Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 7

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 7

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Glitter, rött och guld. Ja det är dom färger vi kanske förknippar med julen. Jag älskar när det är mörka färger med massa glitter och det är troligen så mina naglar kommer se ut till. Blir det kanske ihop med OPI?

Inför jul och nyår släpper många företag små paket med deras produkter. OPI släpper alltid små gulliga förpackningar med några av deras nagellack, och i år är inget undantag. OPI Holiday 2017 mini pack* (239SEK) innehåller 4 ursöta nagellack som kan få alla naglar att bli festfina.

Visste ni att OPI har över 400 olika nyanser i deras sortiment? Där kan vi prata om att få beslutsångest över vilken nyans en skall välja. Men som tur är så har dom nu samlat 4 favoriter inför högtiderna.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 7

Ornament to be togheter* – är ett härligt lack i silver och skimmer.
Coalmates* – Denna metalliska blå gråa lacket med regnbågens färger till skimmer tror jag kan bli så otroligt snygg till fest.
Holidazed over you* – Svart går alltid hem!
My wish list is you* – Vad vore en jul utan röda naglar?

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 7

Skall du resa bort är det inga problem att stoppa ner alla fyra i bagaget, du kan tom ha dom i handbagaget utan problem. Så söta! Jag gillar att OPI släpper deras lack i miniformat så att det finns möjlighet att köpa på sig flera utan att bli pank på direkten.

Dagens lucka är i samarbete med OPI.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 7 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill du vinna detta ursöta kit från OPI?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

65 Comments

 1. Anneli P

  gillar både på facebook och instagram
  2. För att jag skulle bli så glad om jag hade fina naglar till jul.

 2. Fru P

  Skulle bli så glad om jag blev bortskämd med dessa snygga lack! Följer sedan tidigare

 3. Camilla billberg

  Jag älskar nagellack och den enkla förändringen det blir med rätt nyans. Vore roligt att vinna detta och kunna variera sig hela julen och nyåret ❤

 4. Elena eklund

  Vem vill inte vinna detta underbara kit! ?✊?

 5. My Thulin

  För att jag vill ju såklart ha snyggast naglar under jul och nyår. Rött till julen och svilergrå till nyår 😀

 6. Maja

  Jag vill vinna så att jag kan ge kitet i julklapp till min syster. Vi har bestämt att inte ge varandra någont i år eftersom hon lever på studiemedel och jag på föräldrapenning. Men hon är grym och har klarat skolan så himla bra trots att hon inte trodde det. Det hade varit kul att ge henne detta ?

 7. Anna

  Vore ju perfekt att vinna ett lagom stort kit – jag skulle få svår beslutsångest inför att stå med 400 alternativ!

 8. Liisa

  OPI – det absolut bästa nagellacket är! Skulle bli jätteglad om jag vann detta mini pack med 4 härliga färger!
  Ett litet rim:
  “Rusat runt i julbrådskan och ständigt fått stressa! Efter ett välbehövligt avslappnande bad jag ska måla mina naglar i lyxiga färgen “Ornament to be together” – kommer då att få känna mig fin som en prinsessa!”

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

 9. gummigumman

  Vill gärna blinga till mina naglar till julens och nyårets festligheter.
  Brukar fega ur och välja diskreta färger men vad sjutton, det är ju snyggt med färger, glitter och bling!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en underbar dag!

 10. Alexandra

  Jag skulle vilja vinna detta kit för att fräscha upp mina naglar. Jag har missfärgade naglar så jag kan aldrig gå utan nagellack utan att skämmas. Just nu börjar det bli ont om nagellack hemma och i dessa VAB-tider, vilket innebär mindre plånbok så är inte nagellack inte prioriterat!

 11. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för jag tycker dem är så söta och jag har alltid nagellack på naglarna!

 12. Titti skarp

  hej
  äntligen sparat ut mina naglar så vill piffa till dom lite
  det har jag inte gjort på jätte länge
  hoppas på tur

 13. Stina Polvi

  OPI sitter så bra och har fantastiska nyanser, en hel uppsjö….!
  Underbart, det är som attgå i en karamellbutik när man ska välja och det blir oftast fler än ett 🙂
  Dessa vore perfekta till Jul och Nyår, håller tummarna 🙂
  Ha en fortsatt fin dag,
  kram !

 14. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present ? Och med lite nya färger på naglarna att visa upp så blir det lättare att ta mig utanför lägenheten och erövra välden ?

 15. Andrea

  Nagellack är ett intresse både jag och min 3åriga dotter delar, nu till jullov och lillasysters ankomst så kan det vara mysigt med lite nya lack när vi har “stortjejs” mys. 🙂

 16. Tingeling

  Ny färg på naglarna hade varit trevligt, att lysa upp detta mörker omkring oss med en ny fräsch färg 🙂

 17. Anna J

  Skulle vara kul med lite nya nagellack för lägger inte så mycket pengar på det, eftersom jag jobbar inom vården. Så målar bara naglarna på ledig tid och vore kul att ha detta kit för ljus upp efter en jobbig dag på jobbet,

 18. Sanna K Strand

  Jag är nagellackens största fan! Jag älskar nagellack och min samling är nästan pinsamt stor… Så nej, jag ”behöver” inte vinna fler lack, men jag vill så gärna! Och jag lovar, hos mig blir de mer älskade och använda än någon annanstans <3

  Gillar dig på Insta och FB.

 19. Joanna

  för jag är så dåligt att ta hand om mina naglar och vill lära mig och med detta kit kommer det gå enklare !!

 20. Sanna

  Åh, vilken fantastiskt julklapp! Här hemma älskar vi nagellack i alla dess färger, både jag och 10 åriga dottern. Nu när dottern dessutom börjat bli allt äldre så har hennes intresse för smink och nagellack blivit allt större. Vi börjar närma oss tiden där hon inte längre vill dela och använda mina lack, utan ha sina alldeles egna inne på sitt rum för att måla och greja med tjejkompisarna. Dessa hade varit perfekt inför detta och hon hade blivit så glad över dessa i julklapp.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 21. Ellen

  Tänk att få vinna detta sätt från opi det skulle kännas helt rätt .
  Jultomten vet att jag varit snäll vardag så snälla daretobeyou gör mig nu riktigt glad och låt mig vinna idag 🙂

 22. Maria Helmersson

  Eftersom jag målar mina naglar flera ggr i veckan, så skulle detta kit vara som gjort för mig

 23. Pauline Wågström

  Jag vill vinna detta kit för att det vore den perfekta julklappen till en syster.

 24. Annette

  Jag tycker att välvårdade naglar är det mest kvinnliga som finns och med det här kittet skulle jag variera ofta

 25. Anette Eriksson

  Vilket perfekt kit med vackra nyanser
  det blir bra till vinterns romanser
  Ombyte förnöjer både när det gäller män och lack
  så jag tar tacksamt emot ett 4-pack

 26. ann

  Gillar på fb o instagram och wow så fint set att få julfina och nyårsnaglar vill jättegärna få lite julfina naglar 🙂

 27. Anna

  Att få ge detta fina kit till min underbara dotter vore otroligt kul. Det skulle bli en väldigt uppskattad julklapp denna jul!

 28. Malin R

  Jag är självklart med och följer och gillar på FB och IG

  Motiveringen då?

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kommer jag säkert få skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland, så säg?
  Som med underbar gåva från OPI, bara till mig?

 29. Malin Öhlund

  Det hade varit jättekul att få några nya fina färger att ha på naglarna nu i vinter, har mest sommarfärger så skulle behöva lite fina vinterfärger 🙂

 30. Madeleine Leonnie Karlsson

  Med naglar i fina kulörer piggar man upp vilken grå dag som helst – Lacken från OPI har dessutom gjort mig helt frälst!

 31. Hannah N

  Min svagerska jobbar med barn som har cancer, och ofta jag känner hur hon behöver lite uppmuntran! Så jag skulle ge det till henne. God jul!

 32. Ingegerd Rönnlid

  Ursnygga naglar är pricken över i
  vilken härlig jul med OPI det ska bli!

 33. Katja

  Tuff period med sjukskrivning så fina färger på naglarna kan pigga upp!

 34. Cecilia E. Ny

  Nya nagellack vore superkul nu när jag faktiskt får måla naglarna medan jag är mammaledig då jag inte får använda det på jobbet eftersom jag arbetar inom vården.

 35. Ellen

  Jag skulle känna mig så fin i detta och det röda nagellacket är så fabolus

 36. Corina

  För att det är fantastiskt fint och perfekt inför alla glittrande festligheter kring jul och nyår 🙂

 37. Lyra Silva

  Längtan är stor efter lite glamour. Få gnistra och glimma. I Julaftonstimma. Jag tar en härlig chans
  till lite snygg elegans. Kassan är skral så lyckan vore total.

 38. Emmie Barklund

  Allt som glimmar, skiner och tindrar
  tänder mina cylindrar
  Lager på lager, blås och håll still,
  Mina naglar blir vackra när jag än vill

  Gillar båda!

 39. Milla

  Jag vill gärna vinna för att få fina naglar till jul,
  det vore perfekt och superkul,
  denna tävling får mig att tralla,
  hoppas att jag med dessa lack snart får knalla 🙂

 40. Gunilla.M.B

  Detta läckra kitt , bara “måste” bli mitt ! Delar gärna med min dotter , bland dessa färgglada “nagelgotter” !!

 41. Jessica . B

  Skulle inte tveka , att färga mina naglar bleka ! Det vore sen en ära , att på mina naglar – detta bära !!

 42. Camilla Wiklund

  Jag gillar att starka färger, de piggar upp, speciellt i vintermörkret. Så jag vill vinna dess att muntra upp min syster med, som är nyopererad och inte kan komma hem till jul.

 43. alexandra dahlberg

  OPI fan som jag är så skulle jag vilja ha alla deras nyanser. Men det är något speciellt att måla naglarna i juliga och nyårs färger. Jag redan nu spanar iväg i tankarna om olika mönster jag skulle kunna göra med dessa färgerna. Mina naglar behöver verkligen något nytt och kul..

 44. Carina

  Mycket snygga färger som passar hela familjen. Jag får det blå, dottern vill ha det röda och min man tar det svarta. Sen har vi en nyårsaktivitet och målar varandras naglar!

 45. Malin

  1. Gillar.
  2. Jag jobbar inom vården så då får man aldrig ha långa naglar eller nagellack. Men är långledig nu i jul och nyår så då skulle det passa perfekt att äntligen få fixa naglarna och vara lite snygg.

 46. Amanda L

  1. Följer på insta (_secondlifereplay) och facebook.

  2. Jag vill vinna därför att nagellack är en gammal hobby som jag gärna vill återfå. Nagellacken jag hade är slut eller dåliga nu, och känner sällan för att köpa en ny samling.
  Hjälp mig att få ihop nya lack så krativiteten kan flöda ut på mina naglar igen! <3

 47. Martina Andersson

  OPI är det bästa av det bästa och det här kitet har så fina färger som verkligen är användbara!

 48. Maria S

  Jag vill vinna detta underbara kit
  för varenda nagellack som är mitt,
  är så gott som slut
  Det är nästan så man på penseln sätter knut.. 😉
  Dessa härligt juliga färger är så fina,
  hoppas verkligen att de blir mina!

 49. Madelene Abrahamsson

  Jag hoppas vinna detta söta kit till min kära mamma i julklapp ❤️Det är hon mer än värd efter allt hon gjort för mig. Hoppas detta ursöta kit hittar hem till mej för då blir jag en väldans glad tjej ? Gillar på Facebook/Madelene Abrahamsson
  Följer på Instagram/madde_cancersurvivor ?

 50. Linda

  Wow snygga! Jag vill vinna för att jag älskar nagellack men nästan alla mina har torkat ut och blivit dåliga. Nu har jag bara fyra nyanser av korall som fortfarande är användbara och de hade ju varit kul att variera lite mer 😉 dessa var supersnygg att och jag gillar verkligen Opi så jag hoppas på vinst!

 51. Felicia

  Aldrig testat märket, men har hört så gott om det!
  Skulle vara kul att testa några nya färger som jag aldrig haft tidigare dessutom (blå och metallic) 😀

 52. Becky

  ???OPI ursöt kitten är så “JAG”! ???

 53. Yvonne

  Det är alltid, alltid kul med nya nagellacksnyanser!

 54. Anna L

  Det lackar mot jul och jag vill gärna vinna
  i vacker nyans glittra och glimma
  Oändligt vackra naglar få
  vara finast på julens fester då

 55. Johanna

  Med snyggt lackade naglar känner jag mig direkt piffad. En schysst lack kan liva upp vilken tråkig svart outfit som helst.

 56. Isabelle

  Åh! Detta är min fina mammas favvo märke på nagellack. Men även något hon tycker är för dyrt att unna sig själv.. Hon köpte sitt första lack, ett orange vid halloween. & hon var så stolt & nöjd. Tänk att kunna få se henne lysa upp om hon skulle få alla dessa i julklapp!

 57. Tatiana

  Jantelag släng dig i väggen är du snäll,
  för denna motivation kan jag komma att få skäll.
  Här passar det inte att säga man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja.
  Jag är mamma och väldans bra, så det så,
  leker, stöttar, uppfostrar och håller på.
  Förtjänar inte det att firas lite extra så säg,
  som med vackra nagellack från Opi bara till mig?

  Gillar både på Fb och Instagram som _vieille_ame

 58. Anna Bäckman

  Jag gör mig snygg till julens fest
  då passar de röda tonerna bäst.
  Med Essies lack så intensiv och läcker,
  beundrande blickar mina naglar väcker

 59. Kristiina Söderström

  Hej! Jag skulle vilja överraska min dotter med detta. Som ett pepp, uppmuntran och motivation för väl kämpat. Nu får hon glittra till jul som den stjärna hon är!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  Instagram: Sodercrowcastle

 60. Amanda

  Följer på insta: Amandalotta, fb: Manda Nyman.
  Åhh perfekt till alla julfestligheter!

 61. Ronja

  Följer på instagram och facebook.

  Jag älskar nagelack och att göra olika designer.. Dessutom älskar jag alla dessa färgerna så hade vart en dröm att få bära dem.

 62. Tanja Haglund

  Jag skulle vilja vinna detta för att min syster, systerdotter, och systerson älskar nagellack, speciellt dom som är så här glittriga och fina. Min syster är inne i en svår period då hon bor med sin ex make och håller på att genomgå en skilsmässa, och jag vet att detta nagellacks paketet skulle muntra upp både henne och hennes barn.

 63. Annette Jönsson

  Naglar med lack festfint och läcker
  Även om de är små de för mig räcker

 64. Maja

  Jag älskar OPI nagellack och skulle vilja göra mina naglar julfina i år ?

 65. Caroline O

  Jag tror ärligt talat att alla mina nagellack är över 6-7 år gamla. Just nu snyltar jag på svärmors nagellack och det vore ju självklart grymt att få ett alldeles eget kitt med läckra färger ???

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.