Daisy Beauty Awards 2016

Daisy Beauty Awards 2016

Ett av dom ögonblick under 2015 som gjorde mig extra glad är den sena kväll jag fick frågan om jag ville sitta med i juryn för Daisy Beauty Awards 2016! Kan man tacka nej till ett sånt erbjudande?

Jag har alltså äran att få vara en av dom fem jurymedlemmar som skall döma i kategorin “Årets Budgetbästa”.

Apoliva – Eco Nattkräm
Lumene – Nude Perfection Fluid Foundation
H&M – Ögonskugga
Idun Minerals – Nagellack
Bioderma – Sensibio H2O

En svår kategori då det är fem helt olika produktslag som inte riktigt går att jämföra med varann. Men det ska bli en riktigt rolig utmaning och jag ser verkligen fram emot resultatet. Jag kommer dock inte kunna dela med mig av mitt tycke till er här på bloggen, utan resultatet kommer ni kunna läsa om i Daisy Beauty som kommer ut i butik den 23 februari.

Är ni nyfikna på alla finalister så hittar ni dom hos Kicki Norman.

Jag är så otroligt tacksam över att jag fått denna möjlighet. Tack Kicki!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.