Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 3

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 3

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 3, 1:a advent och endast 21 dagar kvar till julafton. Börjar du bli stressad över att det inte kommer någon snö? Ingen fara, med dagens vinst kommer du få all tid i världen att bli vacker och tidlös.

Det är redan första advent och vi tar oss med raska steg mot julafton. I dagens lucka hittar vi något som du kan ha på armen och är en stor svaghet för mig. En klocka från Hexter & Baines* stor på spel idag. Deras damklockor* är så otroligt snygga. Att jag älskar min behöver jag troligen inte berätta för er, tror ni förstår att jag gör det.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 3

Sheffield* som ni ser på foton är en av Hexter & Baines senaste tillskott. Vacker och stilren som jag tycker passar för alla tillfällen. Med svart läderband och detaljer i silver kan du matcha klockan med mängder av olika färger och metaller. Det var länge sedan jag bar en klocka med läderband men måste säga att jag trivs otroligt bra med det. Armbandet är som sagt i svart läder och glaset är härdat mineralglas. Har ett vattenmotstånd till 30 meter men jag rekommenderar att ta av klockan när du skall utsätta dig för vatten. Urtavlan är på 36mm vilket gör att den är stor och tydlig.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 3

Jag känner mig lika naken utan klocka som när jag glömt mobilen. En klocka säger faktiskt väldigt mycket om ens personlighet. Undrar om jag har en splittrad personlighet då kanske med tanke på att jag älskar att variera mig bland mina klockor. Och alla klockor ser olika ut. Ja kanske inte helt olika då jag oftast går på detaljer som svart eller silver.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 3

Livsfarligt att sälja klockor på nätet. Blir så himla lättillgängligt. Och speciellt då Hexter & Baines är otroligt snabba med leveransen. På två dagar (beställde på en söndag) så hade jag klockan i mina händer och kunde genast börja använda den. Medans jag väntade på leveransen satt jag faktiskt vid olika tillfällen och tittade på hemsidan om jag inte behövde någon mer i en annan modell kanske. Som sagt, livsfarligt.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 3

Skulle det mot förmodan inte vara din tur att vinna en klocka i dagens lucka så har jag ett litet tröstpris på måndag i form av en rabattkod.

Dagens lucka är i samarbete med Hexter & Baines*.

Dagens vinst: En damklocka från Hexter & Baines, valfri modell

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 3 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Tick tack, varför vill du vinna just denna vinst från Hexter & Baines?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

94 Comments

 1. Martina

  Vilken fin! Min “nyaste” klocka är en födelsedagspresent från 13 årsdagen. Den är fin och håller än trots att jag är 40 fyllda. Vore kul med en uppdatering på armen. Glad första advent!

 2. lillaladybloggTatyana

  I mitt arbete på skola är en klocka guld värt, speciellt då alla klockor i skolan går olika. Som rastvakt gör en klocka att jag kan ha koll på både barnen och tiden i skogen på skolgården. Den här snygga kan jag dessutom ha både till vardags och till fest.

  Gillar på instagram med @lillaladys

 3. Camilla billberg

  Jag äger ingen klocka, då jag har ett aktivitetsarmband och jag insåg när jag skulle gå på julbord att det hade varit trevligt att ha en riktigt snygg klocka på precis som fin smycken man sätter på till fest ❤

 4. Maja

  Oj vilken fin klocka
  den skulle jag vilja rocka
  Jag har önskat mig en i flera år
  jag hoppas att jag denna får
  Svart och silver är så snyggt
  man blir alldeles hänryckt
  Hoppas tomten tycker jag har varit snäll
  och söt som en karamell
  Då kanske man har tur
  och vinner detta ur!

 5. Anja L

  Jag vill vinna för jag tycker dessa klockor är jättefina. Både funktion och vackra smycken. Dessutom har jag ingen armbandsklocka…

 6. Fröken M

  Följer nu både på instagram och facbook – michaambjornsson

  “EFTERLYSNING”
  Tidsoptimist söker partner in crime.
  Gärna en klassisk skönhet, som vet värdet av att vara i tid.
  En vän som vill “vara” min högra hand till både vardags och fest.
  Ja hoppas på juligtur…
  – Kan det här kanske vara MIN “Fröken Ur” ?

 7. Sanna Andersson

  Utan klocka känner jag mig naken,
  och nu vill jag göra något åt saken.

 8. Ellen

  Jag hoppas på turen att få ge min bästa mamma en fin klocka i julklapp 🙂 gillar på både fb och instagram

 9. Elin Hansson

  Att komma ihåg tider är inte min grej,
  Inte heller läsa av solens klarar denna tjej.
  Med en klocka på armen snygg som få,
  Kanske jag skulle passa tiderna ändå!

 10. Caroline Torbjörnsen Valberg

  För att den skulle symbolisera att tiden är det mest värdefulla vi har tillsammans med nära och kära

 11. Ulrika Armano

  Hej fina,
  Första advent är här och jag är uppe med barnen och julmyser. Tänk att det snart är juul, tiden verkligen springer iväg! Och apropå tid så är dagens vinst verkligen “ur-snygg”?. Att urverket är så stort är en jättevinst för min del. Jag hade en ögonoperation förr-förra året som var delvis lyckad. Men delar av synfelet kom tillbaka så just nu är min syn emellanåt ansträngd och en stor klocka är därför guld värd. I år ska jag försöka lära sambon klockan (får börja med sambon innan barnen) för han är USEL på att hålla tider! Och så flott det vore utbilda med en riktig superklocka!:) glad första advent!! Kram

 12. Annika Andersson

  Med en ny klocka slipper jag tjata på min omgivning om vad tiden är och jag får även ett snyggt smycke!

 13. Anna

  Jag behöver verkligen en klocka. Har ingen koll på tiden någonsin. Folk får ringa till mig. Hoppas på vinsten.

 14. Titti skarp

  hej
  jag äger ingen klocka just nu så vore kalas att vinna en med bra kvalite
  hoppas så på turen
  Titti

 15. gummigumman

  Denna underbart vackra klocka
  Mig verkligen på alla sätt locka
  Att på tiden lätt kunna ha koll
  Så förseningen garanterat blir noll
  Samt nåt vackert att på armen bära
  Och jag passa tiden mig äntligen lära
  Tror jag som obotligt sjuk är värd
  Ett en liten touch av lyx och flärd

  Följer på Instagram,@hostdagjamningen.
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 16. Jerker Nilsson

  Min fru säger att jag är sämst i världen på att passa tiden… och det värsta är att hon har rätt, så jag behöver något som är lätt att titta på så jag kan ha koll på när jag börjar bli sen..

 17. Fru P

  Jag har inte haft klocka på 10 år men har nu kommit fram till att det måste vara den perfekta accessoaren, både snyggt och praktiskt! Hoppas därför på att vinna en sån här snygging!

  Följer sedan innan

 18. Emmy

  Med två små flickor på 4 och 2,5 år kan det då och då bli så att det blir lite stressigt när man ska iväg till jobb och andra aktiviteter. Har ingen klocka men skulle verkligen behöva då jag nu måste ha med mobilen jämt för att veta vad klockan är och vill använda den så lite som möjligt när jag är med flickorna 🙂

 19. My Thulin

  Heter MyThulin på socialamedier och har gillat där 😀

  Vill ju gärna vinna för jag älskar snygga klockor som man kan hålla tiden med stil 😀

 20. Zara

  1. Klart
  2. För att jag hatar mig själv varje gång jag sitter på ett möte och ska kolla tiden och då tittar på mobilen. Det ser så oartigt och nonchalant ut, som att jag kollar annat. En klocka är mycket proffsigare, och de från Hexter & Baines är ju världens finaste accessoar. Hoppas!

 21. Liiisa

  Åh, vilka snygga klockor som finns hos Hexter & Baines! Man skulle ju vilja ha flera! Men skulle jag vinna en klocka så vore den rena lyckan!
  Tick, tack, här kommer min motivering:

  Här är gåvan som är rätt i tiden,
  när jag tar klockan på den fulländar sviden.
  Visar när det är dags att ta besluten,
  så jag slipper komma i allra sista minuten!

  Följer på Instagram som elaisa_56 och på Facebook, Elisabet Nording

 22. Elin Pettersson

  1. Jag gillar båda sidorna 🙂
  2. Hexter & Baines klockor har sjukt fin design och jag skulle mer än gärna vilja äga en. “Oakham” är min favoritmodell. I nuläget tar jag fram mobilen när jag vill veta tiden, men en riktig klocka är mer funktionell. Så jag skulle behöva en.

 23. Ellen Eklund

  1) gjort under namnen; Instagram @elleneklund och på Facebook Ellen Eklund.

  2) Jag älskar klockor! Brukar ha som tradition att köpa en ny klocka inför varje höst då jag ser det som en boost inför höst och vintermånaderna. De senaste två åren har jag inte haft möjlighet att köpa någon ny klocka pga högskolestudier där många tusenlappar läggs på kurslitteratur. Det hade varit så roligt att vinna en klocka, speciellt en så fin som denna!

 24. Anna-Märta Stålnäve

  Älskar stilrena klockor och lämnade nyligen in mina för att byta batteri (har två likadana i olika färger). Då visar det sig att min helsvarta klocka frånPimgrim slutat fungera så nu är jag på jakt efter en ny svart klocka. Det här är för mig ett nytt märke men jag älskar designen och gillar det stilrena.

 25. Lyra Silva

  Längtan är stor efter lite glamour.
  Jag tar en härlig chans till lite snygg elegans. Kassan är skral så lyckan vore total.

 26. Cissi

  Facebook: Cecilia Eriksson
  Instagram: Nastanperfekt

  Denna vinst skulle vara så perfekt inför våren och min nya ”karriär” som lärare. Äntligen är utbildningen över och fröken kan ju inte hålla på att kolla mobilen när för att kolla klockan 🙂

 27. Irene Eliasson

  Tycker jag är värd detta pris, för jag är snäll på alla vis! 🙂
  Städar, lagar mat och jobbar, sällan att jag något nobbar!
  Så hoppas att i detta lotteri ha tur,
  så det kanske blir jag som vinner detta fina ur!

 28. Linnéa Kero

  Wow, vilken ljuvlig chans!
  Tiden är inne för elegans
  Tick tack för möjligheten
  Att ge en stilmedveten
  Syster världens bästa gåva
  Hon skulle älska’t kan jag lova!

 29. Malin R

  Hej, jag vill självklart testa lyckan och följer såklart på både Facebook och instagram (samma namn som min mailadress)

  Motiveringen då?

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som lyssnar, stöttar och kommer med kloka ord,
  som har en sund inställning till livet och vår jord!
  Som har en positiv inställning till vardagens liv och bestyr,
  som alltid vänder motgångar och gör var dag till ett äventyr!
  Min lillasyster Emelie, som jag älskar så!
  Det är klart att hon denna grymma klocka från tomten borde få!

 30. Johanna Lind

  Att hålla tiden är inte alltid så lätt,
  Att vara “stylish”, blir inte alltid så rätt.
  Hjälp mej döda två flugor i en smäll,
  Ge mej en klocka från Hexter & Baines är du snäll 🙂

 31. Malin Öhlund

  Jag vill vinna denna klocka för att jag har letat efter en snygg och bra klocka ett bra tag men ännu inte hittat någon, så denna vinst hade passat mig perfekt 🙂
  Gillar på fb och följer på instagram 🙂

 32. Elena eklund

  Jag fyller 30år den 17/12 och jag behöver verkligen en ny klocka då min har gått sönder. Jag hoppas jag får ge mig själv klocka som en födelsedagspresent!

 33. Mirjam Alstermark

  En klocka från hexter and baines får gärna pryda min arm. Stilren och snygg och matchande min mans så vi kan gå hand i hand. ⏰

 34. Anna

  Min trotjänare har varit med sedan första maken (en gåva från honom, faktiskt), och det har runnit en del vatten under broarna sedan dess. Jag vill byta ut det gamla minnet mot något fräschare, utan koppling till make nummer 1!

 35. Lina Askbrink

  Följer på Facebook och Instagram (Swepolarbear). Om jag hade turen att vinna skulle jag ge den till min mamma. Hon har länge önskat sig en klocka men aldrig haft råd med mer än billiga som inte går att byta batterier i. Hon skulle bli överlycklig för denna ???

 36. Joanna

  wooow den är så fint och stilrent!

 37. Madde

  Gillat och följer!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna vinst då jag länge gått i tankarna att köpa mig en klocka. Tidigare har jag känt att jag inte passar i klocka men nu när jag hittat min stil efter många om och men och vet vad jag känner mig fin och bekväm i så står klocka högst upp på listan. Denna var otroligt fin och skulle sitta perfekt på min vänstra handled!

 38. Sara Källström

  En klocka fick jag när jag 18 år skulle fylla, den har hängt med nu ett tag och börjar bli sliten som bara den! ( Fyller 35 nu i dec!) Nu vill jag pryda min arm med en ny vacker klocka och då skulle denna vara toppen att ha! Tycker dessutom den är stilren och bra! Skulle vara en härlig present då jag också snart fyller år!

 39. Johanna

  Jag gillar självklart bloggen på både Facebook och Instagram! Jag hade velat vinna en snygg klocka ifrån Hexter & Baines då jag som student sällan har möjlighet att unna mig något riktigt fint. Dessutom är det ju superviktigt att komma i tid till alla föreläsningar och tentor, och det tror jag att en klocka från Hexter & Baines verkligen hade kunnat hjälpa till med!

 40. Maria Helmersson

  äger ingen klocka, så det vore kanske dags för mig att införskaffa en eller ännu bättre vinna den här snyggingen.

 41. Sofie A

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

  Denna klockar var verkligen “ur”läcker. Skulle använda den till alla tillfällen både till vardags som fest

 42. ellinorsdigitalaverktyg

  Gillar på insta och Facebook!

  I många år har jag förlitat mig på mobilen för att hålla tiden. Till nästa höst blir jag färdig förskollärare och behöver en redig klocka att kunna kika på. Jag har påbörjat letandet i somras och tittat runt hela hösten. Det är inte lätt att hitta en snygg OCH praktiskt klocka! Denna är perfekt! Denna är superfin! Håller tummaroch tår att jag Hexter & Baines klocka får!!

 43. Jennifer

  Vi får inte ha smycken på jobbet men klocka är ok enligt reglerna. Hoppas vinna så man får känna sig snygg även på arbetstid. En klocka kan göra så mycket <3

 44. Isabelle Hedström

  Följer på instagram ( isabellehedstrom ) gillar och följer på facebook ( Isabelle Hedström )

  Varför jag vill vinna just denna vinst? Vem vill inte ha denna vrålsnygga accessoar på armen!

 45. yohannaafskovde

  Jag älskar klockar, och har ett gäng som jag varierar emellan. Men det ingen vet är att ingen av dem jag har ens har något batteri i sig! Så en såhär sjukt snygg klock med batteri skulle göra 2018 till mitt mest punktliga år någonsin!

 46. Linnea

  Jag har ibland svårt att tiden hålla,
  då jag inte har någon klocka på att kolla,
  Hexter & Baines ur är både praktiskt och moderiktigt,
  och jag slipper då missa någonting viktigt

  Jag skulle gärna vilja vinna klockan Stretford, den är så snygg!
  Följer på Insta och Facebook

 47. Tingeling

  med en klocka på min arm så blir det lättare att hålla koll på tiden oh inte komma försent till mina lektioner. Dessutom ser det snyggare ut att kolla en klocka på armen än att kolla mobilen

 48. Lisa E

  Wow vilka klockor! en av dessa vore ju underbart att vinna. Väldigt stilrena och snygga. Att vinna en sån klocka vore ju en underbar julklapp, då man kanske inte alltid har råd att unna sig själv något lite finare. Speciellt inte såhär i juletider då man prioriterar klappar till resten av familj och vänner. Då blir de lätt att man glömmer av sig själv! Och de vore ju även KLOCKrent (var tvungen ;)) att vinna en fin klocka då
  gamla precis lagt av och slutat ticka.
  Hälsningar Lisa!

 49. Åsa Sibylle Ekengren

  Utan klocka är jag inte klädd. Att fumla med mobilen är inte ok i alla lägen. En klocka är dessutom ett smycke värt att beundras och säger en del om bäraren.

 50. Claudia Kerttu

  Hej, jag skulle ge klockan till mig själv. Har lyckats komma tillbaka i arbete efter 3 års sjukskrivning för utmattning. Behöver en snygg klocka runt min arm för att påminna mig om att ta raster och återhämta mig regelbundet.

 51. Crax

  Har nu en gammal aktivitetsklocka från garmin. Inte så snygg, vore skönt att byta ut den mot något snyggare. Och det vore skönt att slippa plastarmband, skinn är så mycket skönare mot huden. Dessutom är jag tidsoptimist så klocka är ett måste!

 52. Amanda

  Perfekt julklapp till systern som är lärarstudent och snart klar med sin utbildning! Som lärare behöver man en fungerande klocka!
  Följer på insta och fb: Amandalotta och Manda Nyman

 53. Berit Söllwander

  Jag har inte sett detta märket förut men visst är den snygg och stilfull. Jag vill gärna ha en med läderarmband istället för den jag har med stålarmband som ibland känns lite obekväm sedan jag bröt handleden för ett år sedan.

 54. Emma Näslund

  En klocka skulle jag vilja vinna, då min enda är borttappad och går ej att finna. Problemet är att komma i tid, så känner mig alltid stressad och ute på glid. En vardag med en vinst skulle bidra till mindre stress, då jag har en iPhone som inte klarar kyla är jag sen och alltid less..

 55. junitjej

  Följer på Instagram och Facebook.

  Så himla snygga klockor! Det är nödvändigt med en klocka på mitt jobb som lärare. Det är mobilförbud och jag behöver passa tiderna till lektionerna. Jag behöver med andra ord en ny klocka!

 56. Ruth Axelsson

  Igår fråga en vacker kille vad klockan var
  Jag flämtade till och stappla fram ett svar

  Han skymta min arm och jag kände att jag något sakna
  Mina handleder alldeles för nakna

  Jag visste att jag aldrig skulle få hålla honom i hand
  Utan en sju-jäklarns klocka med läckert armband

  ett ur som gav mig både attityd och elegans
  ett sådant skulle verkligen få honom att tappa all sans

  Det är därför en Hexter & Baines man måste ha
  Om man vill få en relation som fungerar riktigt bra

 57. Tilda Bengtsson

  1. Gillar på Instagram (whatews) och Facebook (Tilda Bengtsson)
  2. Jag hade verkligen velat vinna en sådan snygg klocka från Hexter & Baines då jag ser på alla snygga klockor som personer har på sig och avundas dem. Som student har jag inte haft råd att köpa en sådan snygg klocka och skäms varje gång jag använder min billiga klockan (vilket jag inte gör så ofta). Så det hade varit guld att få vinna en dundersnygg klocka som jag kan bära med stolthet!

 58. Maria Sundlöf

  Jag vill vinna en SNYGG klocka att ha till fest,
  har en Fitbit till vardags men men när man ska vara fin passar den inte!
  Så detta vore en kanonvinst för mig då min andra fin-klocka har fått
  en jättestor repa i glaset, så den har jag inte använt på 2 år… 🙁

 59. Mammasvardag.se

  Wow, vilken fin vinst! Som ensamstående förälder är det sällan man lyxar till det med det där lilla extra, och när utrymmena väl finns för något, så tycks det alltid vara något som prioriteras före. Men ett armbandsur är något jag inte har ägt på många år, och just därför vore det så kul att vinna. Det var ju några år sedan jag bar min Mimmi Pigg klocka, så jag känner att det är dags för en ny nu.

  Följer på Instagram (Mammasvardag) och gillar på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 60. Jessica H

  Jag bara måste ha en sån här snygg klocka.
  Jag föll direkt för modellen stretford men det finns så många fina modeller.

 61. Sadiiqa

  Skulle bli oerhört glad efter en tuff ekonomisk situation som jag har varit med om och levt under svåra villkor. Detta skulle även bli en tidigt födelsedags present då min födelsedag är nästa månad.

 62. Camilla Wiklund

  En klocka är definitivt snyggaste accessoaren! Praktik och snygg, och kanska, kanske hjälper den mig att inte glömma bort tiden….följer på Facebook som Camilla Wiklund och instagram som Lillakarlsbyn

 63. Sandra P

  Jag följer redan både på FB och Instagram. Jag äger ingen klocka och det skulle vara roligt med en lite dyrare variant än de jag vanligtvis har råd att köpa.

 64. jenny dybner

  Att få vinna denna klockan hade varit en dröm. Den är ruggigt snygg och vad är egentligen mer praktiskt än en klocka?
  Det hjälper mig att hålla mina och mina barns rutiner dagligen. Tiden är värdefull och klockan är viktig, kort och gott.

  gillar på facebook och instagram (benzelin)

 65. Belinda

  Gillar på bägge sidorna 🙂

  Motivering:
  Att få umgås med vänner och familj ger julen en fröjd, och när glöggen värms blir jag mer än nöjd. Men när klockan slår 3 på julafton blir det ofta stress, med denna klocka skulle tittandet på Kalle inte bli en sådan himla svår process.

 66. Sandra Nilsson

  Jag skulle vilja vinna denna klocka som jag länge har haft på span, men varit alldeles för snål för, för att jag är trött på att hela tiden känna mig beroende av telefonen i alla avseenden, till och med för att kolla vad klockan är. Med en riktig klocka på armen kommer jag inte längre behöva ta fram mobilen så ofta, vilket gynnar både migoch min omgiving.

 67. alexandra dahlberg

  följer dig på båda ställena.
  Redan förra julen var jag ute efter att köpa en klocka till min sambo i julklapp men tyvärr sätter ekonomin stopp. 🙁
  Jag som tycker det är så snyggt med klockor på män. Jag är verkligen svag för det.. Så hoppas att jag kan vinna en klocka som kan pryda min sambos handled.

 68. Fanny Jäderfeldt

  Gillat på fb och insta! Jag vill vinna eftersom tiden alltid verkar försvinna.. Hoppas på tur så jag inte tar en allt för lång tupplur 😉

 69. Sanna K Strand

  Åh!!! Har aldrig sett Hexter & Baines klockor men de är ju fantastiska! Tack för att du visar deras superfina klockor 🙂
  Jag skulle vilja vinna en för att jag är nykär i dem såklart men också för att jag aldrig ägt ett snyggt armbandsur, och som gravid småbarnsförälder är det inte direkt prioriterat på inköpslistan ;P

 70. Becky

  Vill gärna vinna den här underbara gåvan till min mor som gåvan för att hon vann över cancern och hon är min hjälte! ???

 71. Katja

  En stilren och snygg klocka blir som en accessoar också. Med reumatisk sjukdom kan jag inga ringar bära så ett snyggt ur får tomten gärna komma med.
  Gillar på insta och fb.
  God jul!

 72. Christina Frisberg

  Christina Frisberg
  Armbandsuret är ju bara helt magiskt läckert & skulle pryda min arm hur bra som helst, det är sällan man har råd att önska något till sig själv så här i julklappstider!
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg & följer dig både på instagram & på FB.
  Ha en härlig 1:a Advent 🙂

 73. Stina Polvi

  Reptåligt safirglas det hade inte min förra klocka ,
  den ser ut som en färja vid den försökt docka <3
  Hur underbart vore det inte med en snygging från Hexter och Baines till Jul och Nyår-
  det vore perfekt när jag ska på nytt jobb i vår <3
  Önskar dig en underbar fortsatt Advent,
  hoppas den kommit fram, kramen jag sänt <3
  Kram
  Stina

 74. Martina Andersson

  Jag följer som Martina Andersson på facebook och som MartinaElizabethh på instagram!

  Jag fick min fina klocka stulen på gymmet efter att ha gått till handfatet för att hälla ut vatten. När jag var tillbaka kunde jag inte hitta klockan någonstans vilket gjorde mig väldigt besviken på mig själv. Jag behöver prioritera mina extra buffertpengar på julklappar, ett par nya glasögon och skollitteratur direkt efter jul. Mycket pengar ska ut men inga pengar till en klocka att unna mig själv!

 75. Tommy Ax

  Hej hopp

  Jag skulle gärna vinna till min älskade sambo. Då Hexter and Baines är så sjukt snygga kommer hon aldrig vilja ta av sig den, vilket (förhoppningsvis) innebär att hon kommer passa tider bättre framöver…

  Ha det fint
  Tommy

  1. Tommy Ax

   Glömde skriva, följer på Insta med mitt konto @axtommy

 76. Anna J

  Jag skulle vilja vinna denna fina klocka för kunna glänsa till och från jobbet. Sen i mitt kämpande i ivf- träsket så behövs en ljusglimt för att orka med allt.

 77. Hannah N

  De är ju gursnygg, hoppas att jag kunde vinna!

 78. Johanna VL

  Jobbmöten i massor – måste hinna i tid. Med tre barn är det tandläkarbesök, förskolehämtningar, hockey- och fotbollsträningar och – matcher osv osv som man måste vara i tid till, En klocka (tillsammans med en kalender förstås) är ju ett ypperligt verktyg till detta. Och det vore härligt att vinna en snygg variant att ha på jobbet framför allt.

 79. Åsa Lissdaniels

  Läcker så man blir stum,
  till dottern skulle den inte vara dum.
  Som ett vackert smycke,
  helt perfekt i mitt tycke.
  Hexter & Baines med all sin charm,
  skulle passa perfekt på hennes arm.
  Faktiskt som klippt och skuren,
  nu hoppas jag bara på turen.
  Vore rena magin,
  om hon fick känna sig lite julfin!

 80. rebecca f

  vill vinna denna fina klocka för att jag inte äger någon och det är ju så himla fint att använda klocka!! och vann jag denna snygga klocka skulle jag garanterat använda den ofta!!

 81. Carina Rosengren

  Underbara modeller av klockor. Den här skulle jag inte ta ögonen ifrån utan faktiskt lyckas komma i tid.

 82. Sophie

  En snygg klocka är den enda man behöver för att göra outfiten en aning exklusive. Och jag söker just klockan som är det! Denna är just en sån klocka som jag önskar finns på min arm.

 83. Mia Korch

  Jag skulle ge en snygg klassiskt klocka till min man under granen.
  Det hade han inte väntat sig för vi köper bara klappar till barnen.
  Men oj så kul de hade varit att få överraska med en gåva som utstrålar lyx och flärd.
  Det är han efter månader med vakna barn nätter värd!

  Följer på instagram som @morsan.mia och Facebook!

 84. Sophie

  Jag är en evig tidsoptimist som retat upp alla, med min oförmåga att hålla tiden.
  Använder mobilen som klocka, har inga snygga klockor att ha på
  handleden -antingen är de trasiga eller nötta.
  Vad vore då inte bättre än att börja det nya året med att dubbelförsäkra
  mig mot min tidsoptimism med en snyggt ur på armen ?

 85. Kristiina

  Hexter & Baines får gärna visa tiden för vardag som fest,
  i rätt tid när jag behöver det som bäst.
  Klocka är den accesoar jag använder mest.
  Gillar på FB som Kristiina Söderström.
  Följer på Instagram som Sodercrowcastle.

 86. emeliewandel

  Mina budgetalternativ till klockar håller sig tyvärr inte särskilt länge. Men jag älskar känslan av en klocka på armen. Och speciellt att slippa rota efter mobilen i fickan eller väskan när man behöver ha koll på tiden. Håller väldigt mycket tumme för en snygg kvalitetsklocka.

  Emelie.wandel@yahoo.se

  (Gillar på både Facebook och instagram. Emelie Madelaine Wandel och @emeliewii

 87. Madelene Abrahamsson

  Gillar på fb/Madelene Abrahamsson Följer på Instagram/madde_cancersurvivor ? Jag hoppas vinna för den fina vinsten skulle bli en julklapp till min mamma ?Det är hon värd efter allt hon gjort för mig. Nu vill jag ge henne något tillbaka ?Skulle göra mig så glad i hjärtat ?Håller tummarna hårt! Kram Madelene ?

 88. Decibel Sandstedt

  Jag skulle vilja vinna denna klocka till min lillasyster. Hon har varit ett stort extra stöd under hela denna hösten när jag har mått dåligt och varit deppig. Hon ska ha stort tack för all tid och energi som hon har lagt ner på att hjälpa mig, och vad vore mer passande som julklapp till henne än en klocka, tiden självt. =) <3 Hoppas! God Jul, Mvh/ D

 89. Karin

  Ute i sista minuten som vanligt… visst är det bra att vara optimist men att vara tidsoptimist är inte alltid det bästa… med en klocka skulle jag dock kunna känna mig optimistisk när det gäller att ha koll på tiden! Om inte annat så skulle den vara jädrans snygg på min handled!

 90. Anna L

  för att komma i takt med tiden och se välklädd ut

 91. Jonas Randeblad

  Hexter & baines tillvekar vackra ur
  som håller stilen i ur och skur.
  På tiden att skaffa en fin present
  till henne – det bästa som har hänt.
  Hon är inte lätt att handla till
  vet verkligen vad hon vill.
  Men i år kommer jag pricka rätt
  om ni mig till vinnare utsett!

 92. charlotta hellström

  Oh vilken underbar klocka, jag har inte haft klocka på många år men denna är så så snygg att jag skulle bära den varje dag och framför allt slippa dra fram mobilen varje gång man undrar vad tiden är. Fin kalender du har och vilken härlig istagram sida. Följer dig både där och på fb,

 93. Anna L

  Som ett smycke som sorterar tid och tanke åt mig

  Lättburet, stilrent och klassisk stil som matchar mig och min tillvaro. Men en vacker klocka känner jag mig klädd och komplett

  förgylla varje dag med ett ur i tid och otid av god kvalitet

  för att varje stund är viktig

  allatidersanna@hotmail.com

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.