Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 22

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 22

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 22 är öppnad och i dag har vi en riktigt fin lucka vill jag lova.

I dag öppnar vi en liten extra lucka kan en säga. Det är nämligen två sponsorer i dag som förgyller luckan. Inte bara OPI med ursöta små handkrämer utan även Glossybox och decemberboxen. Jag har redan fått hem min decemberbox men kommer inte visa innehållet förs efter dagens lucka då det är exakt samma innehåll i båda boxarna. Vill ju inte att ni skall veta innehållet innan ni tävlar.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 22

Jag tycker personligen att dessa två varumärken passar bra ihop då dom utstrålar lyx och glädje. Håller ni inte med? Båda står för härliga budskap och överraskar oss hela tiden med massa nyheter.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 22

Men vi börjar med dom ursöta handkrämerna Avojuice från OPI. Så små förpackningar att du kan lägga en i varje jackficka eller i handväskan. Och då det är olika dofter på alla så har du något som passar för varje tillfälle. Detta lilla presentkit innehåller 6st små OPI Avojuice handkrämer*. 

Varje flaska innehåller 30ml så det är inga problem att ta med sig några stycken på flyget. Dessa är för torr hud och är baserade på avocadoolja som tränger in väldigt snabbt och smidigt utan att lämna en klibbig hinna. Ja och självklart kan du även använda dom på kroppen om du vill.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 22

Och så går vi över till andra produkten i luckan, nämligen Glossybox* decemberboxen. Designen är rosa med maffiga elefanter. The Pink Power Box är en box inspirerad av er glossies styrka och positiva röst, vilket den mäktiga elefanten i designen representerar.

Jag tänker som sagt inte gå in på innehållet mer än den information Glossybox själva förhandssläppt. I boxen kommer ni finna en palett från Absolute New York med skuggorna Fluff, Prosecco, Soft Copper, Cashmere, Nutty eller Charred.

Dagens lucka är i samarbete med Glossybox & OPI.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 22 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill du vinna denna fantastiska lucka med produkter från OPI & Glossybox?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

65 Comments

 1. Joanna

  WOOOOW !!!! omg vilken dröm !!! älskar glossyboxar men jag promenerar inte på de men den är bästa av hela årets glossyboxar !!!! har så mpnga fina saker plus OPI har så många vackra dofter !!!

 2. Titti skarp

  hej jag hoppas vinna då jag ofta nu i vinter har problem med torra händer då jag håller på med ved vintertid
  så vore kalas kul att få chansen att vinna denna box
  skulle bli superglad och hoppas då mina torra händer blir bra
  God Jul

 3. Linda F

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna super lyxiga lucka. Som mamma till tre älsklingar är det så lätt att glömma av lyxen till sig själv. Barnen får det bästa och jag nöjer mig med en handkräm från Ica och ett lipgloss från hm. Att köpa fina lyxiga produkter till mig själv skulle jag nog aldrig göra. Skulle bli så oerhört glad! ❤️
  Tsptolk på IG

 4. Camilla billberg

  Vore roligt att få lyxa till det lite. Och jag har aldrig testat en glossy box så det vore jättekul ?

 5. Amanda

  1. Gillar och följer (_secondlifereplay)

  2. Jag borde vinna eftersom det hade gjort mig glad. Nej, fel. Mer än glad. Behöver man egentligen säga mer än så? Glädje är allt man behöver här i världen. Och jag känner att jag behöver hjälp med att bli glad.

 6. Stina Polvi

  Det vore härligt att avsluta året och börja nästa lyxig, en Glossie och OPI-fan som jag är , så vore detta ljuvligt <3
  Å, det vore verkligen lyxigt <3
  Önskar dig en fortsatt fin dag, kram:)

 7. Johanna

  Fyller år på juldagen men brukar bli bortglömd i julhetsen så det vore kul med en födelsedagspresent:)

 8. Caroline O

  Wow vilken fantastisk lucka och vilket underbart jobb du lagt ner på din julkalender! Jag är full med inspiration och sugen på att prova nya produkter ? jag har alltid varit nyfiken på glossybox eftersom jag hört mycket gott om det. Att få prova flera olika produkter i en och samma box låter faktiskt kul! Månadens höjdpunkt?! Handkräm går åt som smör i solsken. Jag skulle dela dessa med min fina mamma som älskar dessa söta handkrämer 🙂
  ? ?

 9. Fru P

  Jag har iår lovat mig att skippa julstressen och jag hatär lyckats riktigt bra! Så att vinna dessa fina produkter vore ju en jättefin belöning för att jag sköter mig!

 10. Love

  Följer på insta och Facebook (lovedalberg)
  Såhär 2 dagar innan jul och alla går på lov så sitter jag och skriver på mitt examensarbete. Det negativa med universitetet är att man inte direkt får något lov och jag nu dag ut och dag in måste plugga för att skriva klart en uppsats på 60 sidor. Eftersom jag måste göra detta är julkänslan på noll och skulle behöva lite pepp! Det här blir som en extra liten julklapp till mig själv för att få motivation nu i slutet av uppsatsskrivandet.

 11. Sanna K Strand

  Åh Glossybox!! Har alltid velat prenumerera på den men inte känt att jag har råd. Det vore en dröm som går i uppfyllelse att få vinna en box!

 12. Tingeling

  Jag tar hand om människor och djur, med spritade händer blir dom inte fina. Så önsjar mig detta super set så händerna får en present, sen är ju glossyboxen pricket över i som jag gärna testar på

 13. annsofi

  Gillar såklart

  julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att Glossybox och OPI hon får
  jag hoppas detta blir ditt
  makeup som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

 14. Malin Svensk Björck

  OPI produkterna älskar jag ! Men har aldrig testat Glossybox.
  Men det måste kännas lyxigt att få hem produkter varje månad och bli överraskad.
  Dom flesta överraskningar jag får är mindre roliga, som sjukdomsbesked och sånt.
  Vore helt enkelt jättekul att få testa en glossybox!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på fb, Malin Svensk Björck
  Ha en fantastisk fredag!

 15. Lise-lotte Larsdotter

  Vilken lyx att få hem skönhet i en vacker låda från dessa sponsorer båda. Handkräm är super för torrisar som jag och en glossig box med överraskningar skulle göra mig glad!

 16. rebecka

  Åå jag har drömt om glossybox ända sen de började- inspiration och bra produkter- så roligt! Men inte kunnat prioritera så mkt till mig själv. skulle bli så glad för en vinst! Och handkrämerna, fancy minst sagt!! gillat!

 17. Louise Johansson

  Denna vinst vill jag till min syster ge,
  då hon av småbarnsår behöver lyx se.
  Renovering av hus lägger till ack och ve,
  så denna lyx kommer äntligen få henne att le <3

 18. Gun Hilmerby

  Har aldrig haft den lyxen att testa dessa omtalade märken. Så det skulle vara en stor ynnest att få göra det. GOD JUL så ses vi på nätet!

 19. Sara Sandfeldt Ceder

  Jag visste att Opi hade nagellack men har inte sett dessa söta handkrämer förr. Perfekt för nariga händer ju. Och vinna glossyboxen vore ju en dröm. Massa härliga grejer. Om jag vinner kommer jag att ge bort godsakerna till älskade dottern och till min Mamma.

 20. Anja Lennartsson

  Skulle vara en dröm julklapp till både mej och min fina tonåring.

 21. Camilla Sandmark

  Håller med! En riktigt underbar vinst i dagens lucka och en som stimulerar min naturliga nyfikenhet. Det är ju alltid spännande med överraskningar, eller hur. Det kittlar lite extra i magen när man inte vet vad paketet innehåller och så är det ju här till viss del. Jag är dessutom smått beroende av handcreme eftersom mina händer utsätts för mycket i mitt arbete. en toppenvinst som det skulle vara toppen att vinna helt enkelt! Gillar på båda ställena redan.

 22. Malin

  Det skulle bli en underbar julklapp till mig själv.

 23. Andrea Breitholtz

  Jag vill vinna för att för en gångs skull skämma bort MIG SJÄLV ❤??????

 24. Linnea

  Älskar Glossybox och OPI, detta är ju min lyxiga drömklapp denna jul!
  Som student har man inte råd med mycket, så att vinna vore SÅ KUL!

  följer som pepsiab och som anna abrahamsson på Facebook

 25. Anna Johansson

  Jag tänker att denna lyx blir ett tack till min vän, ett sätt att för allt “ge igen!

  GOD JUL!

 26. Hannah N

  Ojojoj, Du levererar! Fantastistk priser, och god jul till dig. 🙂

 27. Johanna

  Ååh jag är så himla nyfiken på innehållet i Glossyboxen! Dessutom tycker hag att OPI gör riktigt bra lack men har ännu inte testat deras andra produkter. Det borde ju vara en mänsklig grundrättighet 😉 , så därför borde jag vinna den 🙂

 28. Maria Helmersson

  Älskar överraskningar och smink, vad kandå vara bättre en en Glossybox

 29. Maria S

  Jag skulle verkligen lite lyx i tillvaron behöva nu,
  som långtidssjukskriven kan jag inte unna mig dessa tu!
  Ska ut på socialträning i början på februari och höja min röst,
  men fram till dess kan jag behöva lite tröst!
  Delar självklart med mig till min mamma,
  som funnits där för mig jä__ar anamma. 🙂

 30. Emmy

  Upptäckte på morgonen att vi inte hade varmvatten, sambon upplyste mig sen om att det även innebär att det inte är någon värme i elementen. Pannan är trasig så nu står vi här två dagar innna jul utan värme och varmvatten så om du visste vad jag behöver lite uppmuntran, förutom värme 😛

 31. Sjuksköterskan

  Gillar dig på båda:)

  Älskar glossybox och var länge prenumerant, känner igen det där pirret av förväntan nu när jag ser boxen. Så svaret får bli att jag behöver pirr! Och mjuka händer förstås, så söta!

 32. Lina karlsson

  Åh var längesen jag testade glossybox! Vore kul med en julklapp till migsjälv då jag o sambon har snålat med julklappar till varandra. Och så har jag alltid torra händer så det vore ju perfa! Följer på insta (Sockerapa) och Facebook!

 33. Liisa

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Halleluja i höjden – tror det är finare och finare vinster i luckorna för varje dag, hur det nu är möjligt!
  Ännu mer fantastiska vinster och två till och med!

  Ett litet rim till de rara handkrämerna!

  OPI Avojuice – ett ljuvligt presentkit
  med flytande gott för handen min.
  Doftar ljuvligt den också gör,
  den fina doften helt säkert mig berör!

  Och ett rim till Glossyboxen:

  Den underbara Glossyboxen har säkerligen
  ett innehåll som duga heter!
  Har aldrig haft eller sett en sådan box,
  men är övertygad om att den gömmer
  rena rama ljuvligheter!
  Elefanten som dessutom mitt favoritdjur är,
  skulle göra mig i Glossyboxen än mera kär!

  Önskar dig en fin 4:e Advent och en riktigt God Jul! ????
  Det är en fröjd och ynnest att varje dag få vara med i din fina julkalender!

 34. Pernilla

  Det skulle vara superlyxigt att få skämma bort sig själv med denna fina box…

 35. Emelie B

  Detta kit vill jag till syrran vinna, då jag henne vid sminkbordet alltid brukar finna.

  Hennes aura består utav skönhet och glamour, och i Frankrike har hon lärt sig att säga bonjour.

  Mina rimm suger, men hoppas dem ändå duger.

  För att få överraka henne med detta i jul, ja det hade varit extra kul!

  GOD JUL

 36. Anna

  Skulle vara roligt att skämma bort sig själv med lite nya och oprovade handcremer och andra spännande skönhetsprodukter!

 37. Tatiana

  Ååh vilken fantastisk vinst du lottar ut!

  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna lyxiga gåva.
  Tänk vilken fantastisk klapp,
  så läckert packad i en box av papp.
  Innehållet är vad alla kvinnor vill ha,
  produkter för skönhet som är så galet bra!
  Händer så torra och spröda,
  behöver inte längre vara röda.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att denna vinst till mig fann.
  Ett grattismail från Annica i min inbox,
  och jag skulle glädjas för OPI och Glossybox!

  Följer både på Facebook och Instagram som _vieille_ame

 38. Sofie A

  Jag är gärna med <3

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

  Jag har precis fått reda på att jag tar examen i januari efter att jag klarat
  C-uppsatsen. Nu kan jag äntligen titulera mig som legitimerad F-3 lärare
  efter fyra år av blod, svett och tårar. Detta vore en uppskattad julklapp
  efter allt slit.

  /Sofie

 39. Irene Eliasson

  En doft av lyx och flärd,
  tillhör inte min vardagliga värld!
  Men ibland vill man drömma sig bort,
  klä sig fint och använda smink av exklusiv sort!
  Så lycklig den som detta får vinna,
  och kanske blir det jag som är en tursam kvinna!

 40. Gerdan R

  Mina fingrar spricker, blir torra och hårda
  nu behöver jag dem extra vårda
  och i ansiktet anar man spåren
  av glädje och sorg genom åren
  Vichyprodukterna ger mig en chans
  att återge hud och hy spänst och fuktbalans

 41. Milla

  Skulle mer än allt just nu behöva lite tröst,
  varit mycket sjuk och tappat min röst,
  mycket stress utan ro,
  snälla ge mig åter till glädje en tro

 42. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att jag tycker att förtjänar guldkant på vardagen. Som småbarns förälder har jag inte råd att prioritera mig själv. Denna vinst skulle även bli en perfekt julklapp till mig själv och jag som älskar överraskningar skulle bli överlycklig över denna glossybox!

 43. Yvonne

  Om det är något jag är beroende av så är det handcreme, jag står inte ut med torra händer och kan inte ens låta fingrarna snudda vid varann om jag är det minst torr. Gissa om jag ser dum ut med spretande fingrar och ett lätt gaaaaa de får gånger det händer och jag inte har handcreme tillgängligt?

  OPI:s cremer har så fina dofter och de små förpackningarna är perfekta att ha med, för det måste man alltid ha med sig, såklart.

  Därför vill jag vinna dem, älskar handcreme och OPI är en favorit. Glossybox då, varför? Det är ju en överraskning, en present med smått och gott, provsmaker på nya märken och det är alltid kul med överraskningar. Nej, inte alltid kanske.Inte skrämselöverraskningar. Det är aldrig kul.

  Glossybox är en glad överraskning!

  Kram Y

 44. Sophie Nilsson

  Min mamma har världens narigaste händer, men alltid de största handkrämstuberna.Hon skulle omedelibums få setet med handkrämerna, så att hon kan ta med dom överallt.Själv sitter jag och drömmer om en lyxig Glossybox, vid studier regnar det inte ner pengar över mig direkt, dessvärre inga roliga överraskningar heller…men vem vet..en snäll fe kanske vill göra mig och min mamma bortskämt glada..håller tummarna.☺

 45. Andrea

  Min syster har Glossybox och jag är alltid så avundsjuk på alla grejer hon får! Haha! så skulle vara kul att få en egen för en gångs skull. ?

  Följer på fejjan och insta. (@coffewithandrea)

 46. Charlotte Eriksson

  Behöver något mjukgörande och väldoftande för mina torra händer. Perfekt att ha med sig i väskan ?
  Instagram:candystar89
  Facebook: Charlotte Eriksson

 47. Martina

  Jag har så torra händer att huden på tummarna spricker – aj! Behöver verkligen bli bättre på att smörja in och med ett helt set från OPI kan jag placera ut dem lite strategiskt så att det alltid finns en till hands. Det skulle mina händer älska!
  Glossybox är ju som julafton – spännande överraskningar i en lyxig box. Den vill jag vinna bara för att jag älskar överraskningar!

  Följer som @Olahaym

  God jul!

 48. Larsson

  Wow! Skulle bli jätteglad om jag vann det här! Vad mer kan man önska sig?

 49. Linnea

  Jag önskar vinna boxen fylld med lyx och elegans,
  kanske är det hudvård, smink eller färg till ögonfrans,
  allt jag vet är att jag kommer att bli mycket nöjd,
  med boxen som för hela kroppen är en riktig fröjd.

  Gillar på Facebook och Instagram

 50. Sanna

  Det hade varit underbart att få överraska min älskade mamma med dessa härliga handkrämer. Hon blir nämligen alltid jätte torr om händerna (och blöder t o m ibland på grund utav torrheten), så dessa härliga handkrämer hade defintivt kommit till stor nytta hos henne. Glossyboxen hade hamnat hos mig då jag har varit så fruktansvärt nyfiken på dessa lyxiga skönhetsboxar som jag själv ännu inte provat på. Kanske innehåller den någon ny favoritprodukt? Såå spännande!

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 51. alexandra dahlberg

  jag har aldrig fått hem en glossybox. Har försökt få min man att ge mig det i present men han har nog inte fattat.
  Så därför vill jag vinna 🙂

 52. Emelie

  Följer på instagram – makeupbyblowfish och på Facebook med Emelie Ulfsparre

  Jag vill vinna för att mina händer alltid är så torra! Skulle passa perfekt att ha en handkräm med mig överallt i alla väskor och fickor 🙂 och på bordet vid datorn på jobbet! Glossybox är så roligt för en får verkligen testa olika skönhets relaterade prylar, loves it!

 53. Sandra Nilsson

  Jag skulle vilja vinna denna lucka för att jag är beroende av handkräm, dels för att jag tycker om att smörja in mig med väldoftande lotions men också för att min hy blir helt förstörd av vintern i kombination av mitt vårdyrke där man spritar och tvättar händerna ofta. Sen att Glossyboxen gör en riktigt nyfiken och sugen på att vinna det hemliga innehållet gör att jag vill vinna ännu mer:)

 54. Kattis Bergmansson

  Mina händer blir alltid så torra och spruckna på vintern så att det gör ont så detta skulle hjälpa både mina ömma händer och få mig att bli lite gladare som nybliven singel och helt ensam över julen.

 55. Moa Andreasson

  Jag följer på instagram genom mooaandreasson samt megapiixell. Samt facebook på Moa Andreasson. Skulle gärna vinna 1. pga väldigt torr hy 2. för att den där paletten, wow dröm! Letar efter något nytt nu när mina favorit skuggor är slut

 56. Madelene Abrahamsson

  Jag behöver bli uppiggad med denna färgglada vinst i vintermörkret ?Skulle vara en fin gåva att få. Håller tummarna hårt ? GOD JUL ?? Gillar på fb och följer på lnstagram @madde_cancersurvivor

 57. Sara Källström

  Älskar överraskningar! Och det är just denna lucka! Glossybox med massa spännande saker och OPI handkrämer som jag aldrig testat förr! Denna lucka kan bli succé! 🙂
  Dessutom är Glossyasken fin bara den också, säkert toppen för dottern att ha fina saker i sen efter mamma tömt innehållet ?

 58. Anja

  Åh vilken bra utlottning! Jag har aldrig själv unnat min att testa glossybox men är så nyfiken på dem och tycker att det är ett så bra koncept! Hade varit så kul att få se vad som kan gömma sig däri 🙂 Tandkrämerna hade varit bästa julklappen till mig själv år då jag jobbar i en bokaffär där man ständigt blir torr om händerna och får små skärsår från papper, men ändå måste ha fina händer inför kunder!

 59. Annika Nilsson Pettersson

  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson) och instagram (drommenom11barn)

  Jag vill ha lite motivation att ta hand om mig själv, testa nyheter och få lite färg i vardagen! Det behövs efter en hel del tråkigheter – det livar upp och kan få den bittraste människan att le igen <3

  familjenpettersson@hotmail.se

 60. Annette Jönsson

  Sliten trött med glåmig hy.
  Tänk denna vinst och jag blir som ny.
  Ett paket som ger mig energi
  Dessutom ligger en överraskning där i.

 61. Anna L

  Vilken lycka att få vinna lyxiga kit
  om allt detta verkligen blev mitt
  å vad jag ska gnistra och glimma under mitt nya år
  och nya produkter jag prova får
  en riktig lyckoklapp att få
  det blir segerdans runt granen då
  ljuvlig handkräm och snygga skuggor hurra
  bra att packa upp och njuta

 62. Pierre S

  Min kära är värd denna fina julklapp så jag provar att vinna och se henne bli glad. Värd allt i världen.

 63. Jennifer

  Jag har gillat din sida 🙂 jag hade verkligen, verkligen behövt lite lyx i mitt liv just nu. Glossybox prenumererade jag på fram till att jag blev sjukskriven och jag älskade den verkligen.

 64. T

  Jag vill vinna detta för att jag älskar makeup konst och jag vet att glossybox är väldigt bra för det! mina favorit verktyg att använda för att göra smink kost är dessutom just paletter, så även om det bara var det i lådan skulle jag ändå vara jätte glad (ärligt talat, jag skulle bli glad bara för att få den häftiga lådan). OPI skulle jag även vilja ha då torr och skadad hud verkar vara i släkten haha.

  min email är slothsama@outlook.com
  Jag har gillat både på instagram och facebook 🙂

 65. Carin D

  Överraskande lyx i härliga paket, det är det absolut bästa jag!
  Hoppas Tomten kommer med paketet till mig, då blir jag en härligt glad och lycklig tjej.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.