Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 9

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 9

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Torrt, slitet och så där skört hår? I Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 9 finner vi produkter från Keune som hjälper dig både med håret och tillfällen till lite egentid i badrummet.

I behov av en akut hårhjälp? Lugn, med dagens lucka ser vi till att ditt hår kommer få all kärlek det behöver. Jag är en stor användare av Keune´s produkter, dock stylingprodukter. Det var väldigt länge sedan jag använde mig av deras hårvård men hoppas på att ändra på det snart. Ni kommer kunna vinna ett grymt paket idag så jag är faktiskt väldigt avis.

Keune Care Keratin Smooth ser till att skydda mot värmeverktyg, skört hår mot att brytas. Produkter arbetar upp styrkan, ger näring, fuktar och ger dessutom glans. Vad mer kan håret behöva? Du hittar självklart keratin i produkterna men även sheasmör och provitamin B5. Perfekt för dig med torrt, skadat och skört hår.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 9

Ta lite egentid och behandla håret med dessa tre produkter, det perfekta tillfället att få koppla av medans produkterna gör lite underverk. Stilrena produkter från Nederländerna är aldrig fel att pryda badrummet med. Inte för att det spelar någon större roll från vilket land dom kommer egentligen. Keune har snart funnits i 100 år så jag antar att dom vet vad dom gör.

KEUNE Care Keratin Smooth Shampoo* (199SEK / 300ml)

KEUNE Care Keratin Smooth Conditioner* (199SEK / 250ml)

KEUNE Care Keratin Smooth Mask* ( 279SEK / 200ml)

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 9

Har du testat hårvård eller styling från Keune tidigare? Deras hårolja var den första produkten jag testade och det var den som fick mig fast helt enkelt för deras produkter. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar och kan inte leva utan deras saltspray men har även den senaste tiden använt Keune Blend Refreshing spray* regelbundet.

Dagens lucka är i samarbete med Keune.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 9 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Hur gör du för att vårda ditt hår?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

74 Comments

 1. Anneli P

  gillar både på facebook och instagram
  Mitt hår vårdar jag genom att låta det självtorka så ofta det går och göra inpackning en gång i veckan.

 2. Camilla billberg

  Jag brukar självtorka håret efter jag tvättat det. Oftas tvättar jag håret max 2 ggr i veckan. Jag brukar ha i lite hårolja när det fortfarande är fuktigt. Drömmen vore ju att ha ett helt set så att man kan få riktigt fräscht hår.

 3. Anna

  Jag tränar varje dag men försöker ändå att inte tvätta håret för ofta, torrt och trist vinterhår är verkligen inte kul.
  Men jag är dålig på att unna mig riktigt bra hårvårdsprodukter, så att vinna detta lyxiga kit vore väldigt kul.

  Följer på instagram som pepsiab.

 4. Joanna

  jag använder shampoo cond plus mask och låter den torka själv och försöker dricka mycket vatten osv för detta !

 5. Lotta Åsberg

  Regelbundna klippningar/toppningar bör jag göra men har inte riktigt prioriterat.
  Tvättar håret två gånger i veckan för att bibehålla hårbotten i bra kondition. Leave in produkter som vårdar längderna. Inpackning i bastun är en favorit och som jag bör göra oftare…..

 6. Lise-Lotte Larsdotter

  Jag gör en inpackning på mitt långa hår minst en gång i veckan och låter håret självtorka innan jag borstar det. Jag använder också hårolja som gör håret mjukt och speciella produkter som reparerar kluvna toppar så gott det nu går.

  larsdotterl på Insta.

 7. Anna Bäckman

  Jag försöker att inte tvätta håret för ofta, och använder värmeskyddande produkter när jag fönar eller plattar håret.

 8. Anna-Märta Stålnäve

  Jag ser till att inte tvätta det för ofta, Max två ggr per vecka. Dessutom använder jag en gång i veckan en ordentligt vårdande inpackning.

 9. Johanna

  Jag tvättar med schampo och balsam. En gång i veckan gör jag hårinpackning. Nästan alltid låter jag håret självtorka. Använder sällan fön och plattång och andra stylingverktyg med värme, men när jag gör det använder jag värmeskydd. Det är i korthet vad jag gör 🙂

 10. gummigumman

  Bra fråga 🙂
  Har nyligen sparat ut mitt hår från en pixiecut och helt plötsligt måste håret skötas om ordentligt.
  Jag försöker göra hårinpackning en gång per vecka och jag använder ofta arganolja i topparna.
  Så lite värmestyling som möjligt också.
  Använder alltid balsamspray efter tvätt!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin lördag!

 11. Sofie A

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

  Jag kör med hårinpackning en gång i veckan och använder produkter som är anpassade för min hårtyp.
  Låter alltid håret självtorka.

 12. Irene Eliasson

  Passar alltid på att ha balsam i håret när jag bastar. Det är vårdande för mitt hår!

 13. Annika - drömmen om 11 barn

  Innan allt det här med brand och evakuering hände så var jag noga med att klippa håret regelbundet, och använda hårolja. Det var viktigt för mig. Men nu har håret hamnat åt sidan och man har mest fokuserat på att leva för dagen, överleva den jobbigaste tiden. Nu är vi hemma igen och jag har alla möjligheter att ge håret vad det förlorat under tiden på tillfällig adress. Tillfälligt boende liksom, med begränsade möjligheter. Jag vill så gärna ge håret livet tillbaka!

 14. Paola

  Hej Följer dig på fb som Paola Allegrini och på ig som @mikkimuz.

  Mitt bästa tips är att boosta balsam och/eller inpackning med några droppar olivolja. Det gör verkligen susen! Om topparna är torra, kan man ha lite olja direkt på dem (bäst att göra det på kvällen innan man lägger sig och sedan tvätta håret på morgonen så att det inte blir FÖR fett och kladdar av sig på kläderna!).

 15. Titti skarp

  jag gör alltid inpackning en eller två gånger i veckan
  och låter det då självtorka om jag inte ska ut på vift förståss då måste jag föna håret
  för att gå ut med vått hår i kylan tär på håret fast man har mössa
  hoppas på turen att testa nya produkter

 16. Amanda L

  1. Föjer på insta (_secondlifereplay) och Facebook

  2. Jag använder mig av Balsammetoden, vilket gör underverk på håret!

 17. Anna Lindh

  Brukar basta en gång i veckan och då får mitt hår en inpackning, annars är jag nog rätt dålig på att vårda mitt hår!

 18. Katja

  Jag försöker tvätta håret med skonsamt schampo och har inpackning en gång i veckan. Jag har typiskt tunt skandinaviskt hår så det behöver bra produkter då jag färgar,det också.
  God jul!

 19. Anna

  Jag vårdar inte mitt hår. Jag misshandlar det. Färgen är fejk. Lockarna är fejk. Volymen är fejk. Men Maria Nila hjälper mig så gott hon kan… 😉 Självklart behöver jag prova ny hårvård!

 20. Caroline O

  Följer som carolineoddsson på instagram ?
  Det vore GRYMT att få vinna denna lucka!! Jag råkade ut för en “mindre rolig” grej när jag var hos frisören sist och bad dem att ljusa upp mina toner lite… Det slutade med att de blekte ah ca 20(!!!) cm av mitt långa fina nyklippta hår som nästan gick ner till rumpan… Det var det värsta dom någonsin sett sa dom, och skyllde allt på nån ny produkt de hade använt (utan att fråga mig). Inga pengar tillbaka och jag fick gå därifrån och tappade hår ( du vet när det är som gummi/gelé konsistens och bara går av när man tar i det) i ca 2 månader. Kan jag på annat sätt förklara hur gärna jag vill prova detta sett från Keune?! Så… För att svara på frågan så använder jag tonvis med inpackning och hårolja. Det är min räddning.. Och för att vårda mitt hår i framtiden så kommer jag ALDRIG gå till samma nonchalanta frisör igen. Usch och fy 🙁

 21. Liisa

  1. Följer på Instagram som elaisa_56 och på Facebook Elisabet Nording!

  2. Jag försöker använda hårprodukter som är bra både för mig och för miljön, inga onödiga tillsatser vill jag ha! Använder alltid balsam vid hårtvätt och gör inpackningar med jämna mellanrum, som förhoppningsvis ska vårda och vara bra för håret. Jag har väldigt tunt, fint och frissigt hår, typiskt nordiskt hår, säger de hårfrisörer jag gått hos! Har inte testat KEUNES produkter – skulle vara fantastiskt roligt att få vinna produkterna och prova något nytt, verkar vara väldigt bra, skulle passa min hårtyp perfekt!

  Ett enkelt litet rim:
  Mitt hår så slitet, torrt och vintertrött är,
  skulle behövas en riktig dunderkur här!
  KEUNES lyxiga, fina produkter kan säkert detta fixa,
  utan att jag själv med hemgjorda kurer ska trixa!

  Måste tacka för din fina julkalender, en fröjd att få gå in och tävla, hoppas förstås att få vinna någon gång också! ;-))

  Sedan tycker jag det är superbra att du har dolda kommentarer, är så trött på vissa som tävlar och bara skriver av någon annans inlägg!
  Jag tycker att det är roligt att skriva korta, enkla rim till varje lucka, inget avancerat! Blev så jätteledsen när en person hade snott rakt av ett
  väldigt fyndigt och bra rim jag för en gång lyckats få till. Det var en klocka från Hexter&Baines som var vinsten, jag vann tyvärr ej. Och så fick jag se att en tjej skrivit exakt mina ord i ett rim hos i en annan julkalender där också priset var klocka från Hexter&Baines – och hon vann! Så besviken jag blev, mailade till den som hade julkalendern, men hon kunde inget göra åt det, såå trist! Ursäkta för detta långa inlägg, men så bra med dolda kommentarer!

  Önskar dig en fin 2:a Advent!

 22. Maria Helmersson

  För att vårda mitt hår så använder jag inpackning till håret 1ggr/vecka och jag använder alltid värmeskydd när jag använder locktång mm, låter håret självtorka samt att jag dricker mycket vatten

 23. Camilla Sandmark

  Gillar såklart redan på båda ställena. Tja, jag gör så lite som möjligt för att vårda mitt hår. Jag menar att jag använder så få produkter som möjligt, låter det alltid självtorka, inga stylingverktyg eller annat som sliter på håret. Jag försöker alltid att använda bra produkter (när jag har råd) äta bra och sova rätt. Nu har mitt hår ändå blivit lite skört, slitet och frissigt sedan jag började äta en hormonmedicin. Det här kitet skulle verkligen vara välkommet så att jag får bukt med det.

 24. Emelie Erlandsson

  Jag försöker undvika att föna och använda värmeprodukter i onödan. Sen så tar jag ibland kokosolja som inpackning för att vårda 🙂

 25. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Använder ett lugnande schampo 🙂

 26. Andrea

  Åhh jag vill vara med! Tycker dina luckor är riktigt bra i år. Bara fina priser!
  Jag är rätt dålig på att ta hand om mitt hår. Använder morocco oil efter jag duschat annars gör jag inte mycket mer. Blir en inpackning då och då. Men mitt hår skulle nog behöva mycket mer kärlek än det får. ?

 27. Maria S

  Jag har dessvärre varit rätt dålig på att vårda mitt hår…..
  Men nu har jag gett löftet till min frisör att klippa mig varannan månad!
  så inte slitna toppar får!
  av dyra produkter känner jag mig ofta rånad…
  Som långtidssjukskriven kan jag inte lägga så stora pengar,
  på dyra fina produkter fast jag vill,
  så nu jag hoppas kunna spela på dina strängar,
  för önskan om denna lyx finns alltid till!

 28. Ronja

  Gillar och följer på fb och instagram sen innan 🙂

  Jag använder hårolja och hårinpackning i kopiösa mängder. Men ändå är mitt hår JÄTTE torrt .. så detta hade vart drömmen att få testa och man kan ju hoppas att det kan vara räddningen för mitt hår.. (för jag vill behålla det långt men är så trött på att det är svårborstat och trasslar.. vill ha fint hår!)

 29. Charmaine

  Klippa var 4de månad
  Borsta med naturborste
  Tvätta 2 ggr i veckan med bra schampo
  Lite naturolja efter tvätt
  Dry shampo puder i emergency

 30. tova

  Mitt hår är lättvårdat, jag håller det kort och även om jag färgar det klipps det bort innan det blivit helt trasigt.

 31. Linda

  Älskar att testa olika produkter, men när pengarna tryter , kör jag en inpackning med kokosolja över natten, gör susen när det är panik mellan klippningar:)

 32. Johanna

  Jag tvättar håret var tredje var fjärde dag. Det blir på så vis självinpackning. Så himla bra

 33. Kim Lundberg

  Ja herregud.. hur vårdar jag håret? Det blir mycket behandlingar för seborre, gillar att ha olika hårfärger men själva vården av håret består av sporadiska inpackningar.

 34. Sophie Nilsson

  Jag undviker att använda färgningar i håret, sover med inpackning,
  använder gärna hårolja i en liten mängd och anpassar schampoo efter årstid.?klipper håret regelbundet.
  Mitt hår skriker ut i varje hårstrå efter återfuktande produkter, håller tummarna och hoppas på turen ?

 35. Tingeling

  efter att jag tvättat håret så har jag i balsam i topparna och låter det verka några minuter sedan sköljer jag ur det, när håret är handdukstorrt så har jag i hårolja i topparna och längderna

 36. Isabelle Hedström

  Ser självklart till att vårda det inifrån. Annars ser jag till att inte tvätta håret allt för ofta, samt äta vitaminer!

  Gillar på facebook ( Isabelle Hedström)
  Följer på instagram ( isabellehedstrom )

 37. Madeleine Jonasson

  Jag använder balsamspray varje gång jag har duschat, kan inte leva utan det. Håret blir lättare att kamma ut och får glans(iaf lite).

 38. Stina Polvi

  Ja, jag försöker ha ett bra schampo och balsam, en inpackning emellanåt och försöker att inte föna för ofta 🙂
  Det vore verkligen superlyxigt med dessa, KEUNE är en stor favorit <3
  Ha en fortsattfin kväll,
  kram !

 39. Magdalena

  Jag använder ofta värmeskydd innan jag fönar eller plattar håret. Följer på båda!

 40. Johanna Lind

  Så kom kylan i år igen,
  Helt plötsligt håret blivit min ovän.
  Krullet står åt alla håll,
  Man ser ju ut som man har noll koll.
  Va tusan Annica, släng hit en hjälpande hand,
  Behöver Keune Care Keratin Smoth annars får det bli pannband 🙂

  1. Johanna Lind

   yohanna_k på insta 🙂

 41. Malin

  Gillar på båda ställena! ? Jag har torrt hår och det hade varit kul att testa ett nytt märke! Jag brukar ha schampo och balsam och så använder jag en hårmask ett par gånger i veckan!

 42. Emmy

  Mitt hår är helt hopplöst slitet och fnasigt så skulle vara fantastiskt kul att få testa detta! Klippte av över 2 dm för några månader sen men nu vill jag ha långt hår igen men långt och fräscht! Inte långt och slitet!

 43. Sara Källström

  Jag är ganska dålig på att vård mitt hår. Men jag försöker i alla fall klippa slitna toppar 2 ggr om året minst. Dessutom låter jag det också lufttorka och använde väldigt sällan hårfön. Men en inpackning till håret skulle nog behövas emellanåt! 🙂

 44. Becky

  Har testat massa olika saker och produkter att försöka rädda mitt hår men med Keune hoppas att jag kommer att lyckas! ???

 45. Annette

  Hej! Jag gör en inpackning en gång i veckan!

 46. Maria Carlweitz

  När vintertid mot mitt sköra hår är hård,
  behöver jag Keunes exklusiva vård.
  Detta mycket lyxiga kit,
  skulle uppskattas av det vintertorra håret mitt.
  Mjuk och len om varje sliten slinga och test,
  med Keune i håret blir var dag till en härlig fest!

  1. Gillar på facebook och instagram @myladymirjam

  2. Jag har ännu inte haft den äran att ha provat hårvård från Keune, men hoppas innerligt att få chansen genom denna fina tävling! Mitt hår är skört, torrt och slitet och därför vill jag använda kvalitetsprodukter när jag vårdar håret. Alltid balsam efter schamponering och även inpackning en gång per vecka. Försöker minimera slitage genom att låta håret självtorka och använda hårolja och vårdande leave-in-produkter, samt att inte tvätta håret för ofta. Torrschampo är ju toppen mellan tvättarna!

  Hoppfulla hälsningar/ Maria C.

 47. Larsson

  Använder en bra hårolja och klipper topparna ofta.

 48. Ellen Eklund

  1) följer på Facebook (Ellen Eklund)!och Instagram (@elleneklund)
  2) för att vårda håret ser jag till att använda ett bra schampoo och balsam som passar min hårtyp. Väldigt viktigt (för mitt självlockiga och torra hår) är att vårda håret med en inpackning 1 gång i veckan.

 49. Elin

  Gillar på facebook och följer sedan tidigare på instagram
  För att vårda mitt hår tänker jag på att anvönda ett bra shampoo och balsam samt använder hårinpackning ibland som extra boost. Använder alltid värmeskydd då jag stylar mitt hår. Lika viktigt som dessa ovan är att få i sig tillräckligt med vitaminer och vatten, att man själv mår bra för då ser också håret friskar ut!

 50. Lotta

  Jag hoppas att jag kan vara med och tävla utan att ha facebook och instagram.

  Tvätta ditt hår ca 2 gånger i veckan och gör en inpackning då och då så håller du håret i bra kondition.

 51. Ingegerd Rönnlid

  Jag köper alla produkter från min frissa som bara säljer sådana med kvalitet, t ex shampoo, balsam, inpackning, spray. Men jag blev faktiskt väldigt sugen på att prova Keuneprodukterna som ni tävlar ut, eftersom mitt hår just nu är sprött, torrt och skört.

 52. Gunilla.M.B

  tvättar håret med skonsamt schampo och Balsam , sköljer i “lagom” kallt vatten . Torkar håret försiktigt – får inte “gnugga” – helst lufttorka med handduk över axlarna . Nu hoppas jag dessa produkter på mitt hår har effekt , för det börjar bli tunnhårigt och sprött – så jag vill testa – direkt !

 53. Milla

  För att vårda mitt hår försöker jag undvika starka shampoo utan silikoner och inbland kör jag istället bara på co-wash som vårdar håret mer. MEn att använda produkter anpassade för ens hårtyp samt salongprodukter är ett måste för mig. Sedan plattar jag inte håret. Bjuder på ett rim då detta låter så underbart, behöver ett underverk för mitt hår nu! Rim:

  Till julen vill vi gärna ge,
  för att få andra att le,
  men mitt hår mår inte bra,
  därför vill jag detta ha,
  behöver en dunderkur,
  därav hoppas jag nu på tur! 🙂

 54. Mikaela

  Jag använder redkens schampoon, och sedan har jag alltid i någon form av curl definer medan det får torka på naturlig väg. Sen tvättar jag bara håret två gånger i veckan så att det inte torkar ut förmycket. Verkar funkar bra, mitt hår är tjockt som bara den och går nästan ned till midjan. 🙂

 55. Victoria

  Använder alltid värmeskydd och gör inpackning en gång varje vecka. Men förutom det så är jag dålig på att ta hand om mitt hår.

 56. Jessica Eliasson

  Gillar på Fb och insta. Jag försöker gå regelbundet till frisören. Eftersom jag bleker gåret så är det sprödare och då behövs bra produkter. Hoppas få testa detta set. Kanske är det miraklet som behövs för håret.

 57. Fru P

  Jag undviker att använda hårtork och plattång, sedan jag så gott som slutade med det så mår mitt hår så mycket bättre

 58. Sophie Ohlsson

  Jag brukar göra en inpacking där jag blandar tre av mina favorit inpackningar samtidigt. 🙂 Sätter i det i fuktigt hår och snurrar in i en handduk 🙂

 59. Sandra Nilsson

  Det enda jag gör som är bra för mitt hår är att jag använder aldrig hårtork, plattång osv. Jag låter det alltid självtorka. Men det är nog det enda. Annars är jag bra på att hemma färga mitt hår, tvättar det i princip varje dag, har sällan balsam eller inpackning i. Så detta kit skulle passa mig tror jag då mitt hår verkligen behöver lite kärlek och omvårdnad..

 60. Claudia Kerttu

  Jag har självlockigt frissigt hår och jag har bara prövat ett märke hittills som fungerar men jag är så nyfiken på Keune. Min dotter har blekt håret massor av gånger och behöver också HJÄLP!

 61. Carin D

  Jag tvättar och sköter mitt hår med bra produkter som rekommenderats av min frisör. Försöker att inte tvätta det alltför ofta. Använder inpackning minst en gång i veckan och låter oftast håret självtorka. När jag ska använda värmeverktyg använder jag alltid värmeskydd.

 62. Carina

  Klipper det med jämna mellanrum, använder bra produkter som passar mitt runna hår. Tvättar håret ca tre ggr i veckan, övriga dagar sköljer jag det bara o använder balsam. Använder inte värme.

  Vill gärna vinna detta till min dotter som har ett omöjligt hår, tunt, lockigt och blir fort stripigt.

 63. Lyra Silva

  Jag har så dåligt hår just nu för att jag färgat mitt hår och det har förändrats jättemycket. Önskar att få fixa mitt hår för att den endast jag göra för att vårda mitt hår är att aldrig använda gummi för att knyta håret och använder aldrig hårfön.

 64. Amanda

  Följer på fb: Manda Nyman, insta: Amandalotta
  Inpackning!

 65. Sandra P

  Jag försöker köra inpackningar men lyckas dåligt så det vore kul att få testa riktiga kvalitetsprodukter.

 66. Decibel Sandstedt

  Följer, @decifabulous, Decibel S (FB).

  Jag har faktiskt slutat att färga håret, och bestämt mig för att tycka om mitt väldigt cendre-tråkiga hår precis som det är. =P Just för att jag märkt att mitt tunna hår troligen mår bättre så lite jag inverkar med starka produkter och färgning då… naturligtvis. Ett välmående hår känns viktigare än färgen..
  Men rent praktiskt så skulle jag väl säga att jag aktar mig för att nyttja plattång för ofta och aldrig utan värmeskydd. Jag är inte mycket för hårinpackningar då jag avskyr att “vänta” i duschen på att saker och ting ska verka klart. Så istället använder jag hårolja. Vilket jag vräker i hårtestarna efter att jag duschat och innan jag fönar. En bra hårolja håller verkligen håret lent, mjukt och stoppar det från att bli flygigt på vintern.. min räddare i nöden. =)

  God Jul! Mvh/ D

 67. Sophie

  Jag tvättar håret max två ggr/v. Inpackning och hårolja. Klipper det lite varannan vecka ungefär. Bara för att hålla det snyggt och fräscht.

 68. Madelene

  Använder alltid nån typ av hårolja eller ett vårdande balsamspray efter att jag tvättat håret. Hårinpackning minst en gång per vecka. Försöker att inte använda hårblås eller plattång för ofta för det sliter mycket på håret. Håller tummarna hårt! Gillat på Facebook/Madelene Abrahamsson
  Följer på Instagram/madde_cancersurvivor ?

 69. Camilla Wiklund

  Jag använder kokosolja som hårinpackning en gång i veckan, klipper slitna toppar regelbundet och äter B-vitaminer

 70. Anna L

  Tvättar sällan.. 2 gånger i veckan. torrschampo och uppsättningar däremellan.byter örngott ofta.och använder kvalitetsprodukter. inpackning och olja i

 71. Hannah N

  Gillat på instagram som svengalskan och på facebook som Han Nor. Jo, jag övertvätta inte mitt hår, och smörja den med kokosolja när jag kan. God jul!

 72. Sanna

  Vilken härlig vinst! För att vårda mitt hår försöker jag använda bra och anpassade produkter utefter min hårtyp. Använder gärna inpackning minst en gång/vecka och använder alltid värmeskydd. Det är något som är A och O för mig.

  Följer dig på Instagram (mammasvardag) och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 73. Carola L

  Jag tvättar det inte så ofta och anvander inte fön

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.