Dags att uppgradera bh garderoben
Skönhet & Mode

Dags att uppgradera bh garderoben


Fyndat något på rean kanske? Är det inte dags att uppgradera bh garderoben när du ändå letar nytt inför 2017. Med rätt bh sitter faktiskt plaggen mycket bättre.

För några veckor sedan var jag på besök hos Twilfit* för att få mig en liten bh skola. Självklart kom jag även där ifrån med nya bh:ar till min garderob. Men nu står jag där igen och vill uppgradera garderoben lite. Jag hittade så många olika modeller när jag gick runt i butiken så nu funderar jag på att slå till på några av dom. Tänkte passa på att dela med mig lite av deras sortiment. Och det bästa av allt är att dom har rea nu på väldigt många fina modeller.

Så vi startar lite lätt med lite olika modeller, och även ett par träningsbyxor som finns på deras rea.

Dags att uppgradera bh garderoben

| 1 Balconette BH Rapture Padded Halfcup* | 2 T-shirt BH Sara* | 3 T-shirt BH Marilyn*  | 4 Tights Shape Mira* |  5 Bygel BH Amelie Underwire* | 6 Balconette BH Eclipse Spacer Moulded* |

Och självklart hittar men en hel del som inte är på rea. Men vilka väljer man? Standard är att jag alltid går efter svarta modeller. Innan jag fick träffa tjejerna på Twilfit och dom visa mig axelbandskuddar Comfort Straps* så köpte jag ALDRIG en bh utan brottarrygg. Nu kan jag utan problem bära en vanligt bh utan att banden glider ner varje minut. Att jag gått i så många år utan denna magiska uppfattning är för mig en gåta!

Dags att uppgradera bh garderoben

| 1 Bygel BH C Chic Sexy Plunge* | 2 Push-up BH Sexy Angel* | 3 Full Cup Jaqueline*  | 4 T-Shirt BH Nina* |  5 T-shirt BH Sara* | 6 BH Seamless Logo* | 7 Sport BH Kimberly* |

Hittade du någon modell som passar kanske?

Twilfit har storlekar från 65A upp till 100G, och har du problem så tveka inte att fråga om hjälp. Dom kan sitt jobb och jag är nästan helt garanterad att du går där ifrån med en bh i kassen. Innan den där kvällen hos dom så måste jag faktiskt erkänna att jag aldrig frågat om hjälp i butik. Eller jo där ljög jag, i en helt annan butikskedja blev jag mer eller mindre tvingad till hjälp. Men det visade sig iallafall att dom måttat helt fel på mig. Så våga fråga, det lönar sig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 14 januari 2017 at 09:24

    Det är ett plagg som är sparsam i min klädkammare. Tycker det är både jobbigt och svårt att köpa dom. Att kliva in i ett provrum med hemsk belysning, ser hur man EGENTLIGEN ser ut i olika vinklar och sen inser att alla bhar är för stora i kupan och baguetter på sidan av kroppen. Som man aldrig har sett förut.
    Man får vara glad över att man inte kan läsa personalens tankar som ska hjälpa en.

    Skulle verkligen behöva köpa ett gäng men det drar mig för att gå in i dom affärerna. Det finns ju såååå ååå många fina . Kanske ska ta mig i kragen och ta steget in och be om hjälp.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.