Hälsa & Livsstil

Damernas Världs stora Trendkväll

DV Trendkväll

I Onsdags tog jag med mig min vapendragare Lotta och gick på festligheter. Damernas Värld slog upp dörrarna på Skandia Teatern för en kväll med vårens trender. Röda mattan var utrullade och redaktionen stod med öppna armar och tog emot alla. En otroligt härlig stämning så fort man klev innanför dörrarna.

DV Trendkväll01(Ledsen för urkass kvalité på bilderna. Kameran gillade inte mig denna kväll tydligen)

Det serverades lättare förtäring och dryck innan kvällen skulle starta. Jag han besöka Washologi under minglet och pratade med trevliga Jonas om deras produkter. Kommer att berätta mer om det i ett separat inlägg då jag tycker det är värt all uppmärksamhet.

Martina Bonnier berättade om  ss16-trender blandat med lite DV historia. Så mycket nyheter att suga åt sig. Vet inte riktigt vart man skall börja med alla trender. Och framförallt vad kommer att passa mig till våren. Prickigt, randigt, futurism, girly freaky, bara axlar, tiara eller är det ryggsäcken som jag håller mig till.

Skönhetsredaktören Maria Ahlgren tog oss igenom trenderna inom skönhet.  Med inspiration från Asien tror jag våren kan bli en riktig hit. Mycket trevliga nyheter kommer på marknaden och enligt modevisningarna blir det färgglatt.

Under kvällen passade jag även på att förlänga min prenumeration, och fick då dessutom två produkter. Handtvål från Rituals och en dagkräm från Estée Lauder. Väldigt trevligt! Har under en längre tid gått och suktat efter Martinas Modevärld och kände att det var dags att slå till. Även där fick jag en gåva i form av body lotion från Emma S. Och sist men inte minst så fick vi en goodiebag när vi gick hem. Rosa påse med lite skönhet.

DV Trendkväll02

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Washologi by Viktoria | Daretobeyou.se 1 december 2015 at 13:32

    […] erkänna att jag inte alls visste vad linnevatten var för något när jag träffade Jonas på Damernas Världs Trendkväll i förra […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.