Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 12

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 12

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Även vuxna behöver söt ibland så idag öppnar vi Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 12 och bjuder på massa härliga Jelly Belly´s!

Idag öppnar vi troligen julkalenderns sötaste lucka. Vi har fyllt luckan med massa söta och busiga produkter från Jelly Belly. Jag hoppas att ni alla inte sitter på godisförbud nu för detta är verkligen en rolig lucka. Varje jelly belly har sin smak och jag lovar att du kommer hitta dig en favorit. Jag har en god vän som älskar “Smörade Popcorn”, jag personligen kan inte bestämma mig för vilka jag tycker bäst om. Det finns så otroligt många smaker.

Jelly Belly´s åtta första smaker som kom 1976 var: Körsbär, “Root beer”, “Cream Soda”, Mandarin, Grönt äpple, Citron, Lakrits och Vindruva. Lite udda smaker om ni frågar mig. Men å andra sidan finns idag smaker som tex: Stinkande strumpor, ruttet ägg, våtservett och konserverad hundmat. Så allt finns det smaker för alla. Men nu skall vi inte bara prata om konstiga smaker för det finns så många underbara smaker som gärna får ligga i min godisskål.

Är du glutenintolerant så har du nu hittat ditt godis. Jelly Belly innehåller inte vete, råg eller havre. Den modifierade livsmedelsstärkelse som används vid tillverkningen av våra bönor är majsstärkelse. (Bönorna är vegetariska och fria från azo-färgämnen, gluten, jordnötter och mejeriprodukter) Visste ni att det tar 7 till 21 dagar att tillverka en Jelly Belly geléböna. Helt otroligt, men nu kanske en kan förstå varför dom kostar en del ute i butik.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 12

Idag kan ni vinna nästan ett helt kilo Jelly Belly, närmare bestämt “Jelly Belly 50 smaker*” (329SEK). Presentboxen innehåller alla de 50 officiella Jelly Belly smakerna.

A&W® Cream Soda, A&W® Root Beer, Berry Blue, Blueberry, Bubble Gum, Buttered Popcorn, Cantaloupe, Cappuccino, Caramel Corn, Chili Mango, Chocolate Pudding, Cinnamon, Coconut, Cotton Candy, Crushed Pineapple, Cherry Cola, French Vanilla, Green Apple, Island Punch, Juicy Pear, Kiwi, Lemon Drop, Lemon Lime, Licorice, Mango, Margarita, Mixed Berry Smoothie, Orange Sherbet, Peach, Piña Colada, Plum, Pomegranate, Raspberry, Red Apple, Sizzling Cinnamon, Sour Cherry, Strawberry Cheesecake, Strawberry Daiquiri, Strawberry Jam, Sunkist® Lemon, Sunkist® Lime, Sunkist® Orange, Sunkist® Pink Grapefruit, Sunkist® Tangerine, Toasted Marshmallow, Top Banana, Tutti-Fruitti, Very Cherry, Watermelon och Wild Blackberry.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 12

En annan rolig produkt som ni kan vinna idag är Jelly Belly Luftfräschare* (49SEK). Luckan innehåller två stycken luftfräschare i doften “Very Cherry” och “Wild apple”. Så nu kan även bilen lukta gott, eller varför inte i något utrymme i hemmet som kanske inte luktar precis så där jätte gott. Kom dock ihåg att dessa inte får förtäras!

Är du lite små sugen på dom där konstiga smakerna som jag nämnde ovan? Lugn jag kommer skicka med två påsar med prover på lite udda och konstiga smaker.

Dagens lucka är i samarbete med Jelly Belly.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 12 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Vilken smak skulle du vilja ha på en Jelly Belly?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

48 Comments

 1. Caroline Torbjörnsen valberg

  För att jag aldrig testat dem 🙂

 2. Titti skarp

  hej har aldrig smakat dessa men önskar nåt med röda bär skulle locka hoppas på tur

 3. Lise-Lotte Larsdotter

  Jag älskar körsbärssmak och skulle vilja prova framför allt Very Cherry, Sour Cherry och Cherry Cola! Jag är så nyfiken på att få testa dessa och alla andra smaker! Hoppas på tur!

 4. Emma Näslund

  Ananas skulle jag vilja ha! Älskar smaken av Ananas och äter de jämt- trots att jag är allergisk mot den råa (och godaste) formen av det.. Följer på både Instagram (naslundemma) och Facebook (Emma Näslund)

 5. Hannah N

  Jelly Bellys är en barndomsfavorit, och även en favvis som vuxen…en bra smak de kunde lägga till är eran fika sötsaker dammsugare (eller marsipan). God jul!

 6. Anja Lennartsson

  En smak av julmust

 7. Anneli P

  gillar både på facebook och instagram. Smaken jag skulle vilja ha nu till jul är Rocky Road!

 8. Lina karlsson

  Nyklippt gräs eftersom det borde smaka så gött som det luktar! Hehe! Fast strawberry cheesecake lät ju oxå helt fantastiskt gott! Följer på fb och insta (Sockerapa!)

 9. Anna

  Som glutenintolerant (dottern också) blir jag så lycklig över en sådan här vinst i kalendern! Gulle dig, som min andramamma skulle säga! Personligen skulle jag föredra körsbärssmak… tror jag ger svettfötterna till dottern…!! 🙂

 10. Sandra Nilsson

  Mmm mumsig vinst idag! Jag skulle vilja ha rabarber med vanilj, eller flädersmak, det tror jag skulle vara riktigt gott.

 11. Andrea

  Haha vilken rolig och udda lucka!
  Jag skulle vilja ha en jelly Bean med kanelbullesmak. Det kanske inte är gotti verkligheten, men i mitt huvud låter det gott iaf. ?

  (Följer på insta och fb @coffeewithandrea)

 12. Anna Lindh

  Jag skulle vilja smaka Toasted Marshmallow om jag måste välja, men alla låter så smarriga! VIlket toppenpris!

 13. katarina

  Gillat
  Smak: Prosecco

 14. Sara Källström

  En kombinationssmak av härlig Citron och ingefära!!
  Följer/gillar! obosara82

 15. tova

  Kanel =) Har tyvärr inte instagram så jag får hoppa vinstchansen…

 16. Ulrika Ahnberg

  Ja minns när min syster och jag va i usa precis efter Harry potter filmen släppts då Dumbledor äter jelly beans. Vi va på naturhistoriska museet och så fick vi syns på en jelly beans box snabb va ja och skulle smaka och fick en som smakade sååå bedrövligt minns inte om de va bugger eller vomit men fick spotta ut den i handen haha!
  Har sen dess varit lite rädd för att äta jelly beans trots att ja vet att de finns goda smaker oxå men ja skulle så gärna vilja vinna denna box till min systerson som hört denna berättelsen om New York.
  Om ja vinner den till han så kanske jag blir modig nog att ta och smaka en 🙂
  God jul

 17. Malin Öhlund

  Jag skulle vilja ha en mangosmak, mums!
  Följer dig på instagram i namnet @mmalinohlund och på facebook:)

 18. Sanna

  Vilken rolig tävling, men så himla svårt att välja ut en smak då det redan finns så många. Men vad sägs som viol, det kanske inte finns?

  Följer dig på Instagram (mammasvardag) och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 19. Malin R

  Jag gillar såklart på IG och Facebook!

  Mitt förslag är: Bajsblöja -så där riktigt jäklig som de bara kan vara när de är som allra minst och sötast!

  Det finns två personer som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med kloka ord,
  som nyfiket studerar omgivningen och vår jord!
  Som älskar att sitta i våra famnar och bara slappa
  -vi är så glada över att vara just Theo och Lilys mamma och pappa!
  För alla som känner dessa två är det ingen hemlighet,
  att sällskapsspel i alla dess former är de bästa de vet!
  Med Jelly Belly blir förutsättningarna som bäst,
  för att julen ska bli en (äckligt) underhållande fest!

 20. Tingeling

  Jelly beans är det bästa godiset! Jag hade velat haft grönt te smak 🙂

 21. Johanna

  Blodapelsin skulle vara mumsigt!

 22. Linda

  Gissa om jag skyndade mig in när jag såg detta på Instagram! Äääälskar Jelly beans (och allt annat godis haha).
  Eftersom jag gillar alla deras lite knäppte smaker hade jag velat ha en pesto-smak. Kanske pesto&parmesan.. oklart om det hade blivit gott men garanterat spännande!

 23. Stina Polvi

  Strawberry Cheescake om jag ska väla en…eller champagne vore fint 😉 <3
  Ha en fin kväll,
  kram 🙂

 24. Malin

  Gillar på Fb och Instagram.
  Jag skulle vilja ha knäcksmak.

 25. Marike Wikström

  Hm… Svårt att välja mellan ägglikör och skumtomte…

 26. Kristin Hammar

  Åhhh ett kilo godis, det skulle passa fint efter man spa:at! 🙂 Äpple är en god smak!

 27. Christina Jacobson

  Wild apple

 28. Camilla Wiklund

  Pepparkaka med julmust-smak! Följer på Facebook som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 29. Fanny Jäderfeldt

  Följer både på facebook och insta.
  Jag hade gillat kladdkakesmet-smak 😀

 30. Lina

  1. @draksotis, Lina Grip
  2. Bananasplit vore gott 🙂

 31. My Thulin

  wow vilken tävling 😀 skulle vilja ha cocos 😀 det hade jag älskat.

 32. Irene Eliasson

  Citronlakrits! Den smaken älskar jag!

 33. Cecilia E. Ny

  Jag skulle vilja ha smaken kokos/choklad.

 34. Becky

  Strawberry cheesecake vill jag gärna smaka!

 35. Millah

  JAg skulle så gärna vilja testa strawberry cheesecake! YUM!

  Denna tävling är av det sötaste slag,
  och fyller mig med välbehag 🙂

 36. Annika - drömmen om 11 barn

  En naturlig smak av päron, mint och choklad. Mina smaklökar dansar salsa i munnen av bara tanken <3
  Gillar på insta (drommenom11barn) och fb (Annika Nilsson Pettersson)

 37. Carina

  Gotländsk saffranspannkaka med grädde och salmbärssylt vore gott!

 38. Anni

  Gillar på IG och FB!
  Skulle vilja ha chockladsmak.

 39. qat

  Jag vet inte om denna smak finns men jag vill ha grape&cherry. Två av mina absolut favoritsmaker på ALLT! 😀

 40. Gunilla.M.B

  Fläder eller kiwi – är jag nyfiken på !

 41. Emelie Erlandsson

  Jag skulle vilja se en fräsch och somrig med smak av fläder! ?

 42. Isabelle Hedström

  Just precis nu skulle jag nog vilja ha en jellybean med smaken lussebulle. Är så sjukt sugen på en lussebulle just nu!

  Följer på instagram : isabellehedstrom
  Gillar på facebook : Isabelle Hedström

 43. Amanda

  Älskar sockervadd men hatar att man blir så kladdig av det! Så det vore ju underbart! Följer på insta: Amandalotta, fb: Manda Nyman

 44. Charlotte Eriksson

  Alla smaker låter jättegoda men strawberry jam låter väldigt frestande

 45. Ronja

  Gillar och följer på facebook och instagram!

  Det hade vart så häftigt om det fanns en jellybelly med smak av thai mat! 😮

 46. Tanja Haglund

  Smörade popcorn hade nog varit min favorit, så det skulle jag älska att pröva 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.