Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 1
Hälsa & Livet

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 1

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Första december är här och vi öppnar första luckan i julkalendern! Häng med på 24 dagar med spännande produkter för kropp och själ. Vi börjar med att vårda vårt ansikte.

Vi startar 1 december lite lätt med produkter till ert ansikte. När kylan väl slår till är det lätt att vi glömmer bort att ansiktet behöver lite extra kärlek. Med snälla och återfuktande produkter kommer huden att tacka dig. Ett bra underlag är A och O när du sminket skall läggas, och det är då hudvården kommer in.

ACO Balance

ACO Balance* är en presentförpackning som innehåller två olika produkter för dig som vill ha en mild hudvård och har normal till bland hy. Jag som har torr hud har inte haft några som helst problem att använda mig av dessa produkter. ACO Hud är ett nordiskt hudvårds- och läkemedelsföretag. Dom har sin forskning och ett utvecklingslaboratorium här i Sverige. Där utvecklas allt från läkemedel till hudvårdsprodukter.

ACO´s produkter har funnits med mig i många år och jag använder dom mer än gärna. Jag började med den rosa kollektionen för torr hy men fick efter ett tag veta av personalen på Apoteket Hjärtat att jag faktiskt skall använda mig av den blå kollektionen som ni ser i denna lucka. Många tror att dom har torr hud men egentligen är den bara yttorr. Så ni står faktiskt fler produkter från den blå kollektionen hemma hos mig. Varje morgon tvättar jag ansiktet med Face Clean Gel för att få bort allt överblivet smuts som samlats i ansiktet under natten. Utan att den torkar ut huden eller ger mig rodnad har jag utan problem kunnat gå utanför huset utan att applicera mer än en ansiktskräm efter.

Innehåll:

ACO Face Clean Gel* (200ml) är en effektiv rengöringsgel som är mild och tvålfri. Tar bort smink samtidigt som den återfuktar. Innehåller provitamin B5 som bevarar hudens naturliga fuktbalans. Oparfymerad.

ACO Face Moisturising Day Cream* (50ml) är en intensivt återfuktande dagkräm som absorberas lätt av huden. Formula berikad med naturlig sheaolja och E-vitamin som återfuktar huden hela dagen och ger en fräsch känsla. Fungerar även bra som makeupbas Passar normal till kombinerad hy. Parfymfri. 50 ml.

Pris 129SEK

Denna lucka är ett samarbete med ACO.

Dagens vinst: Presentförpackning från ACO med produkter för ansiktsvård, ACO Balance.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 1 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Berätta hur din hudvårdsrutin ser ut idag.

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Emmy 1 december 2017 at 08:28

  Hej! Roligt med en julkalender! Min hudvårdsrutin börjar med en mild rengöringsmkölk på morgonen därefter smörjer jag med vichy mineral 89 och cc-cream. På kvällen använder jag en scrub eller tvål från neutrogena, ansiktsvatten och avslutar med mineral 89 och en ansiktsolja
  Hoppas på tur nu 😀

 • Reply Anneli P 1 december 2017 at 09:02

  Gillar på både instagram och facebook
  min hudvårdsrutin just idag är bara att tvätta ansiktet med vatten och ta ett ansiktsångbad med kamomillblommor för just idag är jag så förkyld så det blir inte bättre än så.

 • Reply Annika Andersson 1 december 2017 at 09:27

  Jag tvättar ansiktet morgon och kväll. Använder ögonkräm och en dag- el nattkräm. Känner jag mig extra torr använder jag serum ett tag.

 • Reply Johanna 1 december 2017 at 11:31

  Följer på både facebook och instagram! Min hudvårdsrutin idag är att jag använder en mild rengöring från ACO som är helt fantastisk, och därefter återfuktar jag huden med en hudolja!

 • Reply gummigumman 1 december 2017 at 11:36

  På morgonen smörjer jag med ansiktskräm och spf.
  Oftast inget smink till vardags.
  På kvällen tvättar jag ansiktet, tar ansiktsvatten, sen serum i ansiktet och under ögonen.
  Sen en fetare ansiktskräm och en fuktighetskräm under ögonen.
  En gång i veckan tar jag en mild peeling och ansiktsmask.
  I stora drag ser min rutin ut så här ?

 • Reply Linnea 1 december 2017 at 11:50

  Jag rengör alltid ansiktet morgon och kväll, sen toner och återfuktar efteråt, peelar en gång i veckan och använder en rengörande ansiktsmask 1-2 ggr/vecka.

 • Reply Mirjam 1 december 2017 at 11:58

  Har ingen hudvårdsrutin alls ? småbarn gör det inte enkelt.. men känner att jag måste komma igång och ta hand om mig själv så detta hade varit perfekt! ?

 • Reply Maria Helmersson 1 december 2017 at 12:04

  rengöring morgon o kväll, serum och dag/natt kräm. samt ansiktsmask 1 ggr/ vecka

 • Reply rebecca f 1 december 2017 at 13:02

  Just nu använder jag mig utav hudvård från paulas choice och den har varit super, dock är den ganska dyr och jag vill gärna hitta en lite billigare hudvård som jag kan använda mig utav!

  Hudvårds rutin på morgonen: tvätta ansiktet med rengöring, En leave-on exfoliering och sist ansiktskräm (är det sol ute så använder jag mig av ytterligare en kräm med solskydd)

  och samma sak på kvällen då!

 • Reply Kawaii Yosei 1 december 2017 at 14:10

  Jag gillar på fb och instagram 🙂

  Jag tvättar ansiktet morgon och kväll och återfuktar med en hudkräm. Har man någon blemma så behandlas den med en spot control och så använder jag ögon kräm 🙂

 • Reply Jerker Nilsson 1 december 2017 at 14:32

  Den ser inte ut alls och nu börjar jag bli lite äldre och hade behövt hjälp med min torra hud…

 • Reply Mammasvardag.se 1 december 2017 at 15:23

  Pinsamt nog har jag nog inte riktigt någon hudvårdsrutin, utan här är det bara vanlig vatten som ansiktet sköljs av med varje morgon. Hade dock önskat lite produkter så att jag fick in en lite mer vårdande och bra rutin nu när jag trots allt börjar bli lite äldre (och kanske bör vara lite mer varsam med huden).

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply Michaela L 1 december 2017 at 17:22

  Helt ärligt så har jag ingen hudvårdsrutin i dagsläget, så min stackars hy hoppas på tur i denna lucka. Följer på fb: Michaela Lindh och på insta: michaelajomalindh 🙂

 • Reply Liisa 1 december 2017 at 17:50

  1. Instagram Elaisa_56, gillar också på Facebook
  2. Smörjer in ansiktet på morgonen med dagkräm, tvättar ej på morgonen då huden blir så torr. Men på kvällen tvättar jag ansiktet med rengöringskräm, smörjer in med nattkräm som är fetare. Brukar ha ögoncreme runt ögonen där huden är tunn och känslig.

  Skulle bli jätteglad över vinsten!

 • Reply Anna-Märta Stålnäve 1 december 2017 at 18:24

  Följer redan på ig/fb ?

  Min hudvårdsrutin består just nu av ett sammelsurium av mixade märken och olika produkter. Vissa dagar åker det in en ansiktsolja och andra dagar nån essens eller nåt serum. Lite efter humör och vad huden behöver för dagen. Ibland blir det bara rengöring och dag/nattcreme när jag är riktigt lat.

 • Reply Anna 1 december 2017 at 21:40

  Skumtvål, splash, spalsh, klart. Uttorkad.

 • Reply Carina Roos-axdorff 1 december 2017 at 21:40

  Jag gillar att testa nya produkter så just nu börjar jag dagen med fuktserum från codage, ansiktsgele från decelor. På kvällen tvättar jag med paulas choice rengöring, sen miscelärvatten från decleor, serum och nattcreme från verso. Det mesta provflaskor som snart är slut!

 • Reply Anna J 1 december 2017 at 22:53

  Min hudvårdsrutin är detsamma morgon som kväll. Använder rengöring från Dermalogica, sen är resten serum,hudkräm från Avene. Sen handvänder jag i mellan åt och borde bli bättre ned att använda min kräm Rozex.

 • Reply Anni 1 december 2017 at 23:01

  Min hudvårdsrutin för lata dagar: jag rengör med rengöringsskum från Lumene, ansiktsvatten från Akademikliniken, följt med ögonkräm från Clinique och till sist ansiktskräm från L’oreal.

 • Reply Julianna Fredriksson 1 december 2017 at 23:22

  Hudvård ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Har en hudvård som fungerar riktigt bra för mig, men har ännu inte testat de bästa produkterna. Så min hudvårdsrutin är rengöring som tar bort smuts och makeup. Ansiktsvatten som förbereder för kommande produkter. Ansiktskräm som ger återfuktning och skydd.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.