Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 8

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 8 bjuder på en riktigt metalic fest! Oavsett om du skall på nyårsfest eller tjejmiddag, du kan aldrig få för mycket av denna trend.

Jag säger bara wow! Ge mig mängder med fester att gå på snart så jag får sminka mig med dessas underbara skapelser från L’oréal Paris. För nu är julens limited edition kollektion Merry Metals från L´Oreál Paris ute i butik och du har chansen att kamma hem nästan hela kollektionen i dagens lucka.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Kollektionen är inspirerad av metallic trenden som är otroligt het just nu. Kollektionen består av klassiska favoriter i nya limited edition-nyanser, men även helt nya produkter som en flytande highlighter och ögonskugga. Jag vet inte riktigt vart jag skall börja för jag vill absolut inte missa att visa er någon av produkterna.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Eye Paint (99 SEK)- Flytande krämig ögonskugga med metallisk finish i tre nyanser. 401 Rude Boy, 403 Diamonds och 404 Man Down. Jag personligen har kärat ner mig i Man Down. Så läcker färg och den kommer absolut få vara med mig även när det inte är fest. Torkar relativt fort vid applicering och sitter där den skall under många timmar. Mycket lovande produkt!

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Super Liner (129 SEK)- Den populära eyelinern Super Liner i två nya nyanser – guld och rose guld. Gillar verkligen rose guld även då den kanske är väldigt rosa. Blir otroligt fint vid fransraden och lyfter looken.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Glam Drops (159 SEK)- Limited edition-highlighter i flytande form med skimrande finish. Blanda antingen ut den med din foundation eller använd den precis som den är. Sitter riktigt bra.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Lip Paint Metallic (129 SEK)- Tre nyanser av flytande läppstift som ger en heltäckande metallisk färg. 305 Cute but Psycho, en härligt röd nyans utan att bli för vampig. 306 Lolita ger dig guldiga läppar som drar lite mot brons. Otroligt snygg! Sist ut har vi 301 Pixie som är en ljus gammelrosa ton.

Även då det är otroligt svårt att få till foton på makeup som är i metallic så ville jag ändå försöka visa er hur finna alla produkter är. Några av dom är riktigt bra täckande som ni kan se då mina tatueringar täcks.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8
Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8
Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8
Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 8

Vad tror ni om att slå på riktigt stort och gå all in med dessa produkter till nästa festliga tillfälle? Eye Paint “Man Down” och Lip Paint Metallic “Cute but Psycho” fick pryda mitt ansikte i går företagets årliga julbord. En makeup jag vart väldigt nöjd med, och den satt faktiskt kvar när jag kom hem i natt. Så vänta inte för länge med att tävla. Ni vinner hela kitet ovan i denna lucka!

Dagens lucka är i samarbete med L’oréal Paris.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 8 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Berätta vad du satsar lite extra på när du lägger en festmakeup

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

76 Comments

 1. linda Henningsson

  Eyeliner! Dock aldrig provat guld förut, spännande:)
  Vilken inspiration!

 2. Camilla billberg

  Jag ska fria till min sambo på lucia och hur snyggt hade det inte varit att få sminka sig med detta set. När jag vill slå på stort så lägger jag konturing och markerar ögonbrynen extra mycket få det lyfter fram ansiktets drag till det bättre. Sedan att glittra extra mycket är ju aldrig fel när det är fest

 3. Anna

  1. Följer på både Instagram och Facebook
  2. När jag lägger festmakeup så satsar jag lite extra på finish. Gärna metallic på ögonlocken och min highlighter får gärna vara lite metallisk den också. Därför skulle det här kitet vara drömmen. Tänk att få gå allin på metaller i jul/nyår! Håller tummarna

 4. Ulrika Armano

  Godmorgon där,

  Dagens lucka skriker mitt namn;-) Efter en väldigt intensiv period med flytt, nytt jobb, och hög stressnivå kan jag se resultatet i ett trött och slitet ansikte. Ser verkligen fram emot julledigheten då man får varva ner och som du säger gå på lite härliga fester.
  Metallic är ju det nya Bling:et. Urläckert!
  När jag lägger make-up:en är jag mål om att satsa lite extra på ögonen. Ögonen är alltid det första jag noterar hos andra och därför är det för mig viktigt att sminklooken blir extra bra. Jag brukar ha mycket färg och gärna varierande ögonpennor: svart, grön, blått, vitt. En riktigt bra ögonskugga och mascara är också viktigt för att det ska bli perfekt!
  Ha en supermysig dag! Kram

 5. Claudia Kerttu

  Glitter och glamour, metallic i massor hoppas dessa hos mig snart bor.

 6. Emma Näslund

  Satsar alltid extra på ögonskuggan då jag ska på fest, och en sjukt bra bas! Eftersom jag sällan har smink till vardags (utom mascara) pga mitt aktiva jobb så är det så skoj att kunna lägga energi på både ögon och läppar 🙂

 7. Linda

  Wow, har inte testat någon av produkterna innan, ser väldigt spännande ut!

  1. Gillar/följer
  2. Lägger mycket tid på ögonen med ögonskugga. Brukar använda bruna och bronziga toner, ibland åt korall-hållet. Sedan alltid eyeliner vid fest också, vilket jag aldrig har annars!

 8. Corina

  Följer på fb (Corina Måbring Cadbrand) och Instagram corinamcadbrand

  Jag satsar extra på glittrande/sprakande detaljer 🙂

 9. Titti skarp

  jag satsar på på ögonen gillar att ha sotade ögonskuggor gärna med lite skimmer även rouge lite mer glam och skimmer
  hoppas på tur i denna underbara lucka

 10. gummigumman

  Satsar alltid extra på ögonen. Dels för att jag tycker det är snyggt men också för att jag tycker att ögonen annars lätt försvinner bakom mina glasögon.
  Så vid fest blir det ögonskuggor med färg, ofta nån form av sotning. Mycket mascara också!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 11. Anna

  Jag satsar på ögonen och vill ha metallicsminket på Metallicas konsert!

 12. Maja

  Åååh så fina produkter???
  Jag fullkomligt älskar allt som skimmrar!
  När jag lägger en festmakeup brukar jag nästan alltid lägga fokus på ögonen, oftast med en sotning av något slag. Ibland lägger jag dit lite färg eller glitter för att få lite extra wow? För några år sedan brukade jag alltid ha ett par tjejer att sminka innan en utekväll, då åkte glittret oftast fram! Nu när jag precis fått barn känns glitter ganska långt borta?

 13. Martina

  Jag gillar att slå till extra stort på fransarna för det gör jag aldrig annars. Ett par riktigt schyssta fransar tycker jag lyfter fram ögonen, men också hela ansiktet. Toppat med lite glitter så är jag redo för partaj!

 14. Malin Öhlund

  Jag väljer alltid att satsa lite extra på min ögonmakeup när jag ska på fest, kanske en liten ovanligare ögonskugga eller lite mer glitter än vanligt eller så. Det är iallafall alltid ögonpartiet jag lägger mest tid på.

  Följer dig på instagram i namnet @mmalinohlund och gillar din sida på fb.

 15. Joanna

  defo highlighter, falska fransar, röda läppar och fin eyeliner !!

 16. Elin Hansson

  Jag satsar på färgade läppar och ett stort leende. Det kommer man långt på! 🙂

 17. Anna-Lena E

  Jag lägger extra krut på ögonen, de har jag alltid fått komplimanger för och med dessa otroligt snygga skuggor kommer jag bli en extra krutdurk hela jag!

 18. Anna-Märta Stålnäve

  Ååååh har suktat efter den här kollektionen sen jag såg den!
  Vid en festmakeup är det alltid ögonen som får mest fokus. Lägger mer och färgstarkare ögonskugga gärna med lite skimmer i och avslutar med en fet vinge ?

 19. Andrea

  Shiiit! Bästa luckan hittils! Då himla fina grejer. Jag som personligen är en riktig sucker för saker som glittrar och skimrar och glänser. Dom här är verkligen jättefina!!
  Och det är just det jag satsar på när det är fest makeup, glitter och glamour liksom. Guld är det jag oftast kör på. Så enkelt att få det se bra ut. Till jul tänkte jag faktiskt köra en guldsminkning som jag tror kommer passa perfekt med min röda klänning. Rudeboy skulle verkligen göra sig perfekt där.

  PS. Förljer både fb och insta (@Coffeewithandrea)

 20. Magdalena

  Följer dig på båda! 🙂

  När det är fest sminkar jag ögonen extra mycket.

  Riktigt fin vinst det här! Håller tummarna!

 21. Sofia

  Jag lägger gärna extra fokus på ögonen när det är fest.

 22. ann

  haha tid att göra allt i lugn och ro och inte stressa blir bästa fest makeupen.. å såklart kan inte få för lite glitter när det är fest 🙂

 23. Isabelle Hedström

  Ett par fina målade läppar gör att alla outfits & makeups ser festliga ut !

  1. Isabelle Hedström

   följer på instagram & facebook ( isabellehedstrom ) ( Isabelle Hedström )

 24. Anna J

  satsar väldigt mycket på glitter och skimmer.

 25. Lina karlsson

  Jag brukar nästan alltid köra samma festsminkning, mycket eyeliner och röe läppar! Sen brukar jag unna mig lite lösfrallor, mycket highlighter och sen lite glitter på ögonlocken. Kan inte bli fel! Följer på fb och instagram (=Sockerapa)

 26. rebecca f

  jag satsar alltid lite extra på ögonen och highlightern när jag ska lägga en festmakeup! och det är ju såklart roligast att sminka ögonen, det finns så mycket fint att hitta på!

 27. Tatiana

  Till fest så lägger jag alltid mest fokus på ögon och mun. Mycket mascara, glitter, skugga och eyeliner och till det en knallröd mun. Blir snyggt tycker jag <3

  Detta är vad alla kvinnor vill ha,
  produkter för skönhet som är så galet bra!
  Att få skimra i metallic under julen,
  rimma en rad och lita på turen.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att denna vinst till mig fann.

 28. Karin

  Jag satsar extra på och tar mig mer till att få basen så bra som möjligt! Primer och foundation kör jag på som vanligt med (fast noggrannare) men sen plockar jag även fram contouring-kitet som jag vanligtvis hoppar över av lathet eller stress. Och så lite highlighter på det innan jag kan festa loss med resten av sminket där fokus ibland ligger på ögonen och ibland på läpparna. 🙂

 29. Caroline Torbjörnsen valberg

  Glitter vill jag ha mer av till fest. Följer på ig (colstjejen89) och ev (Caroline Torbjörnsen Wahlberg)

 30. Caroline O

  Gillar som carolineoddsson på instagram ? och självklart även på fb 🙂
  När jag ska på fest så lägger jag alltid lite extra tid på ögonmakeup ?? finns det något mer läckert än ett par snyggt sotade ögon med förföriska fransar? Jag älskar det och känner mig alltid extra snygg när jag lagt ner mycket tid på just det. 🙂

 31. Sofia

  Helt klart ögon och ögonbryn 🙂

 32. Maria Helmersson

  Det jag satsar extra på är ögonen, mycket eyeliner och flera olika skuggor

 33. Malin R

  Ögon! Inget slår ett par snygga ögon! Gillar såklart 🙂

 34. Annette

  Hej! Om jag ska på fest lägger jag extra krut på ögonen med någon tuff ögonskugga

 35. Alexandra

  Ögonen! Ögon är vackra och ska framhävas ordentligt!

 36. Sara Källström

  Wow vilken härlig vinst! Älskar glitter och glamour när tillfälle man får! Fyller 35 år snart och dessutom nyår..då gäller det att fixa härlig festmakeup! Jag brukar fokusera extra mycket på att ögonen ska vara snygga! Fina fylliga fransar och ögonskuggor i fina toner!
  Gillar/följer på instagram och fb (obosara82)

 37. Love

  Gillar och följer på instagram och Facebook (@lovedalberg)
  Jag lägger alltid störst vikt på highlighter för att få ett snyggt glow och sen ett par färgglada läppar som sticker ut och passar med ens outfit!

 38. Ellen

  Läpparna röda av bären det små , det är såklart läppstift jag satsar på 🙂

 39. Anna

  Att markera ögonen lite extra till fest tycker jag är kul.
  Det vore kul med lite nya produkter nu lagom till jul!

 40. Katja

  Lite extra festlig make up då har jag rött läppstift och färggrann ögonskugga.
  God jul!

 41. Cecilia E. Ny

  Jag lägger fokuset på ögonen med någon snygg ögonskugga och kajal.
  Läpparna blir mer dämpade.

 42. Amanda L

  1. Yes! (_secondlifereplay på insta)

  2. På fester fixar jag gärna en ögonsotning, eller bär rött läppstift (inte båda samtidigt)

 43. Sjuksköterskan

  Markerade ögon! Antingen eyeliner och sotat svart eller skugga i någon fin färg.

 44. Tingeling

  Jag satsar på något som verkligen sticker ut, som visar att här är jag och jag tar plats, glitter och glamour är så klart nått jag satsar stort på 🙂

 45. Ingegerd Rönnlid

  Till fest lägger jag en lite djärvare och mer glammig makeup med glow på kinderna och glittriga färger på nagellack och ögonmakeup.

 46. Yvonne

  Hej!

  Det är ögonen, alltid ögonen men det beror på att jag har svårt för färg på läpparna, ovana gissar jag.
  Det skulle ju vara kul att minska ögonsminket och ha riktigt mörka läppar nästa fest. If I dare to be me…

  Kram Y

 47. Johanna

  Men alltså, w-o-w! Vilken supervinst! När jag ska på fest vill jag gärna trycka till lite extra på färgglada läppar och ögon. För ett par månader sedan provade jag första gånger glittereyeliner och oh My god! Vilket lyft! Så för extra glitter och glam – satsa på glittrande eyeliner!

 48. Madeleine Jonasson

  Jag satsar hår på allt?? jag gillar MYCKET smink när det gäller allt men mest satsar jag nog på ett färgglatt läppstift, ääällssskkaarr läppstift.

 49. Stina Polvi

  Mmmmm….vilket underbart, ljuvligt paket 🙂
  Jag blir alldeles …jaaa….det ser ju så helt galet fint ut , detta paket 🙂 <3
  Jag brukar faktiskt börja från grunden, men för mig är ögon med en icke-flagig ögonpenna och skugga och en bra mascara viktigt.
  Då ser jag så mycket bättre ut 🙂
  Dessutom nästan viktigast av allt är att ha ett lipgloss till,gärna rött till fest 🙂
  Jag älskar glam, glitter och smink 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll,
  kram 🙂

 50. qat

  Läpparna! Alltid läpparna! Nästan ingen makeup på ögonen. Den viktigaste regeln som jag alltid följt är dock att aldrig tokmåla både ögon och läppar. Det blir till 99% over the top.

  Heter ana scylla på facebook och anascylla på insta.

 51. Jessica Eliasson

  Satsar på ögonen. När det är fest är det roligt att gå lite wild & crazy. Glitter, någon häftig färg som matchar klänningen eller skorna. Mycket mascara och eyeliner. Nu hoppas jag kunna gå all in med mettalic

 52. Liisa

  Wow, så snygg du måste ha varit, när du var och åt julbord! Vilken underbar kollektion Merry Metals, jag som också gillar metallic så mycket! (Även i inredning.) Den här metellictrenden är det stort Gilla på! Eye Paint i tre metalliska nyanser, så läckra alla tre, Rude Boy ser häftig ut, men kanske föör häftig när man inte är så ung längre!? Man Down som du gillar är ju jättesnygg!

  Vad jag satsar på lite extra när jag gör festmakeup; Är ju oftast på kvällen det är fest och då gör jag helt enkelt så att jag tar på lite extra av allt – mascara, ögonskugga, rouge, läppstift, knallrött nagellack – tycker det är enklast så, är inte så duktig på makeup!

  Ett litet rim så här i adventstider:

  “Merry Metals från L’Oreal Paris kan med min makeup helt säkert susen göra!
  Att jag har ursnygg makeup och rosiga, fräscha kinder kommer jag då garanterat att få höra!”

  Följer på Instagram som elaisa_56 och på Facebook Elisabet Nording

 53. Fru P

  Långa böljande ögonfransar

 54. Emelie Erlandsson

  Jag satsar alltid extra på läppar! Jag vill få fokus direkt när jag går på fest!

 55. yohannaafskovde

  När jag ska på fest så passar jag på att ha lite extra allt. Men framförallt satsar jag på en flawless bas. Det när något extra med att känna sig sådär skitsnygg innan ögonmakeupen ens åkt på!

 56. Martina Andersson

  Jag är väldigt mycket för röda läppar och flörtiga fransar när jag ska på fest!
  Gillar på FB som Martina Andersson och på instagram som MartinaElizabethh 🙂

 57. ellinorsdigitalaverktyg

  Jag lägger gärna lite extra tid på ögonen och försöker lägga lite roligare skuggor 😀

 58. Jenny dybner

  Följer på ig (benzelin) och fb.
  Satsar lite extra på mina ögonbryn och att lägga en snygg ögonskugga med olika nyanser,
  då passar det mesta läppstift till.

  Kram jenny

 59. Gunilla.M.B

  Glitter och “bling bling” – blir för mig glamour , som maka och mor ! Det blir absolut bäst , när det är fest !

 60. Linnea

  Primer är absolut viktigast när det gäller fest-makeup, så att sminket sitter hela kvällen. Sen lägger jag också extra fokus på ögonen.

 61. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag lägger extra tid på långa och fina fransar, som är lite extra fylliga förstås.
  Är det extra festligt så lite glitter på det, glitter funkar ALLTID!

 62. kamillaskamera

  Jag lägger lite extra på ögonen. Min mun är för liten för att sätta mörk färg på. Naglar tycker jag är så roligt.

 63. Johanna

  Festmakeup blir inte så ofta, men jag lägger krutet på ögonen n5ör det väl händer 🙂

 64. Camilla H

  Vilket härligt kit! Kaffe satsar mest på att lyfta fram mina ögon och dess blåa färg. Samt att välja ett snyggt rouge som lyfter ansiktet på bästa vis. Till detta är det snyggt med en fin och neutral färg på läpparna. 🙂

 65. Amanda

  Gillar och följer!

  Jag satsar på lite extra glow och glitter när jag lägger min festmakeup! Jag älskar att sminka mig lite extra även till vardags, men till fest så går jag all in. Helst en glittrig ögonskugga i rose eller guld då det matchar mina gröna ögon fint. Jag älskar att exprimentera med smink, så att få vinna detta snygga kit hade gjort mig såå glad!

 66. Sofie A

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

  Jag satsar på röda läppar, mascara som ger fransarna volymeffekt och lite rouge på kinderna.
  Enkelt men snyggt.

 67. Annette Jönsson

  Satsar extra på att få bort de mörka ringarna under ögonen efter många sömnlösa nätter med barnen.

  Sliten trött och matt
  Hade tagit emot detta med stort skratt
  Lycka över att få känna mig fin
  Tänk om vinsten fick bli min

 68. Carina

  Lite glowigare puder, löspuder från Elisabeth Arden och highliter av något slag.

 69. Sophie

  Jag satsar mer tid på två områden läpparna och ögonen.
  Mer omsorgsfullt pålagt smink lite mer och starkare färg.
  Vore spännande om jag fick turen att testa det nya sminket,
  håller tummarna!

 70. Becky

  Tror att ögonen är det finaste på min ansiktet och dessutom är det viktigaste med mascara och eyeliner att definiera ögonen när det gäller festmakeup! ???

 71. Camilla Wiklund

  Ögonen! Jag vill gärna ha dramatiska, sotade ögon till fest. Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 72. Ronja

  Gillar och följer på instagram och facebook 🙂

  Glitter, mycket ögonsmink och starka läppar är a och o när jag fest sminkar mig. Älskar att känna mig glamorös/divig! (A)

 73. Anna Bäckman

  När det är fest satsar jag på ögonskugga – gärna med extra skimmer eller glitter.

 74. Anna L

  highlighter och primer!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.