Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 24

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 24

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 24 är nu öppen och imorgon blir det ingen lucka längre. Ledsamt faktiskt men idag ser vi fram emot några riktigt dyrbara droppar från Murad.

Vi har nu kommit till julkalenderns sista lucka och idag presenterar vi ingen mindre än Murad för er. Detta ögonserum står högt på min önskelista så ja jag är väldigt avis på den av er som vinner dagens lucka. Murad Resurgence Retinol Youth renewal eye serum* innehåller som ni hör på namnet retinol, mer exakt retinol tri-active technology.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 24

Detta ögonserum skall minimera rynkor och kråkfötter samtidigt som den tillför huden näringsrik Marine Kelp (brunalg) Complex, som hjälper till att lyfta, ge fasthet och ljusa upp mörka ringar. Applicering morgon och kväll, sedan kommer du se tio år yngre ut!

En liten men naggade god flaska, eller skall jag kanske säga liten men naggande lyxig. För det är tämligen dyrbara droppar i detta serum.

Jag önskade jag hade dom där extra kronorna just nu så jag kunde köpa mig detta serum och testa. Har inte hört någon annan skönhetsbloggare som testat detta serum så kanske vill du som vinner denna lucka gästblogga hos mig och berätta vad du tyckte sedan?

Dagens lucka är i samarbete med Murad.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 24 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill ni vinna detta underbara ögonserum från Murad?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

47 Comments

 1. Johanna

  Åh vilkenlyxig vinst! Jag skulle vilja testa detta serum för att kanske äntligen (?!?!) råda bot på min samling ringar under ögonen efter ett antal års sömnstörningar och småbarnsår ;). Har inte hittat något annat som funkar (ev funkade M Picauts olja en aning men den sved i ögonen…) och jag skulle gärna gästblogga hos dig med resultatet.

  God jul Och Stort Tack för en härlig julkalender!

 2. Joanna

  interresant serum !! precis började lära mig vad serum är så älskar använda och min har precis tagit slut 🙂

 3. Anna Bäckman

  Murads ögonserum är precis vad jag behöver
  för att mitt hud ska blir pigg och fräsch framöver!

 4. Anette Eriksson

  Får just jag radera tio år på sekunden
  så skulle det bli den bästa stunden
  Jag har ju fyllt femtiotvå
  så rynkorna är inte längre så få
  Nu önskar jag mig, lite blygt
  att få möta 2018 som 40 drygt

 5. Anna-Märta Stålnäve

  Vid 34 års ålder har jag insett att det är hög tid att börja tänka anti age och runt ögonen är det som de första rynkorna börjar synas nu. Ögonserum har jag faktiskt aldrig provat men det låter ju spännande med en helt ny produkt när man trodde man hade testat det mesta.

 6. Anna

  Jag skulle vilja vinna ögonserumet för att jag ser de små kråkfötterna och önskar att jag kunde göra något åt dessa, lite fåfäng är man ju 🙂

 7. Paola

  Tomten ser att jag inte har fått sova ut,
  när han såg mig i morse gav han upp ett tjut.
  Påsig och mörk under ögonen, stackars mig.
  Jag behöver nåt som gör mig till en fräschare tjej.
  Dessa droppar från Murad skulle göra susen,
  jag ropar tillbaka tomten som står där ute trött och frusen!

  Följer/gillar som Paola Allegrini på fb och @mikkimuz på ig.

  God jul!

 8. Stina Polvi

  DARE TO BE YOUs tomte har jobbat hårt,
  Julafton är här, nu blir det svårt ?
  Att hinna till alla, ta sin årliga slädfärd – lämna paket när vi tittar på TV på årets Julvärd ???
  Ögonen är själens spegel och jag har mitt tristare område där-
  kråksparkar, tunn hud drömmer om MURADs lyx här-
  jag vill gärna vara fin för mig och dem jag har kär ???
  Jag önskar dig en God Jul , tackar för trevligt sällskap och hoppas ett härligt paket till mig vinna-
  det skulle göra mig till julens lyckligaste kvinna???
  GOD JUL !

 9. Titti skarp

  hej har aldrig testat så vore spännande kul att få chansen då ekonomin är inget vidare så hoppas jag vinna denna
  skulle bli så kul
  god jul

 10. Sara Ceder

  Perfekt när man närmar sig 40 och rynkorna runt ögonen börjar bli tydliga. Man kanske kan försöka stoppa tiden litegrann med detta lyxiga serum? Om jag vinner gäst bloggar jag gärna hos dig och berättar hur det funkar 🙂 God Jul!

 11. Caroline Oddsson

  Följer som carolineoddsson på instagram ? Jag är såååå nyfiken på detta serum! Till min förskräckelse så har jag börjat få rynkor runt ögonen… Min väninna har fått gråa hår ( men jag tycker mina ålderstecken är värre :P)
  Det vore fantastiskt att få prova någon riktigt bra ögonprodukt och ge huden den näring som den behöver. Tänk om jag kan få slippa rynkor i nåååågra år till?! Jag skulle bli oändligt glad!!! Jag hoppas att tomten är snäll ❤❤
  Tack för en fantastisk julkalender som jag öppnat med spänning varje morgon! Det har gjort december betydligt mycket roligare och det har varit lättare att gå upp trots att det konstant varit mörkt ute. Tusen tack för det och på återseende nästa år!
  God jul ???

 12. Maria C

  När tiden mot min ögonhy varit hård,
  behöver jag Murad ögonserums närande vård.
  Dessa lyxiga droppar önskar jag till min mogna hy,
  för då blir hyn spänstig, utslätad och ungdomligt ny.
  I en stressad tid vill jag ge min ögonhy en kick:
  mimimera rynkor och mörka ringar för en pigg och positiv blick.
  Alla ålderstecken suddas smidigt ut,
  och på min sorgsna uppsyn blir det garanterat slut!

  (Gillar på facebook Maria Carlweitz och instagram @myladymirjam)

 13. Ronja

  Följer och gillar på instagram och facebook 🙂
  Jag är jätte rädd för att börja få början till rynkor + att jag har mörka ringar under ögonen. Så detta hade vart underbart att vinna för att motverka det!

 14. Tingeling

  Är mörk under ögonen och ser trött efter ett hårt år med stress och skola, kansme detta serum kan få tillbaka lite livsgnista till ögonen och man slipper se 20 år äldre ut och kan börja nästa termin med ett fräscht utseende 🙂

 15. Lise-lotte Larsdotter

  Jag vill gärna minimera mina första rynkor och få borta besvärande mörka ringar!

 16. Amanda L

  1. Gillar och följer (_secondlifereplay)

  2. Mina ringar och rynkor under ögonen hör inte hemma på mig. Jag är förfanken 20 år och borde se ung och frisk ut.
  Kanske kan dagens lucka vara min räddning.

 17. Sara Källström

  Dessa trötta ögon behöver ha lite magi, med detta serum från Murad kan det ske, så jag vill gärna vinna de’! Efter trötta barnår och utmattning därtill har ögon och huden runt om inte precis fått föryngring! Vill gärna se piggare och gärna yngre ut, strama upp utan att ta till kirurgi, ja detta serum kan vara min räddning de’!
  God Jul!

 18. Milla

  Vill vinna för att stressen kråkfötter ge,
  Istället skulle detta få mig att le,
  Ljusar upp huden tar bort alla trötta spår,
  Önskar att jag denna får

 19. Anna J

  Skulle vilja vinna detta serumet för fira att jag efter tre år kämpade att få barn, Eftersom jag fick ett plus på graviditetstest innan jul. Så skulle behövas ett serum för se vaken ut.

 20. Anna

  Jag tror “att jag har fyllt 45” räcker som svar? Denna klapp är ju en dröm för alla oss som har. Att vinna vore verkligen SÅ kul! Detta är min absoluta favoritklapp denna jul! gillar och följer som pepsiab

 21. Andrea Breitholtz

  Åh ja, vad befriande skönt det vore att få använda detta fantastiska ögonserum som jag har hört så mycket gott om men som jag aldrig har tagit mig råd att köpa själv ❤?????❤

 22. Jessica Eliasson

  Låter perfekt för mig. Är ju 47 år nu men livet har varit ganska snällt. Men kråkfötter har jag. Skulle gärna recensera hur den fungerar. God jul!

 23. Anette

  GOD JULpå dig! Tack för en jättebra julkalender. Tyvärr har jag inte haft någon tur?det här serumet skulle ta bort några år

 24. Ida

  Åren och livet börjar sätta sina spår, och dessutom arbetar jag i en miljö som kan vara ganska tuff mot hyn. Då behövs något extra bra för att vårda huden, speciellt runt ögonen.

 25. Anni

  Gillar och Följer!
  Jag vill vinna för att jag använder inte ögonkräm för närvarande men sen jag har börjat jobba har jag definitivt känt ökat behov av ett bra ögonserum.
  God jul!

 26. Petra

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta till min älskade mor som ställer upp i vått och torrt för mig men tyvärr så har jag just nu som ensamstående och nybliven mamma inte möjligheten att unna henne något. Håller tummar och tår iallafall, god jul ♡♡♡♡♡♡

 27. Lina karlsson

  Har hört så mycket bra saker om det serumet! Jag börjar bli lite skrynklig. Märke stor skillnad efter att jag kom över 30 (är 32). Skulle vara gött å unne di torre o trötte rynkera o kråkföttera under ögonen så jag slipper se ut som ett russin om några år! Följer på insta (Sockerapa) och fb (lina Karlsson). God jul o gott nytt år!

 28. Sandra Nilsson

  Kråkfötter kan vara charmigt i viss mån, men när man som mig på 32 år har kråkfötter och trötta ögon så är det inte så roligt. Sen att man kanske får gästblogga här och skriva om denna produkt skulle va jätte kul!

 29. Linnea

  Jag vill vinna den här till min mormor, hon klagar ofta på sina påsar under ögonen så det skulle vara kul att hitta en produkt som kan hjälpa henne

 30. Camilla Sandmark

  Jag har otroligt nog aldrig provat något ögonserum tidigare trots att det skulle behövas. Det börjar ju dyka upp en del rynkor här och där och en del konstigt nog bara över en natt. Det är nog dags att göra lite förändringar i hudvårdsrutinen och det skulle vara toppen att få börja med detta.

 31. Madelene Abrahamsson

  Som 40+ skulle nog detta serum göra underverk för min hy. Och med en hy som blivit väldigt torr och känslig efter cellgifter och av hypotyreos som jag lider av. Så hoppas att denna fina vinst hittar hem till mej för då blir jag en väldans glad och lycklig tjej ❤️GOD JUL ???Gillar på fb och följer på Instagram @madde_cancersurvivor

 32. linda Henningsson

  Vad mina trötta,gråa 43-åriga ögon skulle vilja se liiite yngre ut
  säker på att detta serum är laddat med massa fint krut
  som råder bot på rynkorna till slut!<3

  Tack för fin julkalender och hoppas du har en bra kväll!

 33. Sophie

  Jag läser mycket,studerar och sover desto mindre.
  Det gör att rynkorna snart kommer att bli så stora
  att de glappar på sidorna och att ringarna under
  ögonen ser ut som permanenta blåtiror.
  Det måste jag hitta en lösning på… kan Murads
  Ögonserum vara svaret? Hoppas, hoppas det.

 34. Liisa

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Murad – ett ögonserum är verkligen något som jag skulle behöva! Nu ska man ju inte vara ledsen över de rynkor vid ögonen
  som blir fler och fler med åren! Men, jag är ständigt och jämt blå under ögonen, huden ovanför ögonen hänger ner och jag ser
  alltid ledsen ut! Jag röker ej, har aldrig rökt, vet att sådant visar sig i ansiktet med åren. Jag har dålig sömn på grund av de kroniska
  nervsmärtorna jag har, så det bidrar väl också till hur jag ser ut runt ögonen.

  Använder en ögoncreme varje kväll, men tror inte den är tillräckligt bra, vet ju att man får det man betalar för! Som sjukpensionär
  så blir det tyvärr de billigaste preparaten man köper, den lilla summan man får varje månad skall ju räcka till så mycket!

  Så skulle bli jätteglad om jag fick förmånen att prova det här fina serumet! Såå tacksam skulle jag vara!

  Tack för att jag fått deltaga i din jättefina julkalender! En stor eloge till dig, förstår att det är oerhört mycket jobb som
  ligger bakom alla 24 luckorna!
  Skickar dig en stor julkram!?

  Önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! ????
  På återseende!

 35. Malin Hedlund

  Hoppas att vinna,
  så att mina kråkfötter kan försvinna.
  Åren tar ut sin rätt,
  men jag önskar att det var spänt och slätt.
  Med lite tur kanske detta tar bort några år,
  men jag fortsätter att dölja andra spår.

 36. Sanna

  Har arbetat i ett par år med events, och ibland annat arrangerat vår årliga event Mammamingel i Norrköping. I samband med våra events har vi arbetat och stött på en hel del varumärken och företag, och Murad är en av dessa. Tyvärr har vi som arrangörer dock inte alltid haft möjlighet att själva testa på de produkter vi stött på, och så är fallet med just Murad, vilket skulle göra den här vinsten extra kul att få prova på.

  En bonus är ju förstås att det dessutom är ett ögonserum som är en fantastiskt produkt som jag just nu saknar. Hade varit underbart att gömma mörka ringar under ögonen och minimera rynkorna.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 37. Sjuksköterskan

  1. Gillar på båda
  2. Har ärftlighet för påsar under ögonen och ser tyvärr gammal och trött ut trots att jag inte är det. Har provat det mesta men inte detta serum, skulle bli så glad för lyxigt ögonpiff! (istället för puff, haha…)

 38. Corina

  Följer på Instagram (corinamcadbrand) och på Facebook (Corina Måbring Cadbrand)

  Hade varit en uppiggande och fräsig vinst! Mina trötta ögon har garanterat haft bättre dagar och nätter – ny bliven 3 barns mamma med stadiga mörka ringar under ögonen! Förövrigt låter produkten väldigt lyxig och hade varig toppenkul att prova! 🙂

  God jul!

 39. Larsson

  Jag önskar mig den av tomten.

 40. Lyra Silva

  Jag skulle gärna prova och berätta till dig och alla andra vad jag tycker om produkten. Jag älskar att testa saker och berätta efteråt men mest är det just sakerna som mina barn kan använda men jag skulle tänka mig att börjar bli ntresserad av skönhetsprodukter pch smink.

 41. Annika Nilsson Pettersson

  Med snart nio barn kan jag säga att det faktiskt känns som om de där mörka ringarna förföljer en dagarna i ända. Även om jag inte känner mig trött alla gånger – så ser jag trött ut! Ögonen ser trötta ut och ett serum skulle kanske göra underverk! Att då få prova ett serum som verkar mkt bättre än andra vore ju toppen, så kanske även en newbie som jag kan förstå vidden av bra hudvård 😉

  Följer på facebook (Annika Nilsson Pettersson) och instagram (drommenom11barn)

  familjenpettersson@hotmail.se

 42. Emmy

  Har nu fyllt 30 och har insett att huden inte ser ut som när jag var 20. Skulle vara jätteroligt att få testa och se om detta faktiskt tar bort det trötta runt ögonen! 🙂

 43. Tatiana

  Vore fantastiskt att vinna Murads ögonserum! Har haft en helt bedrövlig julafton där allt gick snett. Tårarna rinner och ensamheten känns men jag tröstar mig med Netflix <3 Och drömmen om en vinst. Tack för en helt outstanding julkalender! God jul och ett gott nytt år önskar jag dig!

 44. Becky

  Ett år till slutar snart och huden runt ögonen börjar att påpeka att man är inte längre så pass ung.Gärna vill jag testa Murad produkt med retinol och se förbättringpå min egen hud!

 45. Camilla Wiklund

  Tio är yngre är precis vad jag behöver! Jag har nämligen varit svårt sjuk de senaste åren, och förlorat så mycket. Har äntligen hittat rätt medicin, men oj vad jag har åldrats fort, sjukdomen har slitit på mig. Jag skulle verkligen älska att få lägga lite lyx på mig själv!

 46. annsofi

  Ett specialdesignat skydd.

  Den är taktiskt skräddarsydd.

  Den bygger, den helar

  Den täcker det som felar.

  Den skyddar och läker,

  det som av åren sker

  Efterlämnar huden fast, len och fin,

  doftandes ungdom, fullproppad med vitamin

  Slätar ut rynkor, som ung på nytt

  utseendemässigt är man som förbytt!

  åldern har fått kapitulera,

  av forna linjer syns inget mera.

  under min gran, jag hoppas få finna

  ett litet underverk som får mig att glimma.

 47. Anna

  Jag vill vinna med ålderns rätt – och berättar gärna hurdant serumet verkat!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.