Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 16

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 16

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 16

Vi har fokuserat på ögon, läppar och naglar i tidigare luckor är det inte dags att lägga lite fokus på basen nu då?

Så i dagens lucka tar vi oss an basen med No7 Stay Perfect Foundation, nyansen “Warm Ivory” är den utvalda till dagens lucka. Denna foundation fick jag titta lite på under pressveckorna och fastnade direkt. No7 Stay Perfect Foundation är sammetslen och otroligt lätt.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 16

Tyvärr har jag inte testat den under en längre tid då denna nyans är något för mörk för mig just nu. Men under några timmar hemma har den fått sitta på och jag är väldigt nöjd. Denna cremefoundation ger en naturlig finish med lyster (om du väljer rätt nyans självklart).

No7 Stay Perfect Foundation innehåller återfuktande E-vitamin och provitamin B5 samt stärkande ceramider och solskyddsfaktor 15. Finns i 24 olika nyanser så det borde finnas något för alla hudtoner. Den är Hypoallergen så även du med känslig hy kan dra nytta av den.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 16

Flaskan känna rätt lyxig då den är e ordentligt glas och sitter finns i handen. Plus då det är pump och ej pipett. Just pipett tycker jag kan bli väldigt kladdigt när det kommer till foundation.

Dagens lucka är i samarbete med No 7 .

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 16 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill du vinna denna  No7 Stay Perfect Foundation nyans Warm Ivory?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

29 Comments

 1. Eva Sjöström

  Jag vill vinna för jag har hört att No 7 är så bra! Dessutom är jag på jakt efter en ny foundation till min känsliga hy ❤️

 2. Anna

  Under vintern får jag så “tjusiga” röda streck i ansiktet att jag mer än gärna döljer dem med en bra foundation. Färgen kan definitivt passa mig!

 3. Amanda L

  1. Följer (_secondlifereplay) och hillar!

  2. Jag vet inte om det är exakt min färg. Men chansen är stor att den är det! Enligt bilden att döma är det i samma färg och nyans som tidigare foundations jag haft under sommaren.
  Har haft foundationsuppehåll i ett år nu. Längtar efter att börja igen. Kanske är det här starten igen (dock kommer jag inte kunna ha den föränn det är dags för solen tittat fram).

 4. jenny

  Följer på Ig (Benzelin) och på facebook.

  Med känslig hy som jag tyvärr haft mycket problem med dem senaste åren, har det varit mycket ångest! Har gått till en hudterapeut som äntligen fått ordning på hyn och jag känner mig självsäkrare och finare i hyn än någonsin. Har nästan inga problem längre! Sminkar mig nästan aldrig längre pga att jag märker hur min hy reagerar. Vill gärna testa detta märke och se om min hy mår bra av det, då detta ska vara anpassat till känslig hy. Jag älskar smink och att vara kreativ så sätt men det är inte värt att förstöra sin hy med dåliga produkter.

  kram jenny

 5. Titti skarp

  hej spännande att finna en foundation som är riktigt bra hoppas jag så på denna låter lockande sammetslen och bra konsistens så hoppas
  på tur i lucka 16
  vore så roligt att prova

 6. Joanna

  den foundation våre fint för min hud ! hade lite problemet med eksem och det syns lite så behöver bra cover !

 7. Emma hjorth - Mamma till william

  Hej jag är med och tävlar!
  Jag vill så gärna vinna,
  *Gillat på instagram /Lillemmish_ )
  *Gillat fb (Emma hjorth)

  Håller tummarna hårt hårt

 8. T

  Jag skulle vilja vinna denna för att den är väldigt lik min egna hudfärg, och jag har bokstavligt ingen foundation alls på grund av liten budget, så det skulle vara jätte kul att få vinna 🙂

 9. Sanna

  Här hemma äger jag faktiskt inte någon foundation längre, då det var en av alla produkter som rensades ur ibland sminket för några dagar sedan.Det visade sig nämligen att det inte var något kvar av min gamla från Make Up Store. Det vore därför fantastiskt att vinna hem en ny, och extra spännande då det kommer från ett varumärke som jag inte provat på förut.

  Kram Sanna

 10. Emmy

  I sommar ska jag gifta mig och behöver en foundation som får mig att stråla dagen lång så skulle vara fantastiskt kul att få testa denna 😀

 11. Anette Eriksson

  Min nuvarande foundation är på tok för ljus just nu. Jag har varit en vecka i Egypten och lyckades få lite färg. Warm Ivory är nog helt rätt för mig nu

 12. Isabelle Hedström

  Jag har haft samma foundation länge nu. Skulle vara så kul att testa något nytt, & det är min färg!

  Gillar på facebook : Isabelle Hedström
  Följer på instagram : isabellehedstrom

 13. Andrea Breitholtz

  En bra foundation är ju själva grunden till snygg makeup. Den foundation jag har nu visade sig vara rent ut sagt urkass. Det hade varit helt underbart härligt att få kasta den och ersätta den med högsta kvalitet ❤?????

 14. Anette

  Hej på dig! Den här vill jag vinna för jag vill inte vara en sån här blekfis:)

 15. Tingeling

  Har hittills inte hittat en fundation jag gillat, så skulle vara kul att prova på denna och se om det var något för mig

 16. Liisa

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Till sinnet så är jag ungdomligt yster,
  men hyn behöver mera lyster!
  För om dagen kanske varit slitsam och hård,
  behöver huden ännu mera vård.
  Men med hjälp av No7StayPerfect Foundation
  blir min hy len och fin!
  Förutom att den har stärkande ceramider och
  solskyddsfaktor, så innehåller den
  återfuktande vitamin!

  Önskar dig en fin Adventshelg!

 17. qat

  Därför att det är precis min hudfärg. Jag skulle jättegärna vilja ha möjligheten att jämna ut både hudytan och hudfärgen litegrann istället för att se så flammig ut som jag så ofta gör. Skulle vara en riktig drömklapp som får mig att känna mig fin hela 2018.

  Facebook: ana scylla
  insta: anascylla

 18. Lyra Silva

  Följer dig på instagram men har problem med att följa om och om igen vet inte varför.
  Jag önskar att vinna så att jag känner mig fin på julafton. Har precis opererat min sköldkörtel och känner som jag tappat min självkänsla redan. @arylavils

 19. Lina karlsson

  Jag tror att denna skulle passa mig perfekt! Är väldigt guldig i hudtonen, plus får extremt känslig hy på vintern! Har hört mycket bra om no7 och det vore kul o testa märket! Följer på fb och insta (Sockerapa)!

 20. Stina Polvi

  Warm Ivory använder min ena dotter , så det vore en toppenhärlig Julklapp 🙂 <3
  Ha en fortsatt fin kväll,
  Kram,
  Stina

 21. Camilla Wiklund

  Jag har ju så himla känslig hy, och måsta vara nogrannoch försiktig när jag väljer produkter. Men den här har jag inte provat, den låter ju toppen! Det är så trist att behöva avstå från smink bara för att man är rädd att reagera och få utslag.

 22. My Thulin

  Vem vill inte ha den perfekta basen, sjävklart vill jag vinna detta fina pris 😀

 23. Gunilla.M.B

  Dessa välgörande produkter för kroppen , blir garanterat toppen ! Den kommer återfå sin “glans” , om den bara får en chans !

 24. Ingegerd Rönnlid

  1. Gillar på Instagram och Facebook
  2. Jag tycker det skulle vara perfekt att ge min svärdotter denna foundation. Hon önskar sig smink av hög kvalitet i julklapp och hon har precis de rätta färgerna för No7 Ivory. Jag tycker som du att flaskor med pump funkar bäst.

 25. Larsson

  Den hade passat mig perfekt.

 26. Caroline O

  Åh, vore prefekt för mig! Har tidigare provar no7 produkter och har varit såååå nöjd! Min nuvarande foundation är snart slut och det vore perfekt med en ny ?
  Följer på instagram som carolineoddsson, och gillar på fb, såklart 🙂

 27. Carina

  För att jag ständigt är på jakt efter den perfekta basen. Har fått en hel del pigmentfläckar med åren som jag vill dölja, men vill samtidigt inte se ut som om jag är jättesminkad.

 28. Amanda

  Följer på insta: Amandalotta, fb: Manda Nyman
  Perfekt till alla julfester!

 29. Anna L

  Blek om nosen i vintertid men vill gärna känna mig fin och mild och len och tror att detta är en nyans som skulle passa mig bra! Vore roligt att testa denna foundation.

  @zemam på Instagram Anna Larsson på Facebook

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.