Dare to be you - Adventskalender 2016
Julen Arkiv

Dare to be you – Adventskalender 2016

Julen är snart här! Med start 1 december kommer ni finna en ny lucka här på bloggen med fantastiska produkter. Äntligen skall jag ge tillbaka lite kärlek till er läsare.

Om en vecka är det redan 1 december. Tiden går så sjukt fort! Dom säger ju faktiskt att tiden går fortare när man har roligt, och det har jag verkligen haft varje gång jag sätter mig framför datorn och skall göra mig ett inlägg. I lite mer än ett år har jag levererat inlägg här som jag hoppas att ni tyckt om. Men nu är det faktiskt dags för mig att ge tillbaka till er på riktigt. För utan er skulle egentligen inte bloggen vara något.

Jag har sagt det förut men det tåls att upprepas, jag är så otroligt glad och tacksam över er läsare. Varse sig du varit med från början eller började läsa nu i veckan så betyder ni mer än ni tror.

Så mitt sätt att säga tack till er alla för att ni är helt underbara är att ha en julkalender. Varje dag kommer ni få chansen att kamma hem underbara priser från bla Vision Haircare, Lumene, IsadoraCauclalié, Marc Jacobs, Becca, Zoella, Murad och Glossybox. Ingen dag är den andre lik.

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om årets luckor. Varje morgon kl 07:00 öppnas en ny lucka och ni har då möjlighet att tävla fram till 23:59 innan luckan stängs. Välkomna tillbaka för en trevliga resa fram till julafton!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.