Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 11
Hälsa & Livet

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 11

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Det är lite läskigt att säga det, men vi har nu kommit en vecka närmare julen! Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 11 är öppen och det är nu dags att ta hand om hela kroppen.

Ingen har nog missat hur mycket jag älskar mina söndagar när badkaret fylls med någon härlig olja, beslutet av vilken ansiktsmask som skall användas och kroppen skrubbas ren med någon härligt body scrub. Det är denna dag jag älskar med höst och vinter för då kan jag verkligen mysa ordentligt i ett varmt bad. Och nu tänkte jag att ni skulle få samma möjlighet. Inte komma hem till mig och ta ett bad utan få chansen till en härlig ansiktsmask och kroppsskrubb.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 11

I dagens lucka kan ni vinna 3 olika ansiktsmasker och en kroppsskrubb från Kiss New York och Treacle Moon. Det är som upplagt för en härlig spadag hemma.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 11

Kiss New York Hydrogel Mask Charcoal* (89SEK)
Första masken vi tittar på är en tvådelad träkols mask. Jag personligen är väldigt förtjust i just två delade masker då dom är mycket lättare att anpassa passformen på. Denna träkolmask skall rengöra på djupet, minska på porerna och ge en fin glowie hud. Masken är vattenbaserad, utan parabener eller silikoner och innehåller endast essentiella oljor och naturliga extrakt.

Kiss New York 100% Cotton Sheet Mask Coconut Water* (49SEK)
Här har vi en lite annorlunda mask jämfört med ovan. Cotton sheet är som det låter en bomullsmask och inte i papper som är väldigt vanligt annars. Masken skall ge mycket fukt vilket är underbart nu när vintern inte riktigt vill ge oss den fukt huden egentligen behöver. Innehåller som tidigare mask inga parabener eller silikoner utan endast naturliga electrolyter och mineraler.

Masken är verkligen indränkt i serum så det här är minsann ingen torris. Det är mycket produkt för pengarna och huden blir återfuktad. Passa på att smörja in hals och dekolletage med serumet. Är det så att du inte ligger i badet medans masken verkar så tycker jag att den sitter så pass bra på ansiktet att en kan gå runt och göra annat medans den verkar.

Kiss New York Bamboo Charcoal Sheet Mask African Black Soap* (49SEK)
Även här har vi en tygmask som är dränkt i härligt serum. Denna mask har extrakt av rent kol och sheabutter, ser till att rengöra huden och lämnar kvar en härligt jämn och fin hudton. Medans den lugnt och sansat exfolierar huden och dämpar rodnad så ger den huden fukt.

Medans jag sitter och skriver detta inlägg så känner jag hur huden bara skriker efter att få använda en ansiktsmask. Så egentligen, varför inte använda en härlig mask medans en sitter framför datorn. För ni vet väl vilken påverkan en datorskärm har på ansiktet?

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 11

Treacle Moon Body Scrub my coconut island (59,90SEK)
Här har vi en mild kroppsskrubb med en underbar doft av kokos. Innehåller miljövänligt jojobavax och gör kroppen alldeles silkeslen. Behöver jag egentligen säga så väldigt mycket mer om denna produkt? Deras produkter innehåller inga parabener eller silikoner. Än så länge säljs endast Treacle Moon i H&M butiker men jag tror nog att dom kommer erövra Sverige och hamna i många fler butiker så småningom. Budgetvänliga produkter med härliga förpackningar som en blir glad av. Jag använder mig även av duschskum efter jag skrubbat kroppen med denna produkt, på så sätt får jag behålla den härliga doften lite längre.

Tror ni att detta engelska märke kommer ta över hyllorna i våra butiker bland kroppsprodukter?

Dagens lucka är i samarbete med KISS New York och Treaclemoon.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 11 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Vilket är ditt bästa sätt att koppla av och ladda inför en ny vecka?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply Anna 11 december 2017 at 07:16

  Jag kopplar inte av alls… shoot me! Har köpt hus och skall städa ur stor lägenhet före jul. Hjälp! Förresten hatar maken kokosnötdoft, så bara för att få upp testosteronerna hos honom lite, så vi hinner med flyttstädnigen i tid, vill jag ha det här paketet! 🙂

 • Reply Johanna Kenas 11 december 2017 at 07:54

  Just att ta ett skönt bubbelbad är verkligen balsam för själen! Det vore toppen att kunna applicera en skön återfuktande mask nästa gång, då skulle nog lugnet lägga sig ytterligare. 🙂

 • Reply Titti skarp 11 december 2017 at 08:28

  bästa för mig att koppla av är att jag gör saker i lugn ordning och stressar inte ,kopplar av gör jag med lite korsord på kvällen
  det är verkligen avkopplande för mig fast man får tänka till lite extra

 • Reply Sophie Olsson 11 december 2017 at 09:22

  Söndagarna är ju en helig mask- och klippa håret kväll. Då laddar jag även inför en ny vecka med att rengöra mina sminkborstar.

 • Reply sandra 11 december 2017 at 09:32

  Bästa sättet att koppla av på och ladda upp inför veckan, i alla fall så här års, är en trevlig adventsfika med sin partner, med tända ljus, trötta vovvar, varm glögg och peppisar.

 • Reply Joanna 11 december 2017 at 09:33

  ta en varmt dusch med favvo produkter scrub och sen smörja kroppen med skönt kräm och släppa av med masken på ansiktet !!!

 • Reply Anna Lindh 11 december 2017 at 09:37

  Helt klart en härlig bastu, helst med bad ute, men rullning i snö funkar också! Så laddar jag!

 • Reply Liisa 11 december 2017 at 10:03

  Följer på Instagram som elaisa_56

  Jag är precis som du och har söndagarna som den dag jag tar extra hand om kroppen! Eller ja, inte hela dagen, utan det blir oftast när middagen och allt hushållsarbete är avklarat.
  Jag laddar upp inför nästa vecka med ett ljuvligt, väldoftande skumbad! Varmt och skönt med härlig skum! Mängder av tända ljuslyktor, mysbelysning och någon läskande fruktjuice på badkarskanten. Efter dusch smörjer jag in kroppen med favorit-bodylotion. Brukar också håret i inpackning, ansiktsmask brukar jag också passa på att ha medan jag njuter i badet!
  Somnar sedan skönt och en ny vecka är välkommen!

  Det engelska märket verkar spännande, får gärna ta stor plats i hyllorna framöver!

 • Reply Isabelle Hedström 11 december 2017 at 10:06

  Att köra en riktig myskväll med min sambo. Med godis & en bra film.

  Följer på instagram : isabellehedstrom
  Gillar på facebook : Isabelle Hedström

 • Reply Lise-Lotte Larsdotter 11 december 2017 at 10:11

  Att ta ett härligt bad och sedan läsa eller kolla på någon rolig TV-serie.

 • Reply Sanna K Strans 11 december 2017 at 10:12

  För mig är det viktigt att söndagen inte bara blir ”måsten” som ska hinnas med under helgen, så som städning, handling osv. Skippa städningen och kör fredagsmys en söndag istället! Det är mitt bästa tips!

  Gillar dig på Insta och FB.

 • Reply Caroline O 11 december 2017 at 10:33

  Mitt bästa sätt att koppla av inför ny vecka är nog att äta något gott och titta på en riktigt bra film i soffan, nerbäddad under en fluffig filt. Igår åt vi hemmagjorda Subway -mackor ? tittade på en väldigt spännande thriller och kom i väldigt bra söndagsmood

 • Reply Malin Svensk Björck 11 december 2017 at 10:48

  Jag tar ett långt och hett bad och läser en bok. Favorit musiken på också.
  Sen pysslar jag om mig själv från topp till tå.
  Då är jag redo för en ny vecka sen!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 • Reply Elisabeth Johansson 11 december 2017 at 10:57

  Tar en bastu med hårinpackning, kroppsscrub, ansiktsmask och en kall öl. Sen kryper man upp i soffan och ser en riktig feel good-film innan man lägger sig i renbäddad säng <3

 • Reply Andrea 11 december 2017 at 11:49

  Jag följer dig sen innan. (@Coffeewithandrea)

  Mitt bästa sätt att slappna av och ladda upp är en bra serie eller film nedbäddad i soffan med myskläder på. Gärna en kopp te till eller nu på vintern en kopp glögg och pepparkaka.
  Gillar också att vandra, det laddar upp mitt sinne nått enormt! ?

 • Reply Sanna 11 december 2017 at 11:53

  Åh, vilken drömvinst! Här hemma älskar jag att ta varma och sköna bad med ansiktsmasker och body scrubs, men dessa har jag inte provat på och jag noterade att två av produkterna dessutom innehåller kokos min absoluta favorit doft. Det vore därför fantastiskt att få vinna hem detta kit och få njuta lite extra i början av 2018.

  Mitt bästa tips för att koppla av och ladda inför en ny vecka är att dels se till att ha en ordenlig och bra planering inför den kommande veckan. Här hemma brukar vi alltid ha ett litet “familjemöte” där vi går igenom den kommande veckan, och vad som komma skall för att både jag och 10 åriga dottern ska ha koll på läget. När man har koll på läget kan man givetvis förbereda så mycket det går med att packa väskor, planera matlådor eller vad det nu kan tänkas vara. Det gör att det blir mindre stress i början av den nya veckan och det blir på så vis lättare att koppla av. När du är klar med både planering och eventuella förberedelser är det dags för avkoppling! Då väntar ett härligt varmt bad med någon ansiktsmask, en spännande bok och en bit choklad. Det är nu det ska njutas lite extra.

  Kram Sanna

 • Reply Sanna 11 december 2017 at 11:53

  Nu glömde jag förstås att skriva med, men jag gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (mammasvardag) sedan tidigare.

  Kram Sanna

 • Reply Sara Källström 11 december 2017 at 12:28

  Jag brukar försöka göra så lite som möjligt varje söndag..liksom ha det som förr…vilodag! Koppla av! Bara vara med familjen..ta promenader och njuta av den friska luften! Att inte stressa upp sig och hitta på massa saker dagen innan en ny vecka är bra att göra! Avsluta gärna dagen med en stor kopp te och reflektera över den nya veckan som kommer 🙂
  Följer/gillar sen tidigare såklart! obosara82

 • Reply Alexandra A 11 december 2017 at 12:56

  Mitt bästa sätt att koppla av och ladda inför en ny vecka är att försöka ha söndagskvällen oplanerat. När barnen somnat på kvällen spenderar jag och sambon resten av söndagskvällen i soffan, med en kopp tv, framför en film eller med en podcast i högtalarna. Som pricken över i;et försöker jag ha nybäddat i sängen – att ta en varm dusch, smörja in sig med lite hudlotion och sedan får lägga sig i en helt nybäddad säng – GULD!

 • Reply Tatiana 11 december 2017 at 13:26

  Mitt bästa sätt att koppla av är att stänga av mobilen och lägga mig i badet med en ansiktsmask och lyssna på musik eller läsa en bra bok <3
  Följer på Instagram som _vieille_ame

 • Reply Camilla 11 december 2017 at 13:37

  Vet inte om de kommer ta över hyllorna då jag inte provat produkten men det hade vart så kul att testa ✨?✨ trevligt att du bloggar om produkter som alla har råd med☺️

  Svar: Gym,bastu,duscha och sedan hem och äta någon god mat för att sedan lägga mig i sängen lyssna på musik i flera timmar för att läsa bloggar/Nyheter/Dikter och massa annat intressant ?

 • Reply Linnea 11 december 2017 at 14:25

  Mitt bästa sätt att koppla av på är att lägga på en ansiktsmask, ta en varm kopp te och se en bra film eller serie under tiden masken verkar, det är avkoppling på hög nivå 🙂

 • Reply Tingeling 11 december 2017 at 14:45

  brukar lägga ansiktsmask och se en bra film på söndagar för att ge mig ett bra avslut på veckan och en bra början på nästa 🙂

 • Reply Annette 11 december 2017 at 14:52

  Kanske inte ta över men den kommer nog bli mångas favorit

 • Reply Hannah N 11 december 2017 at 15:45

  Jag avkoppla med en sista kvälls kaffe, fotterna opp, lite choklad, färskduschat, och skriva i dagboken hur den veckan har gått! Kram och god jul!

 • Reply Amanda L 11 december 2017 at 16:26

  1. Följer och gillar (_secondlifereplay)

  2. Att lyssna på musik och sjunga. När man står med skiten ända upp i halsen är det bara att sjunga ut det. Det är frihet på hög nivå.

 • Reply Belinda 11 december 2017 at 16:38

  Att i all ensamhet låsa in sig i badrummet. Där blir det skrubb, ansiktsmask och hårinpackning. Klippa och fila naglar, måla och så ta en varm och lång dusch.Sedan krypa ner i nybäddade sängkläder. Magiskt!

 • Reply Milla 11 december 2017 at 16:46

  Låter som en underbar tävling, nu är man i behov av lyx och avkoppling.

  Mitt bästa tips på att koppla av och mysa,
  Är att ta en skön dusch eller bad för att slippa frysa,
  Sedan passa på att ta en kopp te,
  För detta en avkopplande känsla ge,
  Använd en mask och skrubb för din hud,
  Sedan mår du som en gud! ?

 • Reply Love 11 december 2017 at 17:33

  Följer! (@lovedalberg heter jag)
  Jag brukar alltid ta en dusch, sätta på mig en ansiktsmask och sen kolla på någon bra film.

 • Reply Lina karlsson 11 december 2017 at 18:08

  Ja eftersom jag har barn så äre rätt svårt o koppla av, haha. men jag brukar unna mig minst en lång dusch på helgen – i fred! Då brukar jag smörja in mig i ca allt jag äger ocj lägger en göttig mask. Gillar på insta (Sockerapa) och fb (lina Karlsson)

 • Reply Victoria 11 december 2017 at 19:12

  Har gillat såklart 🙂 Jag har en söndagsritual sen många år; söndag kväll kl 19 kryper jag in i bastun med en inredningstidning och en bok. Där sitter jag i 30-40 minuter och svalkar mig med en god öl och njuter av läsningen. I duschen efteråt scrubbar jag både kropp och ansikte, filar fötterna och kör en hårinpackning. Duscholja över hela kroppen som avslutning. Det känns som att veckan som gått städas bort och när jag kryper i säng på söndag kväll är jag redo att möta den nya veckan.

 • Reply alexandra dahlberg 11 december 2017 at 19:25

  Jag är inte så duktig på att koppla av men jag får energi fr en ny vecka genom att vara i ishallen med mina döttrar. Sen ett varmt bad är ju alltid gott efter ishallen.. 🙂

 • Reply Stina Polvi 11 december 2017 at 19:27

  Jag laddar genomatt se tillattjag inte behöver städa/plocka på sönda eftermiddag utan bara kan åka och handla, laga mat och mysa med familjen 🙂
  En bastu och inpackning är superhärligt med soft musig att lyssna på.
  Jag och mannen passar på att prata, så skönt.
  Planera i stora drag för vecka lite snabbt, men sen bara umgås en stund, tanka lugn.
  Ha en fortsatt fin kväll 🙂

 • Reply Kristin Hammar 11 december 2017 at 19:30

  Efter middagen, när barnen pysslar på med sitt brukar jag ta ett bad, helst med ansiktsmask och hårinpackning. Försöker få ordning på ögonbrynen och sen sätter jag på någon mysig pyamas och läser en bok i soffan 🙂

 • Reply Emelie Erlandsson 11 december 2017 at 19:45

  Jag brukar se en bra film på söndagskvällen för att släppa ångesten för kommande vecka o slappna av lite!

 • Reply Anja 11 december 2017 at 19:47

  Precis som dig så älskar jag ett avslappnande bad på helgen för att stressa ner och pyssla om mig själv. Dessvärre har jag tyvärr inte längre något badkar utan badar provisoriskt i en ikeaplastlåda. Inte glamoröst, inte bekvämt och inte vackert kan jag lova. Men med ett glas vin, tända ljus och en ansiktsmask så går det utmärkt att låtsas att man sitter i en jaccuzzi. Hade varit underbart att få skämma bort sig med dessa masker som jag aldrig har testat. De skulle liva upp ikealådebadet rejält!

 • Reply Tommy 11 december 2017 at 20:35

  Hej hopp

  Kanske inte det vanligaste med en kille som tävlar om detta, men dels skulle jag gärna testa en sådan mask själv faktiskt. Ser ju härligt ut.
  Men främst vill jag vinna något bra till sambon så jag kan skämma bort henne lite.

  Så mitt bästa tips för att koppla av och ladda inför en y vecka är att ta ett långpass löpning i skogen/längs havet, Behöver inte gå snabbt utan bara se till att få en genomkörare för kroppen och samtidigt verkligen blåsa hjärnan från allt och bara njuta av naturen.
  Sen när jag kommer hem tar jag gärna ett långt varmt bad, skadar inte med sällskap. En kopp the till detta och sen är man redo för sängen och minst 8 timmars sömn så man vaknar laddad och pigg inför veckans möjligheter.

  Ha det fint
  Tommy

 • Reply qat 11 december 2017 at 20:35

  Se till att sova tidigt på söndagskvällen, och låt söndagskvällen sluta med en härlig pod. Inget är så skönt som att ligga och somna in till en lugn, varm röst som pratar. (Om ni inte gillar pods så kan ni lyssna på ljudböcker). Man somnar GARANTERAT jättesnabbt. 🙂

 • Reply Emmy 11 december 2017 at 21:10

  Passande nog avslutar jag alltid veckan med en ansiktsmask, helst i soffan framför en bra film med en stor kopp te och gärna en bit mörk choklad till! 🙂

 • Reply Maria Helmersson 11 december 2017 at 21:37

  På söndagar brukar vi ha söndagsmiddag med hela familjen , vi lagar mat och äter och samtalar, det är en skön avkoppling inför kommande vecka

 • Reply Moa Andreasson 11 december 2017 at 21:40

  Jag följer på instagram @megapiixell och @mooaandreasson, samt facebook under namnet Moa Andreasson.

  Mitt bästa sätt att koppla av och ladda inför en ny vecka är en vilosöndag, spa söndag. En dag då jag tar det lugnt samt har lite hemma spa. Spa som består av ansiktsmask, nya bäddade lakan, duschad och rakade ben. Hårinpackning och lite ny färg på naglarna. Perfekt med en mysig film till, efter det är jag redo för en ny vecka

 • Reply Becky 11 december 2017 at 22:12

  Varje söndag kväll gäller det en lång varmt dusch och lägga i nybäddad säng och bara ligga och tänka på bara positiva saker som hade hänt i veckan som gick..

 • Reply Carina 11 december 2017 at 22:21

  Jag är nog lite avig.. tar först ett härligt bad. Gärna med härlig olja i men jag vill även ha skum. Såklart med någon slags mask i ansiktet. Medan den gör nytta läser jag en bok. När musklerna är varma ger jag mig ut på en löptur, gillar att springa när det är kallt och mörkt. Bor på landet så här är det svart, pannlampa på…men ingen ser mig. Efter det är det mat och tv soffa som gäller. Sen sover man gott och laddar för den nya veckan!

 • Reply Amanda 11 december 2017 at 22:28

  Följer på insta: Amandalotta, följer på fb: Manda Nyman
  Perfekt att börja nya veckan med ansiktsmask, lite tandblekning och hårinpackning!

 • Reply Larsson 11 december 2017 at 22:45

  Ut i skogen och löpträna.

 • Reply Madelene Abrahamsson 11 december 2017 at 23:14

  Genom att ta en härlig uppfriskande långpromenad ?

  • Reply Madelene Abrahamssson 11 december 2017 at 23:16

   Glömde skriva att jag gillar på fb/Madelene Abrahamsson och följer på Instagram/@madde_cancersurvivor

 • Reply Camilla Wiklund 11 december 2017 at 23:38

  Mitt bästa tips för att verkligen koppla av och samla ny energi är att meditera. Tycker egentligen det är trist som sjutton, men det funkar, man blir mer harmonisk och mindre stressad. Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn

 • Reply Anna L 11 december 2017 at 23:56

  Ta en bad!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.