Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 21
Julen Arkiv

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 21

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 21 öppnad och vi fokuserar på att ge kroppen lite extra kärlek idag med produkter från Atache och B.O.N.

I måndags hade vi produkter från Atache som skulle ta hand om vårt ansikte, idag går vi över till kroppen och ser till att den får samma kärlek med produkter från Atache och B.O.N. På lördag hittar vi den tredje uppsättningen av produkter för ett annat område.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 21

Bara av att skriva denna lucka så blir jag otroligt sugen på att gå till badrummet och tappa upp mig ett riktigt härligt varmt bad och använda dessa produkter. Men dessa är till er så jag skall hålla mig. Blir faktiskt lite avis på den som vinner denna lucka!

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 21

B.O.N. Sensitive skin box*, här har vi boxen för dig med känslig hud på kroppen.

Boxen innehåller en handgjord tvål, Natural Olive & Rose Oil Soap av olivolja och med en doft av rosolja. Den är så pass mild att även spädbarn kan få använda den. Tvålen innehåller inga färgämnen, paraffin, parfym, konserveringsmedel, sulfater eller andra ytaktiva ämnen.

Med en tillverkning på 8 veckors härdningsprocess tror jag faktiskt att en kan känna sig lugn under tvättning.

Boxen innehåller även en närande olja, Nourishing oil som har kliniskt bevisade resultat på torr, flagnande eller kliande hud. Låter som en vanlig vinterkropp om ni frågar mig. Oljan skall inte lämna någon fet eller klibbig yta.

Med en blandning av naturliga oljor från avokado, druvkärnor, nyponros och vitamin E ger oljan näring till huden och skall förbättra utseendet på ärr, hudbristningar, rynkor, åldrande och uttorkad hud. Även denna är så pass mild att du kan använda den på spädbarn och även gravida.

Sista produkten i boxen är en fuktighetskräm, Intensive Moisturiser för kropp och händer. Du kan använda denna tillsammans med oljan eller bara som den är. Nourishing oil är berikad på naturliga oljor, urea, bivax och vitamin e. Här har vi krämen som skall förbättra hudens fukthalt, elasticitet, mjukhet och att huden skall bli fastare. En allergenfri doft och en pH balanserad formula som skall vara bra mot torr och kliande hud.

Så jag tror faktiskt att denna lilla box är perfekt dig som är känslig och behöver extra kärlek om kroppen.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 21

Men vi har ytterligare en produkt i luckan som jag gärna presenterar för er. En cleaning and body exfoliation från ATACHE som är perfekt att använda innan du nyttjar produkterna ovan. ATACHE Light Skin är ett skum som innehåller jojoba pärlor som exfolierar huden milt. Du använder denna gel på våt hud när du duschar eller badar genom att applicera med cirkulär massage. Vill du få lite mer riv i massagen kan du använda en hård svamp eller handske.

Dagens lucka är i samarbete med Atache och B.O.N.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 21 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill du vinna detta kit till kroppen?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply Lise-Lotte Larsdotter 21 december 2017 at 07:17

  Jag har verkligen problem med torr, stramande och känslig hud på kroppen så att få testa detta kit i vintertid vore toppen. larsdottetrl på Instagram.

 • Reply Camilla billberg 21 december 2017 at 07:19

  Detta lät ju som rena drömmen. Jag har diabetes och tråkigt nog torkar medicinerna ut huden. Jag unnar mig sällan något extra då allt går till barnen så detta vore världens bästa julklapp om jag fann det under granen.
  Produkterna lät som att de skulle passa mig perfekt ❤ God jul ❤

 • Reply Jerker 21 december 2017 at 08:32

  Jag vill överraska min fru med hennes favoriter 🙂

 • Reply Titti skarp 21 december 2017 at 08:37

  jag är 44 + och vintertid är en pina för mig då det gäller huden ,blir torr och det kliar
  jag bor på landet så grejar mycket med ved och sågspån så blir torr både på händer och i ansikte
  har ej funnit dom rätta produkterna som kan ge mig hopp till det bättre så hoppas på tur i lucka 21

 • Reply Joanna 21 december 2017 at 08:52

  Det låter precis som nånting perfect till min hud där jag hade eksem på ansiktet ett tag och det kommer tillbaka då och då !!! jag måste ha nån bra hudvård att hålla det borta !!

 • Reply My Thulin 21 december 2017 at 09:23

  Verkar vara fantastiska produkter som jag aldrig fått glädjen att testa 😀 så nu hoppas jag att jag får möjligheten att skäma bort mig själv lite 🙂

 • Reply Johanna 21 december 2017 at 09:25

  Men alltså, wow! Min känsliga hud tål inte så många produkter så jag brukar köra vissa babyserier… det skulle vara underbart med ett ”vuxet” kit att pampra mig med under söndagsbadet!

 • Reply Amanda L 21 december 2017 at 09:57

  1. Föler (_secondlifereplay) och gillar.

  2. Det vore toppen att vinna något parfymfritt nån gång. Jag jobbar nämligen på en parfym- och giftfri förskola. De parfymfria produkterna jag använder nu är jättetråkiga och känns otroligt BLÄÄ.

 • Reply Sara Ceder 21 december 2017 at 10:31

  Åh vilken perfekt gåva att ge min mamma som har supertorr hud på vintern och är dålig på att pyssla om sig själv. Har själv inte provat produkterna men det låter verkligen härligt med naturliga oljor och massa härliga vitaminer. Perfekt till vintertorr hud.

 • Reply Alexandra A 21 december 2017 at 10:52

  Varför skulle jag vilja ha detta kit till kroppen? Jag tycker alltid det är svårt att försöka motivera varför just jag ska vinna något. Varför skulle just jag vara värd det här före alla andra? Just nu är jag inne i en jobbig period. Jag har en klump i magen som inte vill försvinna, jag känner mig nedstämd och har inte alls samma ork som jag brukar. Mina kollegor säger att jag verkar stressad, min sambo har frågat varför jag börjat prata mycket tystare. All ork går till barnen just, men jag skulle behöva lite tid för mig och min kropp också, så därför .. just därför .. vore detta perfekt att vinna, att lägga sig på kvällen, i ett varmt bad och bara försöka njuta!

 • Reply Malin Svensk Björck 21 december 2017 at 11:17

  Jag har väldigt torr hud och hår i alla år lidit av torreksem på vintern. Vill helst slippa kortison krämer eftersom det förstör huden på sikt.
  Detta kit låter som ren drömmen för torr hud!
  Kanske skulle slippa eksem den här vintern och slippa riskera att få stora köttsår på låren.

  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en underbar dag!

 • Reply Sanna K Strand 21 december 2017 at 11:21

  När man är tjock och svullen
  För att man i magen bakar ”bullen”
  Då är det lätt att glömma kroppen,
  man har ju så mycket annat i knoppen.
  Lite bra produkter från Atache och BON
  Skulle få min stackars kropp att må kanon!

 • Reply Anja Lennartsson 21 december 2017 at 11:34

  Med problem hy vill jag att med detta kit ska bli som ny

 • Reply Tingeling 21 december 2017 at 11:45

  Man känner sig så grå och trist nu under vintern och mörkret. Detta skit kanske kan få en att få tillbaka lite lyster 🙂

 • Reply Lina karlsson 21 december 2017 at 11:58

  Jag skulle faktiskt vilja vinna detta till min mamma! Hon har aldrig testat någon direkt bra kroppsvård och hon är SÅ TORR och kliar sig väldigt ofta! Hon är världens bästa person och mormor så jag tror hon hade blivit jätteglad! Följer på insta (Sockerapa) och Facebook!

 • Reply Maria Helmersson 21 december 2017 at 13:28

  Det här är något som är skönt för kroppen Ända från foten upp till huvudknoppen

 • Reply Andrea Breitholtz 21 december 2017 at 13:53

  Ja min kropp behöver verkligen pysslas om och detta är något jag drömmer om att få prova ❤?????

 • Reply Anna bäckman 21 december 2017 at 14:38

  Kit från Atache och B.O.N. ger extra lyster,
  så att min hy slipper vara så vinterdyster

 • Reply Liisa 21 december 2017 at 14:42

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Jag skulle vilja vinna detta kit till kroppen för en upplyftning, för att ge huden fukt och omtanke och få bli behandlad av lite
  lyxigare och bättre hudprodukter. Tror att man får det man betalar för, att de produkter som är lite dyrare faktiskt är
  bättre för huden, är av bättre kvalitet, ger mer fukt till exempel.
  Som sjukpensionär har man tyvärr inte råd att lägga så mycket pengar på sig själv,
  det mesta går till det absolut nödvändigast; hyra, värme, mat, livsviktiga mediciner.
  Så skulle bli jätteglad och tacksam över dagens vinst!

  Atache och B.O.N – för huden ett specialdesignat skydd,
  ja, den är faktiskt skräddarsydd!
  De lyxiga och fina hudvårdsprodukterna bygger och helar,
  de även täcker det som i hyn felar.
  Krämerna skyddar och behövlig fukt ger,
  hjälper huden till återhämtning av den
  påfrestning som av alla åren sker!

  Önskar dig en fin dag!?✨?

 • Reply Malin 21 december 2017 at 15:31

  Men vilken fin tävling det är klart jag hänger på
  Om jag vinner ska min mamma Åsa denna gåva få.
  Hon är en fantastisk mamma och mormor som hjälper oss mycke’
  Snäll, omtänksam och världsbästa i mitt tycke.
  Hon förtjänar verkligen lite lyxig skönhetsvård,
  Ger gärna till andra men tar sig själv aldrig råd.
  Gillar på både facebook och instagram önskar er en trevlig dag, hoppas innerligt att vinnaren blir jag

 • Reply Anette 21 december 2017 at 15:34

  Vilken lyx att ta sig egentid och bara njuta av livet! Det behöver jag just nu känner jag:)

 • Reply Tatiana 21 december 2017 at 16:14

  Jantelag släng dig i väggen är du snäll,
  för denna motivation kan jag komma att få skäll.
  Det passar inte att säga man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja.
  Jag är mamma och väldans bra, så det så,
  leker, stöttar, uppfostrar och håller på.
  Förtjänar inte det att firas lite ibland så säg,
  som med härlig kroppsvård bara för mig?
  Med torr och kliande kropp,
  orkar man ju inte alltid vara på topp.

  God Jul Annica! 🙂

 • Reply Gerdan R 21 december 2017 at 16:22

  Min man har psoriasis över hela kroppen och på vintern blir huden extra torr och fnasig. Den flagnar och han lämnar avflagnade fjäll överallt i huset. Han år väldigt beroende av att smörja in sig varje dag med olika oljor och krämer. Men ingenting hjälper särskilt bra och jag blev riktigt nyfiken på vinstprodukterna. Så underbart om jag kunde hjälpa honom med hans svåra problem. Jag är faktiskt sugen på att prova de här milda och välgörande produkterna själv på mitt torra vinterskinn..

 • Reply Sara Källström 21 december 2017 at 17:06

  Gillar på fb och följer på instagram! obosara82

  Lät helt underart när jag läste att du ville tömma upp ett härligt bad och bara njuta av dessa produkter och ha det gott! DET är precis vad jag skulle vilja göra och därför är denna vinst helt fantastiskt bra! Unna mig själv en SPA stund i badrummet med härlig musik och bra produkter!

 • Reply Anna 21 december 2017 at 17:13

  Åh, jag blir så lycklig över att någon lyckas skaka fram lyx även till oss som är allergiker! Tack! Ett sådant här set skulle naturligtvis förgylla min dag något alldeles enormt, eftersom jag som fyrabarnsmamma måste hålla hårt i plånboken. Brukar få hålla tillgodo med olivolja ur skafferiet när huden inte mår bra – men skulle älska en snygg och vårdande serie på badrumshyllan!

  Ha det gott!

 • Reply Millah 21 december 2017 at 17:42

  Varför jag vill vinna denna till kroppen,
  därför den till torraste huden verkar toppen,
  med en hud så torr och dyster,
  behövs på vintern näring och lyster,
  vilket detta skulle ge,
  och därför få mig att mitt största le!! 🙂

 • Reply Sofie A 21 december 2017 at 18:53

  Jag är gärna med <3

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

  När CSN lönen inte räcker till för behövlig sminkshopping
  ja då kan man tävla hos daretoyou med en förhoppning,
  dessa produkter skulle ge mig en vacker elegans,
  med min nuvarande ekonomi kan jag ej dem köpa- inte en chans,
  likt Askungen som drömmer om bal på ett slott,
  drömmer jag om ett hudvårdskit så flott,
  så till en fattig men glad högskolestudent,
  skulle detta bli en uppskattad julpresent

 • Reply Camilla Wiklund 21 december 2017 at 19:14

  Åh vad härligt stt få provs nya spännande produkter till min vintertrötta och torra hy!

 • Reply Ellen E 21 december 2017 at 19:32

  Jag är tyvärr dålig på att smörja in mig. Skulle vara så roligt att vinna och få lite motivation till att ta hand om kroppen på det sättet som den förtjänar!

 • Reply Annica H 21 december 2017 at 19:32

  Huden blir lätt torr, när man bor långt uppe i norr. Därför behöver jag hudvårdsprodukter som effektiva är, så att jag slipper onödiga besvär. Återfuktande lyx av bästa kvalité, skulle vara drömjulklappen att till mig själv ge.

 • Reply linneajosefin 21 december 2017 at 19:37

  Min torra hud hade verkligen behövt lite omtanke. Följer på insta som linneajosefincom och facebook Linnea Mellblom

 • Reply Camilla Sandmark 21 december 2017 at 19:42

  Det här kitet vill jag gärna vinna för att kunna ta hand om och skämma bort min hud lite efter de strålningsbehandlingar jag har gått igenom. Den har tagit stryk men håller nu på att läka och jag kan återigen använda precis de produkter jag vill och dessa verkar ju toppen.

 • Reply Irene Eliasson 21 december 2017 at 20:24

  Älskar att bo här uppe i norr,
  problemet är bara att på vintern blir man så torr!
  Kräm, salva, olja ja produkterna är många,
  och vintermånaderna är långa!
  Så jag tar chansen att få vinna denna produkt,
  som tillför min hud både spänst och fukt!

 • Reply Ulrika Armano 21 december 2017 at 20:33

  Torr humor funkar men torrt face är kasst!
  För mig är det en evig last.
  Får eksem och utslag av det mesta.
  Men har hört att Attaché och B.O.N är de bästa.
  Då min stressnivå alltid är hög
  Behöver jag kräm som höjer och känner jag dög (nödrim)
  Att få vinna vore stort, helt galet!
  Jag hoppas innerligt jag blir förstavalet…:-)

 • Reply Annika Nilsson Pettersson 21 december 2017 at 20:59

  Efter lite av en kris för hela kroppen (och resten av familjen) så skulle man behöva en boost. Detta paket vore en ljuvlig boost för kroppen, så den skulle jag inte säga nej till. Kanske skulle den pigga upp så pass att jag skulle springa ut i mellandagarna för att shoppa liknande till resterande familjemedlemmar 😉

 • Reply Malin R 21 december 2017 at 21:38

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kommer du säkert få skäll! För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja! Jag är mamma och väldans bra, så det så! Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg? Som med detta lyxiga kit från daretobeyou, endast till mig?

 • Reply Johanna 21 december 2017 at 21:52

  Jag har känslig hud. Nu är det visserligen mest framträdande i ansiktet pga rosacea. Min tvååriga tjej duschar ofta med mig och det vore ju toppen om vi kunde ha samma duschprodukter. Många gånger tycker jag att
  barnens duschtvålar är så starkt parfymerade och uttorkande.

 • Reply Anna Johansson 21 december 2017 at 22:57

  Jag är känslig och behöver kärlek! Vi verkar vara en sån där match man väntar på – jag och ATACHE!

  GOD JUL!

 • Reply Larsson 21 december 2017 at 23:15

  Jag behöver bli bättre på att ta hand om mig själv.

 • Reply Carina RA 21 december 2017 at 23:23

  Duschar mycket eftersom jag tillbringar min fritid i stallet och på gymmet.
  Behöver därför bra produkter som vårdar huden!

 • Reply Madelene Abrahamsson 21 december 2017 at 23:37

  Jag har fått väldigt torr & känslig hy av cellgifter så detta är en drömjulklapp för mig ❤️Håller tummarna att vinsten hittar hem till mej för då blir jag en väldans glad & lycklig tjej ❤️?God Jul ❤️??

 • Reply Madelene Abrahamsson 21 december 2017 at 23:39

  Glömde skriva att jag gillat på fb/Madelene Abrahamsson och följer på Instagram @madde_cancersurvivor

 • Reply Anna L 21 december 2017 at 23:44

  Torr och fnasig
  jag blir knasig
  Vill ge huden en chans
  att reparera sig med glans
  Vara rädd om mitt skinn
  och mer än produkterna vinn
  slippa känna mig glåmigt dyster
  när jag får mera lyster
  huden blir len
  och jag börjar stråla igen
  Tänk om jag vinner
  så kanske både ålderstecken och slitenhet försvinner

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.