Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 4
Julen Arkiv

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 4

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Varit ett slitet år med för få nätters sömn, kanske är det så att båda mörka ringar under ögonen och rynkorna sakta tittar fram? Lugn i dagens lucka kanske vi har just din lösning för detta!

I dagens lucka går vi ner lite på djupet för den mogna hyn. Börjar du få mörka ringer under ögonen eller är det så att rynkorna börjar titta fram? NIVEA Q10 PlusC skall hjälpa oss att minska på dessa åkommor.

NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle

NIVEA Q10 PLUSC Energy Eye Treatment* (144SEK / 15ml)
Mörka ringer under ögonen är det troligen inte många som inte har erfarit. Vi lägger på mer makeup för att försöka dölja men det slutar oftast med att det ser kakigt och onaturligt ut. NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Cream skall hjälpa oss att minska på dessa mörka ringar samtidigt som den minskar rynkor. Jag personligen kan tycka att det är lite små snyggt med rynkor vid ögonen, det ger lite liv åt ansiktet. Men jag vet att det är många bland er som inte håller med mig där.

Denna produkt är väldigt lätt och absorberar snabbt utan att kladda ner. Helt parfymfri som underlättar för dig som är känslig. NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Cream innehåller två aktiva ämnen, Q10 och Kreatin. Dessa ämnen finns naturligt i vår hud och motverkar rynkor från insidan. Nu hjälper vi till lite extra med denna kräm.

Så här fungerar det: Q10 är ett Coenzym som finns naturligt i hudens celler. Den förser med både energi och antioxidanter och hjälper till att bekämpa fria radikaler – en av huvudorsakerna till hudens åldrande. NIVEA Q10plus produkterna hjälper till att öka Q10 halten i huden. Kreatin finns också naturligt i huden och fungerar som en energireserv. Perfekt i kombination med Q10. Hudkompatibilitet har dermatologiskt godkänts. Passar för bärare av kontaktlinser. Parfymfri.

NIVEA Q10 PLUSC Energy Sleep Cream* (155SEK / 40ml)
Den avancerade Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream kombinerar två kraftfulla antioxidanter – Q10 och det högeffektiva rena Vitamin C. Den unika kombinationen hjälper dina celler att andas på djupet och ger dem en ny boost av energi.* Den lätta och återfuktande formulan absorberas helt in i hyn över natten och arbetar med hudens egna egenskaper när den är som mest mottaglig. Vakna upp och se utvilad ut med en slät och energifull hy. *in-vitro RESULTAT Ger hyn energi Riktar in sig på de stora tecknen av stress: linjer och livlös och grå hy För synbart jämnare och fräschare hy.

NIVEA Q10 PLUSC Energy Day Care* (155SEK / 50ml)
Vi avslutar med en dagkräm som kombinerar två kraftfulla antioxidanter som Q10 och Vitamin C. Dessa skall återuppväcka trött och livlös hy. Innehåller även SPF15 som skyddar huden.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 4 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Hur gör du för att undvika synliga mörka ringar under ögonen?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

68 Comments

 • Reply Anna 4 december 2017 at 07:07

  Det är bara sömn som hjälper i mitt fall… fast jag har förstås inte provat Q10! 🙂

 • Reply Emmy 4 december 2017 at 07:24

  Se till att alltid sova ordentligt! Som småbarnsmamma har det inte alltid varit lätt men nu när bebisperioden är över siktar jag på att få 8 h sömn per natt, hellre lägga sig tidigt än att fastna framför tv:n! Funkar bäst för mig ialf 🙂

 • Reply Camilla billberg 4 december 2017 at 07:53

  Jag brukar bara trolla bort dem med concealer.

 • Reply gummigumman 4 december 2017 at 07:59

  Försöker sova bra, tar hand om hyn och hoppas på det bästa.
  Tycker det är jättesvårt att minska det mörka under ögonen.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på fb, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!

 • Reply Titti skarp 4 december 2017 at 08:04

  ja det har jag börjat fått kämpa med men tro`t eller ej fick tips att ha en våt frottehanduk vid sängbordet och så fort jag slår upp mina ögon så lägger
  jag på den över ögonen och ligger och drar mig en stund på morron
  vips så är det borta
  skulle nåt finnas kvar så är concealers det bästa att dölja
  hoppas på turen
  Titti

 • Reply Annika Andersson 4 december 2017 at 08:17

  Det är inte lätt när de väl är där, men jag försöker sova om jag kan, vara ute i friska luften och dricka mycket vatten. Jag inbillar mig att det hjälper lite iaf.

 • Reply AnnaE 4 december 2017 at 08:46

  1. Gillat på insta och fb 🙂
  2. Min kompis lärde mig att man kan ställa in två skedar i frysen och sen hålla dem under ögonen för att kyla ner och få ringar och påsar under ögonen att försvinna. Kan berätta att det såg ganska kul ut en gång då vi var ett helt gäng som sov över hos mig efter en utenatt och på morgonen satt vi alla där med en sked i var hand som vi tryckte lätt mot påsarna under ögonen 😀 Funkar sådär, men det känns iallafall behagligt uppfriskande!

 • Reply Irene Eliasson 4 december 2017 at 08:48

  Jag försöker att få den sömn jag behöver, för då får man inte så mycket mörka ringar under ögonen.

 • Reply Liisa 4 december 2017 at 09:26

  1. Följer på Instagram som elaisa_56 och på Facebook som Elisabet Nording!

  2. Att försöka sova ordentligt är nog det bästa tipset för att slippa mörka ringar under ögonen! Att dricka mycket vatten är också viktigt för hudens spänst. Jag brukar använda ögoncreme till natten, den tunna huden runt ögonen är ju väldigt tunn och känslig. Men tycker som du att de fina rynkorna man har vid ögonen ger liv åt ansiktet och visar att man levt och skrattat mycket!

  “Nu till julens alla helger vill jag fräsch och fin i hyn vara, undrar nu hur jag gör bara?!
  Med Niveas fina hudprodukter kan jag det enkelt klara,
  en rosig och fin hy jag får,
  och kan glatt om några veckor ringa in ett Gott Nytt År!”

 • Reply Sanna K Strand 4 december 2017 at 09:39

  Gillar dig överallt redan 😉

  För att undvika mörka ringar, drick vatten! Så himla klyschigt och tråkigt svar, men det är så lätt att glömma. Ha alltid Resorb hemma, guld värt de dagar du glömt dricka de där två literna!

 • Reply Katja 4 december 2017 at 09:40

  Försöker få mycket sömn och meditera som tar bort stress i kroppen. Använda gamla the påsar att ha över ögonen som står ihop blodkärlen.

 • Reply Maja 4 december 2017 at 10:03

  Massor med concealer! Som nybliven mamma klarar jag mig inte utan!

 • Reply Malin Öhlund 4 december 2017 at 10:11

  Försöker få tillräckligt med sömn varje natt och skulle inte det räcka så får man använda lite concealer på dagen, brukar också funka bra 🙂 sen äter jag mycket frukt och får i mig mycket c-vitamin som också hjälper till.

 • Reply Maria S 4 december 2017 at 10:29

  Hur gör jag….?! Jadu… hoppas på att vinna denna lucka såklart… 😉
  Sover otroligt dåligt på nätterna pga inre stress och svårt att varva ner….
  Det enda jag gör är att använda en jättebra foundation från MAx MAxtor
  på dagarna, som döljer både det ena och andra!! Men lite bättre hjälp
  på djupet är väldigt välkommet nu när jag snart fyller 44 år!!!

 • Reply Louise Karlsson 4 december 2017 at 10:40

  1. Klart!! Följt på Facebook innan men hade av någon anledning inte hittat till din instagram? ? @louisekarlssoon på instagram och Louise Karlsson på fb

  2. Gör inget speciellt, har ingen kräm eller liknande men har provat någon gång med huskurer (så som gurka haha). Annars om man vill se pigg ut har jag lagt någon concealer över bara!! Kram

 • Reply Emelie Erlandsson 4 december 2017 at 10:49

  Jag brukar lägga gurkskivor på ögonen för att snabbt se fräsch ut!

 • Reply Carina B 4 december 2017 at 11:40

  Hej Annica! Tack för et jättefin julkalender! Jag är snart 50 så NIVEA Q10 PlusC är verkligen en perfekt lucka för mig. Mot mörka ringar har jag testat lite av varje: olika ögonkrämer, koffeinlösning från The Ordinary (som funkade jättebra på en kompis).. men tycker nog att det bästa är god sömn och bra vätskebalans. Jag har alltid varit mörk under ögonen, så det sitter i mitt DNA. Bra dag- och nattkräm hjälper upp hela ansiktet förstås, och ser hyn frisk ut över hela ansiktet, så hjälper det även mot mörka ringar tycker jag. Där hjälper C-vitamin ordentligt. En annan grej som ökar blorcirkulationen och väcker hela ögonpartiet kan vara en kylande mask 3 minuter på morgonen, jag vill verkligen rekommendera Bausch + Lomb Therapearl ögonmask som jag alltid har på lut i frysen. Men, om inget annat hjälper, enklaste och snabbaste sättet att fixa mörka ringar, är en bra concealer. Vissa dagar är det all make-up jag har på mig. Favoriterna just nu är Emite Active Eye Light, Clarins Instant Concealer och NYX Gotcha Covered.

 • Reply Lyra Silva 4 december 2017 at 12:05

  Jag vet inte faktiskt. Jag är en pesron som kan aldrig med beauty tips och hur gör man sig fin.

 • Reply Sandra Nilsson 4 december 2017 at 12:13

  Mitt tips är att sova ordentligt! Får man för lite sömn så syns det tydligt. Om inte det fungerar så får man gå och köpa sig en riktigt bra concealer, det bästa är att gå till en affär som specialiserar sig på smink och be om råd.

 • Reply Linnea 4 december 2017 at 12:15

  En god natts sömn är en förutsättning, sen en bra ögoncreme som bas som svalkar och återfuktar huden och sedan en lätt concealer över denna. Då ser man pigg och fräsch ut.

 • Reply Camilla 4 december 2017 at 12:23

  Jag försöker sova ordentligt, annars ver jag faktiskt inte har lan kan göra åt ringar under ögonen…

 • Reply Mammasvardag.se 4 december 2017 at 12:23

  Tidigare hade jag en ögonkräm som jag kunde smörja in med (minns inte vad den heter), men det var herrans många år sedan, och nu har jag ingenting att dölja fula mörka ringar under ögonen med bortsett från sminket om det ser allt för illa ut. Annars får jag gå naturell och visa upp de, så får alla se och beskåda om det vill. 😉 Det vore dock fantastiskt med något nytt för det är ju inte varje dag man vill visa upp de fula mörka ringarna.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply Mammasvardag.se 4 december 2017 at 12:24

  Nu glömde jag ju förstås skriva med, men jag gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply sunnysandy1 4 december 2017 at 12:27

  Mitt bästa tips är att kyla ner luffarna lite med kalla skedar som jag förvarar i kylen. Sen sminkar jag på med lite concealer! 😀
  Följer dig självklart på både FB samt Insta!

 • Reply Gunilla.M.B 4 december 2017 at 12:36

  Försöker sov “lagom” antal timmar på natten , dricker mycket vatten – och försöker äta nyttiga saker – som frukt ( väl avsköljd ) , grönsaker , och försöker vara ute i “friska luften” (?) !!

 • Reply Paola 4 december 2017 at 12:37

  Jag försöker täcka med allt jag kan hitta, men det funkar ju inte :/ Bra och vårdande ögonprodukter som förebygger eländet, är vad jag saknar …

 • Reply Magdalena 4 december 2017 at 12:49

  Följer på IG & FB!

  Jag brukar använda foundation men det funkar inte alltid så bra. Det här hade varit perfekt!

 • Reply Maria Helmersson 4 december 2017 at 13:00

  Använder ögoncreme och conceler

 • Reply Ingegerd Rönnlid 4 december 2017 at 13:11

  Försöker få tillräckligt med sömn men tycker ändå mina mörka ringar tilltar. Använder en anti-wrinkle dagkräm men är inte nöjd med resultatet. Nu vill jag gärna prova Niveas produkter mot mörka ringar runt ögonen och hoppas det ska hjälpa.

 • Reply Amanda L 4 december 2017 at 13:11

  Jag gör inget för att dölja mina mörka ringar under ögonen, vilket jag upplever som ett problem. Vet inte vad jag ska göra åt dem nämligen. Därav anledningen till att jag är med i tävlingen.

  Följer på instagram (_secondlifereplay) och facebook

 • Reply Camilla Sandmark 4 december 2017 at 13:18

  Jag försöker att äta och sova bra men blir jag ändå mörk under ögonen så baddar jag med iskallt vatten och hjälper inte det så lägger jag mig ett tag med ett kallt omslag.

 • Reply Corina 4 december 2017 at 13:20

  Gillar på fb (Corina Måbring Cadbrand) och Instagram (corinamcadbrand)
  Jag använder lite täckstift under ögonen vb för att minska de mörka ringarna 🙂

 • Reply ann 4 december 2017 at 13:40

  Gillar på fb o insta
  att gömma mörka ringar
  Se till att sova tillräckligt, drick vatten, undvik stress och rökning såklart och återfuktning o en grym concealer 🙂

 • Reply Pauline Wågström 4 december 2017 at 13:42

  Jag försöker med både concealer och foundation, men förgäves! Jag suger på smink. 🙁

 • Reply Jonas Randeblad 4 december 2017 at 14:03

  Sova lagom mycket, dricka mycket vatten och undvik stress. Både lätt och svårt på samma gång 🙂

 • Reply Tingeling 4 december 2017 at 14:13

  Använder ögonkräm, sover tillräckligt och dricker mycket vatten

 • Reply Mia Korch 4 december 2017 at 14:21

  Jag försöker få min skönhetssömn och sover 7-8 timmar per natt

 • Reply Jenny Sjöberg 4 december 2017 at 14:25

  Här närmar det sig 5,5 slitsamma år med långt ifrån tillräckligt med sömn. Livet som småbarnsföräldrar i ett nötskal! Just nu är jag höggravid med nummer fyra som kommer i januari och nu sover jag dåligt med en gigantisk mage och sen väntar nätter med amning. När bebisen kommer så är äldsta barnet inte ens 5,5 år…

  Så jag önskar verkligen att jag hade ett bra tips på hur man blir av med dessa mörka ringar och en och annan rynka… Vill gärna vinna detta så kanske jag får något att tipsa andra om som hjälper.

  Följer och gillar sedan tidigare.

 • Reply Elin Pettersson 4 december 2017 at 14:37

  1. Jag har gillat båda 🙂
  2. Jag har mörka ringar under ögonen men jag tänker inte alltid på det. Fast ibland kan jag störa mig på det. Jag använder inget smink så jag försöker inte dölja det. Men jag skulle kunna tänka mig att använda en kräm.

 • Reply Hannah N 4 december 2017 at 15:47

  Jag dricker gur mycket vatten och försoker sover bra, krämen hjälper men om man inte gör de första två så ingen ting kan hjälpa oss!

 • Reply Elise 4 december 2017 at 16:52

  För att undvika mörka ringar under ögonen brukar jag använda mig av en scrub under ögonen när jag duschar, samt tepåsar, och såklart försöka passa in 8 timmar av sömn (även om det inte alltid går så bra…)

 • Reply linda Henningsson 4 december 2017 at 16:58

  Har dessvärre inget superknep, försöker sova ordentligt och sminka över det värsta. Av någon anledning kommer ögoncreme längre ner på inköpslistan:/
  Hade varit fint att vinna en.:)

 • Reply Sara Källström 4 december 2017 at 17:21

  Jag brukar använda lite concealer och lite mjuk foundation på! Det brukar funka bra! 🙂 Sen så är ju det enklaste att sova gott och bra, då brukar man slippa dessa ringar!

 • Reply Stina Polvi 4 december 2017 at 18:27

  Hejsan !
  jag har oftast/alltid det och är lite tunn-hyad runt ögonen— jag är tacksam för mina glasögon 🙂
  Men jag måste säga, ögonkräm gör det bätre, återfuktar och mjukar upp, har man tur lägger det sig lite.
  Ibland har jag på en ögonmask och baddar in lite creme flera ggr/dag , denna säsong, när det biter till.
  Ha en fortsatt fin kväll,
  kram:)

 • Reply Åsa Sibylle Ekengren 4 december 2017 at 19:32

  Consealer och lite puder när lämplig kräm inte har gjort sitt jobb. Eller vit ögonskugga och lite puder .

 • Reply Malin R 4 december 2017 at 19:35

  Mycket vatten och god sömn sätter pricken över i:et -på ett enkelt sätt ger det mindre mörka ringar i livet 🙂

 • Reply My Thulin 4 december 2017 at 19:35

  Försöker sova ordentligt och dricka mycket vatten, får jag det ändå så är det concaler som gäller 😀

 • Reply Anja Lennartsson 4 december 2017 at 19:48

  Lite bruncreme döljer det mesta. Annars är det att gå i säng i tid…

 • Reply Larsson 4 december 2017 at 19:52

  Ingenting

 • Reply Anna 4 december 2017 at 20:18

  Sover så mycket jag kan och tänker positivt!

 • Reply Madeleine Jonasson 4 december 2017 at 20:33

  Jag försöker sova så länge jag kan varje natt, fungerar ju sådär? Men jag funderar på att testa ögonkräm och masker för att se om det hjälper. Har börjat få rynkor?? så jag hoppas att något hjälper.

 • Reply Tilda Bengtsson 4 december 2017 at 20:36

  Gillar på Instagram (@whatews) och Facebook (Tilda Bengtsson)
  Mitt bästa tips mot mörka ringar runt ögonen är att ta en tesked och skölja i jättekallt vatten och sedan ta dem under ögonen. Ringarna blir puts väck!

 • Reply Kristiina 4 december 2017 at 20:47

  Hej!

  Sova ordentligt och tillräckligt.
  Somna utan skärmar.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  FB: Kristiina Söderström
  Instagram: Sodercrowcastle

 • Reply Carina 4 december 2017 at 21:16

  Concealer och mineralpuder, men det går sådär…oftast ser man ännu tröttare ut….

 • Reply qat 4 december 2017 at 21:21

  Jag ser dels till att ALLTID sova ordentligt (minst 7 tim per natt) och dricka massor av vatten. Nu tränar jag i och för sig också varje dag, men jag dricker ca 4-5 liter. Hoppas och tror att det gjort att mina “ringar” är minimala. Smink kan ju användas, men det är ju inte att få bort ringarna. Bara att maskera dem. 😉

  Jag heter anascylla på Insta och ana scylla på facebook.

 • Reply rebecca f 4 december 2017 at 21:34

  Jag får vara tacksam för att jag inte fått ringar under ögonen någonsin, men min kära mamma har och henne hade jag ju såklart velat överraskat med dessa produkter!!<3

 • Reply Madelene Abrahamsson 4 december 2017 at 21:41

  Genom att se till att sova tillräckligt mycket. Håller tummarna hårt! Kram Madelene
  Gillar på Facebook/Madelene Abrahamsson
  Följer på Instagram @madde_cancersurvivor ?

 • Reply Julianna Fredriksson 4 december 2017 at 22:10

  Jag döljer mina mörka ringar med concealer och försiktigt borsta över lite bronspuder för att ge huden en varmare ton.

  Följer dig på Instagram med namn julianna71
  och gillar på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson

 • Reply emeliewandel 4 december 2017 at 22:13

  Concealer, concealer och åter concealer! Följer på instagram och facebook!

  Emelie.wandel@yahoo.se

 • Reply Sophie 4 december 2017 at 22:23

  Sover ordentligt, ser till att dricka mycket vätska och äta bra mat.
  Använder ögonkräm varje dag.
  Försöker att inte anstränga ögonen så mycket och vilar
  dem från datorn och läsande.

 • Reply Jenny Olsson 4 december 2017 at 22:24

  Sover! Det är verkligen det enda som hjälper. Annars lägger jag lite ljus ögonskugga under ögat innan pudret åker på, ser fräshare ut direkt!

 • Reply Anna L 4 december 2017 at 22:54

  Foundation, concealer…

 • Reply Amanda 4 december 2017 at 23:05

  Följer på insta: Amandalotta och fb: Manda Nyman
  Jag försöker sova så mycket jag ska och dricka mycket vatten!

 • Reply Joanna 4 december 2017 at 23:10

  dricker vatten, undviker socker i stora mängder, ökar hur mycket frukt och grönt jag äter och också sover bra 8 timmar

 • Reply Annika - drömmen om 11 barn 4 december 2017 at 23:17

  gillar/följer på facebbok (Annika Nilsson Pettersson) och instagram (drommenom11barn)

  Jag försöker sova minst åtta timmar per natt och dricker mkt vatten för att tillgodose kroppens behov, på så vis tror jag att jag slipper de mörka ringarna liiiite längre iallafall.

 • Reply Andrea 4 december 2017 at 23:38

  Jag undviker att titta mig i spegeln så jag slipper se dom… ?

 • Reply Sophie Ohlssonhie Ohlsson 4 december 2017 at 23:41

  Om jag får mörka ringar lägger jag concealer precis där skuggan faller för att skapa en illusion 🙂

 • Reply Becky 4 december 2017 at 23:58

  Kyla ögonen med gurka skivor och tepåsar! Hjälper verkligen! Och minska kaffe konsultation ???

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.