Daisy Beauty Glam Day
Hälsa & Livsstil

Daisy Beauty Glam Day!

Hur har helgen varit för er? Jag kan bara säga: Vilken härlig helg jag har haft! Full med inspiration, kunskap och kärlek. Helgen började med Daisy Beauty Glam Day!

Vilken härlig helg jag har haft! Man kan säga att denna helg var startskottet till min framtid. Efter att jag lämnade min arbetsplats i fredags så har jag varit omgiven av personer som inspirerat mig till så mycket ting. Vi hoppar direkt till lördagens huvudpunkt, Daisy Beauty Glam Day! Tror nog att jag steg upp före tuppen, ja det kändes så iallafall. Bestämde mig där att denna helg skulle bli kanon och tog på mig en kjol. På centralen möte jag upp Lotta över en latte och tog en kort promenad till Tändsstickspalatset där vi skulle tillbringa dom närmsta timmarna.

Daisy Beauty Glam Day

Daisy Beauty Glam Day, en hel dag för en beautyjunkie som vill veta lite om allt som händer. Som ni hör på namnet så ligger Daisy Beauty bakom denna dag. På plats välkomnades alla av Kicki, Sam och Krizz. Älskar denna byggnad, massa härliga rum och inredningen känns lyxig. Klockan 09 drog dagen igång och Kicki Norman, grundare och chefredaktör på Daisy Beauty igång med en föreläsning. Konsten att vara lycklig och göra karriär samtidigt. Samt trender i branschen och sommarens makeuptrender. Jag har följt Daisy Beauty och Kicki ett tag men jag tröttnar aldrig på att höra när Kicki berättar om hur hon startade sitt liv och tidningen. Hon berättade öppenhjärtigt om sitt liv runt tidningsbranschen och många punkter fick mig faktiskt att tänka till. Vi tar livet för givet och det är alldeles för kort för att bara stå där och ta emot. Kicki berättade även om 5 trender i branschen och 3 trender inom makeup. Dom tänker jag ta upp i ett separat inlägg.

Vi fick även lyssna på Pär Svahnberg som är kemidoktor. Här har vi en person som verkligen bjuder på sig på scenen och man tröttnar inte på att lyssna även om man inte gillar kemi. Programpunkten: Lär dig läsa ingredienslista! Myter och sanningar om innehållet i kosmetika. Så intressant att höra och faktiskt lite skrämmande. För att inte trötta ut er med ett jätte långt inlägg kommer jag skriva separata inlägg om varje innehåll från programpunkterna.

Annica Joensuu, ordförande i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation berättade om hur vi hittar rätt bland hudvård. Från Imedeen kom Maria Fossengen och berättade om deras produkter, hudvård från insidan. Hur du stärker huden med kosttillskott.

Daisy Beauty Glam Day

För den som bokat ett diamantpaket denna dag bjöds det på underbar inkokt lax med färskpotatis och ramslöksaioli i matsalen.  Jag tror vi pratade lite för mycket vid vårt bord under lunchen så desserten som bestod av kaffe och tryfflar fick intas på vägen upp till hörsalen. Först ut efter lunchen var Åsa Östergren, makeupartist. Hon berättade om dom 5 vanligaste sminkmisstagen och hur du undviker dom. På scenen hade hon tagit hjälp av Krizz från Daisy Beauty som fick agera sminkdocka. Ena sidan sminkades med misstagen och den andra på rätt sätt. Krizz blev en picasso målning tillslut. Skrämmande faktiskt att se hur folk egentligen målar sig. Ska jag vara helt ärlig så tittade jag mig själv i spegeln i pausen för att se hur jag sminkat mig. Tur nog hade det mesta försvunnit pga vinrodnaden. Solstrålen Mette Picaut berättade efter pausen om hur hon startade företaget M Picaut. Man kanske skulle ta fram kastrullerna och börja koka sig lite krämer.

Avslutningstalare var Emélie Fauque, marketing manager på Dior. Hon pratade om ett liv i lyx och gav oss en smygtitt på höstens trender. En härlig blandning av talare! Det ända negativa med denna dag var att tiden verkligen bara sprang iväg, hade mer än gärna lyssnat i några timmar till. Vi fick med oss en ordentlig goodiebag från dagen som vi väldigt snabbt dök ner i.

Daisy Beauty Glam Day

Ett stort tack till alla inblandade denna dag!

För att göra denna helg komplett så tog jag och Lotta oss vidare till Radisson Blu Royal Park Haga för en övernattning. Vi hade sån tur med vädret att vi kunde bänka oss ute på terrassen med ett glas vin och se ut över Brunnsviken innan middagen. När vi kom till rummet sedan så insåg vi nog att denna dag varit rätt intensiv och båda somnade gott.

Jag har fått så mycket inspiration och kunskap från denna helg! Och jag har även bott fantastiskt! Underbart hotell när vädret var med oss. Även om jag nu bara bor 15 min därifrån så kommer jag mycket troligt ta och boka in mig där igen snart för att koppla av lite.

Vad vi gjorde på söndagen kommer jag berätta om lite längre fram i veckan. Det var en heldag med ett otroligt viktigt ämne i fokus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.