort dina smink misstag

Soap & Glory Special Edition Soaper Heroes innehåller:
Mini clean on me (75ml) “Award-winning”
Mini scrub of your life (50ml) “Award-winning”
S&G mini righteous butter (50ml) “Award-winning”
Mini hand food (50ml)
Rich & foamous body wash pod (8ml) “Award-winning”
Sugar crush body wash pod (8ml) “Award-winning”

Så här kommer tävlingsreglerna

 1. Berätta för mig i en kommentar vad ni vill att jag skriver om i framtiden här i bloggen. Är det något ni saknar, något jag skrivit om tidigare och ni vill att jag fortsätter eller är det kanske något helt nytt som ni tror att jag kan skriva om men missat. Ordet är fritt!
 2. Följ Daretobeyou.se på Facebook och Instagram

Fram till den 31 oktober 23:59 kan ni antingen lämna en kommentar här eller maila annica@daretobeyou.se. Jag kommer sedan presentera vinnaren här på bloggen. Deltagare måste vara bosatta i Sverige.

Vinnaren kommer bli den som jag anser ger mig bästa tipset / kommentaren. Så ingen lottning kommer ske under denna tävling. Vinsterna är inte sponsrade utan är betalda ur egen ficka och inköpta i England.

You Might Also Like

7 Comments

 1. Sanna

  Jag tycker din blogg är riktigt, riktigt bra! Älskar det välskrivna och stilrena inläggen. Du har en bra blandning av det mesta, och jag gillar det faktum att även jag som inte har sådär super stort intresse för skönhet och mode, så får du mig att uppskatta och gilla inläggen ändå. Det är få andra skönhet/mode bloggar som lyckas med. Skulle gärna vilja se lite mer av dig personligen. Vem är du bakom bloggen? Vad har du mer för intressen än skönhet och mode? Läste på din profil att du gillar bakning och matlagning, kanske kan det få lite mer utrymme här inne? Inredning är ett annat intresse jag själv uppskattar, så det vore kul att se mer utav.

  Följer dig både på FB (Sanna Kaakinen) och på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 2. Selma

  Först och främst – grattis på 2 års dagen! ? Jag gillar verkligen dina skönhetsråd och att du tar dig tid att noga förklara produkterna, dess fördelar, nackdelar och din personliga åsikt! Personligen så hade jag gärna sett lite mer smink på bloggen för det är väldigt mycket hudvård generellt (vilket också är super!), och gärna i form av swatches och makeups som du visar i bildform! Du gjorde i januari en sekvens där du visade swatches på isadora matte liquid lipstick och det var JÄTTESPÄNNANDE! Jag kunde knappt vänta 24 timmar på att få se nästa nyans! Så mer sånt! ??

 3. kamillaskamera

  Vilken underbar tävling Annika, självklart så är jag med i den. Grattis till din fina blogg på två årsdagen. Jag gillar ditt driv med bloggen och att du har en så tydlig inriktning. Fortsätt så och hoppas att vi ses snart igen. KRam Kamilla

 4. Jenny

  Hej annica! Jag tycker att din blogg är underhållande och bra, det enda jag känner skulle kunna göra det enklare är om du t.ex kunde betygsätta produkter kontinuerligt. T.ex 4/5 läppstift eller liknande ?
  Kram jenny

  1. Jenny

   Ps. Följer på instagram samt facebook.

 5. Emmy

  Hej! Först och främst vill jag tacka för en bra blogg! Gillar att du skriver blandat och även om dig själv så man även får “lära känna” dig som har bloggen. Gillar att du skriver på ett ärligt sätt, ibland känns det som en del bloggare bara skriver det positiva om vissa sminkprodukter och det är svårt att avgöra om det är äkta eller ej, så är inte fallet med dig. Det jag skulle vilja läsa mer om är ekologiskt smink och gärna jämföra “vanligt” smink med ekologiskt och se vad som är bäst. Tack för mig 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.