Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 10

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Andra advent och Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 10 är öppen. Idag drömmer vi oss bort till soliga och varma dagar då vi blir solkyssta över kropp och ansikte!

Känner du dig som mig, ett vit spöke som inte sett solen på flera århundraden? Lugn för idag hittar vi räddningen i luckan. Här hittar vi produkter som kommer få din kropp och ansikte att se solkysst ut året om. Det jag älskar med dessa tre produkter är att du verken luktar solarium eller brun utan sol, ja och så ger dom inte hudcancer heller.

Vita Liberata som står för dagens produkter idag har sin bas på Irland. Visste ni att dom skapade världens första luktfria brun utan sol. Deras produkter är fria från parabener, parfym, alkohol och övriga ingredienser som kan vara tveksamma. Varumärket har dessutom har blivit det självklara valet för några av världens främsta spa så som George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton och Burj Al Arab. Snyggt jobbat!

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Vi hittar fem olika produkter i luckan men det är dom tre större som jag antar att ni är smått intresserade av. En som du använder på kroppen, en till ansiktet och den sista kan du faktiskt använda både i ansikte och på kroppen. Smidigt när du skall iväg och inte vill ta med dig allt för många produkter. Det ingår även en handske som du applicerar produkterna på kroppen med och en ursnygg necessär där du kan förvara produkterna eller ha din makeup i. Ja dagens lucka är faktiskt riktigt lyxig, men det tycker jag ni är värda så här på andra advent.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum* (459SEK / 15ml)
Anti Age Serum är ett serum med DHA. Samtidigt som den ger dig en härlig solkysst hy så innehåller den bla ros, gurka och peptider som ska verka mycket återfuktande, minimera fina linjer och ge huden lyster. Blanda ner 1-3 droppar i din vanliga hudkräm och få en ljus solkysst hy eller använd den på egen hand och få något starkare nyans. Hur ofta hittar du en produkt som både gör nytta för huden samtidigt som du blir brun?

Den är designad med en liten pipett så det är enkelt att dosera rätt mängd. Och med tanke på att du endast tar 1-3 droppar per gång så kommer den räcka väldigt länge. Jag gillar verkligen denna då jag kan lägga in den i min vanliga hudvårdsrutin och inte behöver tänka på planeringen. Lyx i en väldigt liten förpackning!

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion Dark* (299SEK / 200ml)
Jag har otroligt svårt att få färg på mina ben oavsett hur många timmar jag än pressar i solen. Så denna tinted lotion är perfekt att applicera där solen inte vill ta sig eller som nu på vintern när solen är långt borta och jag känner mig som ett spöke. Det får absolut inte se onaturligt ut. Med ett resultat på direkten ser du exakt vart du missat och undviker en ojämn “bränna”. Torkar otroligt fort så du behöver inte planera in 20min att gå runt och nakentorka innan du kan klä på dig. Så bekvämt. Tänk dock på att den bör appliceras med appliceringsvante, det är inte snyggt med fläckar på händerna.

Bli inte heller avskräckt för att den heter “Dark” den är inte för den mörkaste hudton utan passar över oss som är ljusa. Låt den verka i 4-8 timmar innan du tar första duschen. Men den torkar snabbt så det är inte så att du behöver vänta innan du klär på dig som sagt, men produkten utvecklas på huden under denna tid så efter dessa timmar är det dags att duscha av sig det överflödiga.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish Medium* (469SEK / 100ml)
Här har vi produkten som har blivit en stor favorit bland makeup artister. Den skall erbjuda en felfri täckning över ansikte och kropp utan att se onaturligt ut. Hjälper till att reducera synbara blemmor och mindre skönhetsskavanker. Att den ger näring och vårdar huden samtidigt som du blir solkysst är bara helt underbart.

Body Blur är berikad med ljusreflekterande pigment som gör dig foto redo utan en massa extra makeup. Är fri från parabener, parfym, alkolhol och toxiner. Innehåller massa naturliga och ekologiska extrakt som sheasmör, tokoferyl, glycering och aloe vera.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Som sagt en praktiskt handske ingår i luckans kit. Ett måste när det skall appliceras på större ute över kroppen. Mest för att det är mycket lättare för att få det jämnt överallt men också för att slippa missfärgningar på händerna. Kanske en lärdom jag skulle behöva ta till mig när jag kör färgbomber i håret. Necessären är både snygg och lagom storlek att få plats med allt en behöver om det är så att du inte vill använda den till dessa produkter.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 10

Dagens lucka är i samarbete med Vita Liberata.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 10 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill du vinna detta och bli så där härligt sommarbrun?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

57 Comments

 1. Camilla billberg

  När jag var yngre solade jag solarium men det är många år sen. Jag har faktiskt aldrig provat brun utan sol men jag drömmer om att ha den perfekta brännan året om som mam har på sommaren ❤

 2. Elga Holm

  Vem vill inte få lite solbränna mitt i vintern ich bli så där sommarfräsch trots att solen bara lyser med sin frånvaro? Jag vill! Och ssolarium är ju no-no.

 3. Lina karlsson

  Åhåhåhå! Jag är ju blekast i kommun, har testat några bus förut men tycker mest att jag blivit gulorange. Skulle vara spännande att testa ett lite mer high-end märke! Skulle även vara gött att ha en annan färg än likblek för en gångs skull. Följer på fb (lina Karlsson) och på instagram (Sockerapa)

 4. Linda

  Är så trött, så trött..vid den här tiden på året vet jag att det brukar “hjälpa” att lägga sig i solarium, men vill verkligen inte göra det längre, dåligt på så många sätt?

 5. Joanna

  för jag alltid jobbar i en klänning och visar mina ben och armar då vill jag visa att jag har fina och tanned haha 😀

 6. Maja

  Vintermörkret gör mig blek som en snögubbe, det vore underbart med lite extra färg på kroppen ?

 7. emma hjorth

  1. Gillat både insta och fb (Emma hjorth = Lillemmish)
  2. Jag är alltid blev, svåt för att bli brun och mer än gärna hade jag velat vinna detta kitt =)

  Håller tummarna
  /Emma

 8. Ulrika Armano

  Egentligen borde man lägga bröllopsresan innan bröllopet. Så att man kan se så där härligt solbränd och sommarfrösch ut, men så är inte tradition…
  I februari ska vi gifta oss och vi har heller inte lagt bröllopsresan innan bröllopet så jag hade blivit superglad för detta kit så att jag slipper matcha min vita klänning med mitt bleka ansikte och kan känna mig fräsch den kanske vikigaste dagen i mitt liv..:-) kram

 9. gummigumman

  Jag är aldrig härligt sovrum för jag har rosacea i ansiktet och kan inte sola det, på kroppen får jag soleksem och av värmen mår mitt hjärta dåligt.
  Så blek möter jag alla årstider. Men visst drömmer jag om en läcker solbränna.
  Vore jättekul att få testa det här märket!
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin andra advent.

 10. Amanda L

  1. Följer och gillar (_secondlifereplay på insta)

  2. Är alltid på jakt efter produkter utan parabener, alkohol och parfym, så denna vinst lockar mig ända ut i fingertopparna kan man säga xD
  Det är också ett stort plus att produkterna samt väskan ser riktigt bra ut! Dom skulle passa in PERFEKT på badrumshyllan.

 11. Anna Lindh

  Jag skulle gärna vara något annat än vinterblek och tråkig, man känner sig piggare och finare med färg i hyn!

 12. Maja

  Jag vill vinna för att jag är så jäkla blek, året runt! Under vinterhalvåret är jag som ett spöke och under sommaren blir jag röd, jag blir aldrig brun!? De här lyxiga produkterna hade nog gett mig min livs bränna?

 13. Anna Bäckman

  Vita Liberatas kit ger extra lyster,
  så att min hy slipper vara så vinterdyster.

 14. Titti skarp

  jag vill känna mig fräsch till jul och efter julen
  känner mig blek och matt så önskar dessa produkter
  och dessa är helt nya för mig så vore intressant att prova

 15. Caroline O

  Jag är nog den blekaste fisen i hela universum! Nej, skämt å sido, men jag blir verkligen aldrig brun på sommaren… Jag bränner mig – ser ut som en kräfta – blir vit igen ? försöker därför vara noga med att smörja in mig och försöka se fördelarna med att vara blek –> jag kommer iallafall inte sola mig till hudcancer. Det skulle kännas såååå kul och man fick prova känslan som folk pratar om, att få känna sig bruk och fräsch! Vore härligt ? ?

 16. Caroline H

  Jag vill vinna detta kitet då jag verkligen älskar brun utan sol produkter! Jag upplever att man känner sig så mycket gladare och fräschare när man är sommarbrun, vilket skulle behövas nu för att ljusa upp denna mörka månad! ?

 17. Sanna

  Åh, vilken härlig vinst! I och med att jag arbetar med att anordna events och själv springer på en hel del mässor, event och liknade så stöter man ju på en hel del företag och dess produkter. Vita Liberata är ett sådant företag som vi haft äran att ha med inte mindre än två gånger på våra events, men som arrangör har jag inte haft möjligheten att själv få lyxa till det och prova deras behandlingar eller produkter. Det har helt enkelt inte funnits tid till det i mellan allt spring för att säkerhetställa att alla gäster har det bra, att utställare har de som de behöver och att allt flyter påsom det ska med föreläsare osv.

  Det vore därför fantastiskt att få njuta av dessa produkter i lugn och ro, och få möjlighet att känna sig lite extra somrig och fin i vintermörkret.

  Följer dig på Instagram (mammasvardag) och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 18. Johanna

  Jag är ganska ljus i hyn. De senaste åren har jag dock fått fin brun färg när vi varit utomlands. Tyvärr har jag fått rosacea och därmed är jag avrådd från att sola, men jag vill också kunna ha en solkysst look och inte vara så himla blek året om. Det vore fantastiskt.

 19. Belinda

  Jag känner mig inte bara som ett spöke som inte sett solen på flera år, jag ÄR ett spöke som inte sett solen sedan förra sommaren. Denna sommaren hade jag en liten bebis, så vi fick hålla oss inomhus. Har dessutom stor respekt för solen, den är inte att leka med! Så inte mycket Dvitamin till min trötta mammakropp. Men även en blek mamma skulle gärna känna sig sexigt brun och fräsch, så håller mina tummar och tår!

 20. Annette

  Det här vill jag vinna! Är en riktig blekfis som vill känna mig fräsch året om även om solens strålar inte räcker till nu under vintern.

 21. Sophie Nilsson

  Jag kan skrämma vem som helst med mitt vita ansikte, därför brukar jag ofta använda brun utan sol, det skulle definitivt gå åt .? Vem vill inte se härligt fräsch ut även efter sommaren ?

 22. Anna

  Det blir Las Palmas hela påsklovet, och hur ser man ut då?? Jag vill ju vara lite snygg innan solens strålar har hunnit göra sitt jobb den veckan.

 23. Sophie

  Black is my happy color, och jag vet att vit funkar till det, men det vore ju så mkt trevligare att ha en solkysstlook. ✌

 24. Milla

  Bra tävling. Vill helt enkelt vinna för att jag är lika blek som ett spöke vilket inte är så värst kul. Samtidigt vill jag vårda huden på bästa vis. 🙂

 25. Cecilia E. Ny

  Det här vore ju helt perfekt för en rödlätt och blek stackare som mig som är konstant vit utom när hon sticker ut näsan i solen och direkt ser ut som en kokt kräfta. Mina ben har nog inte sett solljus på 10 år och ser därmed spökvita ut. ?

 26. Pernilla Danielsson

  Oj vilka spännande produkter! Och ja, jag är också alltid vit som ett spöke jag också och kunde verkligen behöva lite färg , så självklart är jag med med hopp att få en härlig solkysst hud fast det är vinter. 🙂

 27. Elena eklund

  Jag vill vinna för att känna mig fräsch istället för blek och trött!

 28. Ellen Eklund

  1) följer på Facebook (Ellen Eklund) och Instagram (@elleneklund)
  2) I solkysst hy känner jag mig som ny. Jag mår som bäst på sommarhalvåret när mitt ansikte får en så fin lyster. Jag har testat flera brun utan sol produkter men inte varit nöjd med resultatet. Jag har hört så gott om Vita Liberarta och det vore därför så roligt att testa! Jag hoppas att produkterna är så bra som det sägs, då skulle jag kunna ha en solkysst lyster året om!

 29. Emmy

  Jag ser ut som ett spöke hur mycket jag än solar.. I juni ska jag och min sambo gifta oss och det vore ju toppen att inte ha samma färg som klänningen 😉

 30. Kristin Hammar

  När man är 41, och lite klokare, har jag helt slutat sola solarium. Nu när det är vinter och mörkt ser man inte så fräsch ut. Bryr mig inte så mycket om rynkorna, men skulle så gärna vilja se piggare ut med lite snygg färg 🙂

 31. Anna

  Jag har haft hudcancer, så att sola är för mig varken bra eller kul. Alla borde sola mindre, man blir faktiskt bara rynkig, fläckig och ful. Men lite fin färg kan man ju, mycket säkrare, faktiskt fuska sig till, även nu till jul.

 32. Anna

  Följer på instagram som pepsiab

 33. Liisa

  1. Gillar på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  2. Jag älskar sol och värme, tyvärr var sommaren -17 rent bedrövlig, i alla fall här uppe i nordligaste Sverige! Det är ju under sommaren kroppen skall få d- vitaminer från solens värmande strålar – vilket vi behöver under den långa, mörka och kalla vintern. Och detta året blev det inget av det, minns bara att jag ständigt frös och gick och väntade på att sommaren och värmen skulle komma! Vilket den aldrig gjorde!

  Skulle vara härligt med de här fina produkterna från Vita Liberata, jag skulle slippa känna mig så blek och grå! Är man fint sommarbrun känner man sig piggare och blir då också gladare!

  Önskar dig en fortsatt fin 2:a Advent!??

 34. Magdalena

  Gillar båda!

  Detta år har det inte varit så mycket sol så hela jag är fruktansvärt blek. Så för att känna sig lite fräschare så ser jag fram emot att vinna detta.

 35. Malin Öhlund

  Gillar din sida på fb och följer dig på instagram i namnet @mmalinohlund.

  Jag vill vinna detta för jag känner mig så blek och ful på vintern, jag har så mycket bättre självförtroende när jag är brun och snygg:)

 36. Sara Källström

  Svaret är lätt, jag är för detta set helt rätt! Jag vill inte se ut som en zombie som jag nu känner att jag är..går till jobbet när det är mörkt och sen hem likaså..solen hinner inte på min kropp sina strålar nå! Jag vill ha lite färg och se pigg & fräsch ut! Och i ansiktet får det gärna Glamma lite extra, då blir jag en härlig flamma! 😉
  Gillar på både instagram och fb! obosara82

 37. Charmaine

  Jag får väl slåss med dottern
  Detta är ju krämer av bästa sorten
  Och när inte sommaren inte gav ngn bränna
  Och jag inte till solarie vill ränna
  Jag hade så gärna detta med dottern delat
  Om ni hade velat

 38. Tingeling

  Vintern är så lång och kall, jag saknar att få ha fin solkysst hy, det bästa med detta sett är att huden inte skadas av det utan tvärt om får lyster och glans av det, så skulle älska detta sett att få ta hand om min tråkiga hud

 39. Lisa Öberg

  Jag är rödhårig och blir aldrig brun, snarare rosa/röd så BUS är något jag måste använda mig av när jag vill bli brun. Upplever att de jag testad gör mig mer åt de oranga hållet. Skulle därför vilja testa dessa, skulle bli så glad om jag vann. <3

 40. Stina Polvi

  Jag bara längtar efter solens vårstrålar igen, jag är ingen direkt vintermänniska 🙂
  Jag blir blekrosa och känner lite att jag inte längre klär i något i min garderob.
  Det vore härligt att få solkust hud och känna våren kommer, sen.. 🙂 <3
  Ha en fortsatt fin kväll,
  kram !

 41. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag gillar på både insta (drommenom11barn) och fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Själv är jag en riktig blekfis så jag skulle behöva lite färg och se lite solkysst ut. Graviditeten gör ju dessutom att solarium inte är riktigt att föredra, så då är detta perfekt!

 42. Anna J

  Jag skulle vinna detta för får ingen chans på sommaren att bli sommarbrun. Eftersom jag har svårt gräspollen så spenderar jag väldigt mycket tid inne på sommaren och då skulle det vara kul att bli lite sommarbrun.

 43. Johanna

  Jag har så ljus hy och blir aaaldirg brun! På sin höjd på sommaren blir jag grisrosa, sedan flagar det av och jag är blekfis igen… det vore toppen med ett lyxigt och välrenommerat bus-kit så jag kan låtsas ha varit utomlands på jullovet! ?

 44. My Thulin

  Man känner ju sig mycket fräschar när man har lite färg 😀 så därför hoppas jag på tur nu 😀

 45. Sandra Nilsson

  Det här är ju som gjort för mig. Jag får ofta höra hur blek jag är, vilket jag också är på grund av att jag inte kan sola då jag får soleksem så fort jag solar mer än 15 min, vilket gör att sommaren är hemsk för mig. Skulle va skönt att få se lite frisk ut ibland och inte så blek och nästan sjuk ut. Inte så kul att höra då och då.

 46. skuggblomma

  Jag gillar (frejisan på Instagram och Freja Anckers på fb)!
  Mitt lilla fejs och jag,
  är tillsammans varenda dag.
  Tänk om det sån här lyx skulle få,
  va’ vi skulle må!

 47. Malin

  Är trött och blek, vintern är ingen lek. Behöver få lite färg på huden, så känner man sig som snyggaste bruden.

 48. Becky

  Den här härliga vinsten vill jag vinna för min systerdotter som har aldrig tillräckligt med såna produkter! ????

 49. Madelene Abrahamsson

  För att känna mig fräschare och piggare så här på vintern när man känner sig trött och blek. Håller tummarna hårt att få testa dessa produkter. Kram
  Gillar på Facebook/Madelene Abrahamsson
  Följer på Instagram/Madde_cancersurvivor ?

 50. Amanda

  Följer på insta: Amandalotta, följer på fb: Manda Nyman. Underbart till alla julfestligheter! Så man får vara fräsch!

 51. Isabelle Hedström

  Men gud vilken dröm att få bli sommarbrun mitt i den svenska, kyliga vintern!
  Jag har aldrig råd att lägga pengar på riktigt bra bus produkter, så hoppas på denna tävling!

  1. Isabelle Hedström

   Följer på instagram ; isabellehedstrom
   Gillar på facebook : Isabelle Hedström

 52. MATILDA PAULSEN

  Vilka bra produkter, som verkar vara relativt naturliga och rena från “skit och strunt”. Jag hade gärna smörjt in mig med dessa för att känna mig fräsch nu i glåmiga vintern, och då jag är naturligt blek och inte sminkar mig till vardags kan det vara nice att känna sig lite piggare, så slipper folk runtom förväxla mig med ett spöke 😉

  Ps. Jag ha inte instagram, men gillar på facebook och hoppas det går bra att tävla ändå! <3

 53. Carina

  Är blek som ett spöke, och så lite rödmosig. Vill inte behöva sminka mig varje dag, men man känner sig inte så snygg när man ser ut som en polkagris i ansiktet. Kanske är dessa produkter lösningen på mitt problem?

 54. Annette Jönsson

  Blekast i stan är denna vänta
  Till sommaren vill jag slippa vänta.
  Sambon säger att ingen är så vitt som jag
  Tänk att få bli liiite brun en dag.

 55. Camilla Wiklund

  Jag är så blek så jag ser sjuk och trött ut. Jag vill gärna se ut som ett fräscht energiknippe istället!

 56. Anna L

  Längtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.