Daisy Beauty Expo 2018 – dag 1

Daisy Beauty Expo 2018 - dag 1

I dagarna två skall vi få frossa av skönhet i alla dess slag. Kunskap, mingel, skratt och inspiration står på agendan, vi pratar om Daisy Beauty Expo 2018! Först ut är föreläsningar på anrika Tändstikspalatset.

Det är troligen ingen som missat att Daisy Beauty Expo 2018 gick av stapeln förra veckan. Även om du inte var där så har sociala medier bombarderats med foton, tweets och stories. För att ni inte skall somna under inlägget så väljer jag att dela upp helgen i flera inlägg och hoppas på att ni orkar ta er igenom allt.

Först ut bland dessa inlägg har vi dag 1 som var föreläsningsdagen. Denna eftermiddag spenderade vi i härliga Tändstickspalatset. Här har tidigare själva expon hållits med i år har dom valt att flytta just den delen till annan adress och endast ha föreläsningarna här. Jag förstår varför då den sal vi satt i är perfekt till föreläsningar.

Björk & Berries – The Swedish Secret

Daisy Beauty Expo 2018 - dag 1

Först ut bland talarna var Hanna Lundgren (interim CEO & creative director) och Christoffer Öhrman (head of sales) från Björk & Berries. Jag skall vara helt ärlig med att jag inte var så väldigt imponerad över denna föreläsning när jag såg schemat. Men jag tar tillbaka allt det där. Hanna och Christoffer fick faktiskt upp mina ögon för detta varumärke och nu är jag väldigt intresserad. Björk & Berries är ett helsvenskt företag som tar sin inspiration och sina råvaror från Sverige. Bla så odlar dom några av deras ingredienser i Åre hos restaurang Fäviken.

I början på 2016 lanserade dom deras första produkt för ansiktet. Det hade då tagit ca 4 år att komma upp med produkterna. Nu ser jag fram emot att få klämma och lukta på deras produkter under dag 2 och kommer sedan att återkomma med mitt nya intryck av detta varumärke.

Annemarie Börlind Sverige – Same, same but different

Daisy Beauty Expo 2018 - dag 1

Iréne von Arronet gundare av Annemarie Börlind, hon kan leverera information så att en inte blir trött utan vill veta mera. Jag är inte alls speciellt insatt i kemikalier, miljöpåverkan eller hur olika ingredienser påverkar våra kroppar. Men under Irénes föreläsning kände jag att nu är det minsann dags att börja grotta ner sig på riktigt. Vad är det som är bra för både oss människor, djur och miljön? Jag fick lära mig otroligt mycket under denna föreläsning och kommer att dela med mig av det när jag skriver ett separat inlägg om hennes produkter lite längre fram.

Jag kommer troligen inte kunna hålla mig allt för länge med att skriva det inlägget för det har nu kommit en produkt som är så rätt i tiden, och den vill ni inte missa!

Linda Landenberg – Vägen till kreationerna

Daisy Beauty Expo 2018 - dag 1

Linda Landenberg fick jag lyssna på under förra årets Daisy Beauty Glam day. En del var repitition men ändå inte. Hon berättade om grunden och skapandet av hennes kollektion Linda Landenberg Parfume. Hon har ett doftminne som är helt otroligt, jag blir glad om jag kommer ihåg vad något luktade för ca 30min sedan.

GlossGods – our unapologetic story

Daisy Beauty Expo 2018 - dag 1

Det samma gäller Marielle Isaksson från GlossGods. Hon pratade om hur hennes väg mot GlossGods sett ut under Daisy Beauty Glam day men idag fick vi ta del av lite mer information om deras produkter. Hur tänker dom kring produkterna och det dom säljer och varför. Vi fick även ta del av deras nyhet “Skinderella” som är deras nya hudvårdserie. Och sist men inte minst fick vi veta att under dag 2 skulle vi få göra vårt egna serum. Hur pepp är inte det!

Efter dagens föreläsningar var det även mingel på Kung Carl men då jag osade till helgens event så hade jag tyvärr andra planer för kvällen och fick tacka nej till efterminglet. Planerana vart inställda men jag passade då på att åka hem för att ta det lite lugnt och ladda inför dag 2, det är då magin händer.

Nu skall jag samla ihop tankar och minnen från dag 2 och se till att ni får ta del av den dagen så snart som möjligt.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.